• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Iclm

Iclm

کاربر نیمه‌فعال
کنکوری 1406
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1406
مدال المپیاد
دیر فهمیدم المپیاد وجود داره:)
دانشگاه
خواهیم دید چه خواهد شد (تهران)
رشته دانشگاه
پزشکی دیگه .
سلاممم . راستش من تازه با این سایت فوق خفن آشنا شدم و حتی الان نمیدونم اجازه دارم سرخود بیام و تاپیک بزنم گزارش کار بنویسم یا نه 🫠 (لطفا اگه کار اشتباهیه مدیران عزیز خودشون بی سروصدا کلا منو بندازن بیرون 😴)
راستش بعد از 2 بار تغییر رشته دادن و بالاخره بازگشت به تجربی ( خانواده عزیز ایرانی - خصوصا در شهرستان - که نتونست تحمل کنه بچش بخواد ریاضی باشه و مهندس بشه) واقعا انگیزه ای نداشتم برای درس خوندن و ناگهان تاداااااااا 😮 با این سایت خفن روبرو شدم و انگیزه گرفتم و خیلی زیاد برای نهاییا خوندم 🤗 الانم اومدم اینجا گزارش بنویسم و واقعا خودمو بعد از تقریبا 9 ماه لعنتی جمع کنم 🙏
* ببخشید اگر که با خوندن این متن نه چندان جالب وقتتون تلف شد 😖

آخرین ویرایش:
سلاممم مجددد . راستش اصلا باورم نمیشه 12 تا آدم خفننننن و نخبهههه تاپیک من را لایک کردن 🫠 خیلی مرسی شرمنده کردین 🙏
امشب یکم زودتر گزارش کار میفرستم (چون خیلی براش هیجان دارم 🥸)
یه سری قوانین هم برای خودم گذاشتم که مهم ترینش اینه که : فیلم و سریال دیدن را واقعا متوقف کنم ( جز silo که درحال پخشه و نمیتونم ولش کنم ) و از این فاز وایی من چقدر بدبختم خارج بشم و تایم خوابیدنم را درست کنمممم .
*لطفا شاهد باشین و اگر که اومدم گفتم اینارو رعایت نکردم برام 👎 بزارین مرسییییییییییی
اهم اهم چون نمیدونم روزمره و چرت و پرت نویسی هم جزو قوانین چالش مطالعه حساب میشه یا بن میشم پس همینجا متوقف میشم 😴

گزارش 28 مرداد (روز اول) :

5 ساعت فصل 2 و 3 و 5 زیست یازدهم و نمونه سوال تشریحی ( بعلههه امتحان تغییر رشته دارم 😀💔)
1.5 ساعت تست فیزیک دوازدهم فصل اول IQ
1.5 ساعت تست ریاضی جامع مبحث مشتق IQ
2 ساعت تست شیمی دهم فصل 3
مجموع = 10 ساعت (باید به 12 برسه🙏)

ولی آپشن "عادت" آدمیزاد هم خیلی عجیبه ها منی که کل دهم جنگیدم با خانواده که برم ریاضی و ... الان که بعد از یک سال ریاضی بودن دارم برمیگردم کاملا عادت کردم و اوکی ام باهاش و خیلی خوب زیست میخونم انگار که دو سال دست و پا زدنم واقعا بی ارزش بود ؟ نمیدونم .

و اینکه اگر فردا کنکور داری و اتفاقی این پست را دیدی من برات از اینجا کلیییییییییییییی انرژی مثبت فرستادممممممممممممم پس برو و بترکوننن✨✨✨✨

آخرین ویرایش:
خب سلام سلام شبتوننن بخیررر ✨ وای شاید باورتون نشه ولی من بنظرم لیاقت دابل لایک 21 انسان خفن را ندارم 😭💘
امروز خیلی از خودم راضیم خیلی خوب خوندم وای 😌

