• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Iclm

Iclm

کاربر نیمه‌فعال
کنکوری 1406
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1406
مدال المپیاد
دیر فهمیدم المپیاد وجود داره:)
دانشگاه
خواهیم دید چه خواهد شد (تهران)
رشته دانشگاه
پزشکی دیگه .
سلاممم . راستش من تازه با این سایت فوق خفن آشنا شدم و حتی الان نمیدونم اجازه دارم سرخود بیام و تاپیک بزنم گزارش کار بنویسم یا نه 🫠 (لطفا اگه کار اشتباهیه مدیران عزیز خودشون بی سروصدا کلا منو بندازن بیرون 😴)
راستش بعد از 2 بار تغییر رشته دادن و بالاخره بازگشت به تجربی ( خانواده عزیز ایرانی - خصوصا در شهرستان - که نتونست تحمل کنه بچش بخواد ریاضی باشه و مهندس بشه) واقعا انگیزه ای نداشتم برای درس خوندن و ناگهان تاداااااااا 😮 با این سایت خفن روبرو شدم و انگیزه گرفتم و خیلی زیاد برای نهاییا خوندم 🤗 الانم اومدم اینجا گزارش بنویسم و واقعا خودمو بعد از تقریبا 9 ماه لعنتی جمع کنم 🙏
* ببخشید اگر که با خوندن این متن نه چندان جالب وقتتون تلف شد 😖

آخرین ویرایش:
سلاممم مجددد . راستش اصلا باورم نمیشه 12 تا آدم خفننننن و نخبهههه تاپیک من را لایک کردن 🫠 خیلی مرسی شرمنده کردین 🙏
امشب یکم زودتر گزارش کار میفرستم (چون خیلی براش هیجان دارم 🥸)
یه سری قوانین هم برای خودم گذاشتم که مهم ترینش اینه که : فیلم و سریال دیدن را واقعا متوقف کنم ( جز silo که درحال پخشه و نمیتونم ولش کنم ) و از این فاز وایی من چقدر بدبختم خارج بشم و تایم خوابیدنم را درست کنمممم .
*لطفا شاهد باشین و اگر که اومدم گفتم اینارو رعایت نکردم برام 👎 بزارین مرسییییییییییی
اهم اهم چون نمیدونم روزمره و چرت و پرت نویسی هم جزو قوانین چالش مطالعه حساب میشه یا بن میشم پس همینجا متوقف میشم 😴

گزارش 28 مرداد (روز اول) :

5 ساعت فصل 2 و 3 و 5 زیست یازدهم و نمونه سوال تشریحی ( بعلههه امتحان تغییر رشته دارم 😀💔)
1.5 ساعت تست فیزیک دوازدهم فصل اول IQ
1.5 ساعت تست ریاضی جامع مبحث مشتق IQ
2 ساعت تست شیمی دهم فصل 3
مجموع = 10 ساعت (باید به 12 برسه🙏)

ولی آپشن "عادت" آدمیزاد هم خیلی عجیبه ها منی که کل دهم جنگیدم با خانواده که برم ریاضی و ... الان که بعد از یک سال ریاضی بودن دارم برمیگردم کاملا عادت کردم و اوکی ام باهاش و خیلی خوب زیست میخونم انگار که دو سال دست و پا زدنم واقعا بی ارزش بود ؟ نمیدونم .

و اینکه اگر فردا کنکور داری و اتفاقی این پست را دیدی من برات از اینجا کلیییییییییییییی انرژی مثبت فرستادممممممممممممم پس برو و بترکوننن✨✨✨✨

آخرین ویرایش:
خب سلام سلام شبتوننن بخیررر ✨ وای شاید باورتون نشه ولی من بنظرم لیاقت دابل لایک 21 انسان خفن را ندارم 😭💘
امروز خیلی از خودم راضیم خیلی خوب خوندم وای 😌

گزارش 29 مرداد (روز دوم) :
7 ساعت و 40 دقیقه زیست یازدهم فصل 2 و 3 و 9 و 4 تشریحی کامل ☺️(لطفا دعا کنید تا دوشنبه تموم شه من امتحانو نیفتم هاها🙂)
1.5 ساعت تست ریاضی جامع مبحث مشتق IQ
1.5 ساعت تست فیزیک فصل 1 یازدهم نردبام
2 ساعت شیمی تست فصل 1 دهم IQ
مجموع = 12 ساعت و 40 دقیقه (لیلی لیلی)

وای زیبارویانی که امروز کنکور دادین خیلی خیلی خسته نباشید لطفا به جای منم استراحت کنید و برید عشق و حال😭😭💃
و اون فرحبخش انسان های خوشگلی که ریاضی و انسانی هستید و فردا کنکور دارین خیلی براتوننن دعا میکنممم شما هم برین بترکونید بیاید✨

Back
بالا