گزارش 29 مرداد (روز دوم) :
7 ساعت و 40 دقیقه زیست یازدهم فصل 2 و 3 و 9 و 4 تشریحی کامل ☺️(لطفا دعا کنید تا دوشنبه تموم شه من امتحانو نیفتم هاها🙂)
1.5 ساعت تست ریاضی جامع مبحث مشتق IQ
1.5 ساعت تست فیزیک فصل 1 یازدهم نردبام
2 ساعت شیمی تست فصل 1 دهم IQ
مجموع = 12 ساعت و 40 دقیقه (لیلی لیلی)

وای زیبارویانی که امروز کنکور دادین خیلی خیلی خسته نباشید لطفا به جای منم استراحت کنید و برید عشق و حال😭😭💃
و اون فرحبخش انسان های خوشگلی که ریاضی و انسانی هستید و فردا کنکور دارین خیلی براتوننن دعا میکنممم شما هم برین بترکونید بیاید✨

سلام سلامممممم ✨
دیشب لپ تاپ عزیزم تصمیم گرفت روشن نشه و منم یه سکته ریزی کنم پس نتونستم گزارش بفرستم حیحی 🫠

گزارش 30 مرداد (روز سوم) :
6 ساعت و 20 دقیقه مرور فصل های 1 و 2 و 3 و 4 و 6 و 9 زیست یازدهم
5 ساعت و 20 دقیقه تست IQ جامع (دارههه تموممم میشههه💃) فصل هایی که مرور کردم
مجموع = 11 ساعت و 40 دقیقه

و یه هدف گذاری هم برای امروز انجام بدم با اجازتون 🙏امروز باید اینارو تموم کنم = فعالیت های کتاب + فصل 5 + نمونه سوال تشریحی

سلام سلاممم وای امروز خیلی خسته شده بودم ولی سمپادیا را باز کردم و یک نوتیف پیام خصوصی دیدم✨(باورتون میشه ؟ وای دارم دوست پیدا میکنم😭) و کل خستگیم واقعا با خوشحالی جایگزین شد و فکر کنم الان بتونم بدون کافئین قهوه تا صبح ادامه زیست را بخونم ✌️

من واقعا دارم با زیست جانوری (قسمت های انسانیش) کنار میام ولی دیگه گیاهییی آخه 😩 خب ولی بیاین انرژی مثبت بدم و بگم که دارم بهتر از چیزی که فکر میکردم پیش میرم و رابطم با خانم زیست یکم بهتر شده 🤭

گزارش 31 مرداد (روز چهارم) : البته تا الان چون امشب شب نشینی همراه خانم زیست دارم
13 ساعت و 25 دقیقه هم زیست مرور کردم هم نهایی های چند سال اخیر حل کردم هم نمونه سوال های تالیفی حل کردم هم آخراش تست های آزمون زدم (همه کار کردم در حوزه صرفا زیست یازدهم خلاصه🥸)

شبتونننن بخیررررر✨✨✨✨

سلامممم یکم زودتر از همیشه (چون نمیدونم امروز تا صبح قراره چی کار کنم بخوابم یا بازم فصل 8 و 7 زشت و زیبای زیست را بخونم یا ...) پس الان اومدم که گزارشم را بنویسم 😇 راستش مغزم کار نمیکنه لطفا اگر که جمله بندیم چرت و پرته متوجه بشین شما عزیزای دل 🥸 بالاخره تاثیرات جمع کردن کل زیست یازدهم در 13 روز بدون هیچ زمینه ای همینم میشه هاها (خنده پنیک زده👾)
*دستم به دامنتون دعا کنید بالای 18 بشم فقط رد کنم سال یازدهم کوفتی عزیزم را 🤡

گزارش 1 شهریور (روز پنجم) :
12 ساعت و 30 دقیقه زیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

راستی روز پزشک هم مبارک خانوم دکترا و آقایون های دکتر عزیززز سایت💗🥹✨ (لطفا من بهتون تبریک گفتم شما دعا کنید برام مرسی)

آخرین ویرایش:
Back
بالا