• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خیلی ممنونم عزیزم 😍❤️
به نظرت برای تقویت پایه از دهم اشتراک تهیه بشه یا از یازدهم؟ الان تابستون بین دهم تا یازدهم کلاس‌هاشون دروس مقطع یازدهم ه یا دهم ه؟
اگر الان الماس تهیه کنین از یازدهم شروع میکنن از دهم هم معمولا یه مروری انجام میدن ولی دهم رو دیهگ آموزش نمیدن در طول سال و توی سال دوازدهم برای کنکور میگن

کسی این کتابای QB ماز رو خریده؟ راضی بوده؟ کلا نقاط مثبت و منفیش رو بگین لطفا

اگر الان الماس تهیه کنین از یازدهم شروع میکنن از دهم هم معمولا یه مروری انجام میدن ولی دهم رو دیهگ آموزش نمیدن در طول سال و توی سال دوازدهم برای کنکور میگن
کل دهمم رو هم مرور نمیکننا فقط تا الان من هادیان فر رو دیدم میذاره

بچه ها مصلایی یا هادیان فرد؟

پیام خصوصی میکنم برات

نه .ولی همه ی مشاور هاشون با سروش جباری اموزش دیدن و همگی تقریبا روند یکسان دارن
حالا اون یدونه ی اولی که من عوضش کردم کلا از دم مشکل داشت و شانس گلگلی من بود
سلام میشه برا منم پ.خ کنی اسمشونو 😭🙏🏻

به نظرم برای هر شخص متفاوته بهتره خودت نمونه تدریس جفتشونو ببینی انتخاب کنی
من انقد صدای هادیان فرد برام آزار دهنده بود که اصلا نمیتونستم گوش بدم که بخوام بفهمم چی میگه😂😂

من پارسال شاگرد هادیان فرد بودم
کلا با مفاهیم و حفظیات شیمی که اوکیم اما مسائل
یه روش خاص داره که واسه همه مسائل جواب نمیده
و من اومدم نمونه تدریس دیدم با مصلایی اوکی ترم

سلام دوستان واسه تابستون شما دهم رو کنار دوازدهم پیش بردید یا یازدهم رو؟ استادا میگن دهم رو پیش ببرید چون راحت تره که سنگین نشه تابستون و بعضیا هم میگن یازدهمو ببندید چون مطالبش هنوز توی ذهنتونه ، نظر شما چیه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان واسه تابستون شما دهم رو کنار یازدهم پیش بردید یا یازدهم رو؟ استادا میگن دهم رو پیش ببرید چون راحت تره که سنگین نشه تابستون و بعضیا هم میگن یازدهمو ببندید چون مطالبش هنوز توی ذهنتونه ، نظر شما چیه
من چندسال از کنکورم گذشته ولی نظرم اینه یازدهم توی ذهنته و راحت تر و سریعتر میتونی اشکالاتتو پیدا کنی و ببندیش اشکال پیدا کردن نیاز به تسلط داره و شما الان تسلط دارین روی کتاب درسیتون.

بچه ها این سایت ماز رو آپدیت کردن چطور میشه استاد ریست کرد؟(هیچی رفع شد مرسی این اداها چیه😭😭)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان واسه تابستون شما دهم رو کنار یازدهم پیش بردید یا یازدهم رو؟ استادا میگن دهم رو پیش ببرید چون راحت تره که سنگین نشه تابستون و بعضیا هم میگن یازدهمو ببندید چون مطالبش هنوز توی ذهنتونه ، نظر شما چیه
توی فیزیک و شیمی دهم
دقیقا به همین دلیل که مطالب یازدهم توی ذهنمونه و تابستون فرصت مناسبیه برای بازیابی مطالب دهم. به علاوه اینکه اکثرا توی خود پایه یازدهم جدی تر از دهم کار کردن و خب تابستون میتونی تمرکز بیشتر بزاری و تست بیشتری بزنی برای دهم.

ریاضیات هم که به طور مبحثی

آخرین ویرایش:
من خودم با مدرسه پیش رفتم و یه آش شله قلمکاری پیش رفتن تا به اینجا
هم دهم گفتن هم یازدهم هم دوازدهم
مثلا شیمی یه فصل یازدهم رو گفت بعد دوازدهم رو شروع کرد
یا فیزیک فصل ۱ دوازدهم رو پیش برد و وسط هاش فصل ۱ و ۲ دهم رو شروع کرد به مرور
حسابان به صورت مبحثی کل ۳ سال رو با هم پیش میبره
هندسه هم یازدهم رو درس داد قبل از نهایی ها و هنوز جلسه‌ای بعد از نهایی ها نداشتیم. احتمالا دوازدهم رو هم شروع کنه
گسسته هم یه مرور ریز کرد آمار رو و دوازدهم رو شروع کرد

توی فیزیک و شیمی دهم
دقیقا به همین دلیل که مطالب یازدهم توی ذهنمونه و تابستون فرصت مناسبیه برای بازیابی مطالب دهم. به علاوه اینکه اکثرا توی خود پایه یازدهم جدی تر از دهم کار کردن و خب تابستون میتونی تمرکز بیشتر بزاری و تست بیشتری بزنی برای دهم.

ریاضیات هم که به طور مبحثی
مرسیی
منم همین تو ذهنم بود چون دهم اصلا تست نزدم مخصوصا شیمی دهم رو ضعیفم توش ولی یازدهمشو خوب کار کردم و استادا هم اکثرا از پایه میان دهمو میگن

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
من خودم با مدرسه پیش رفتم و یه آش شله قلمکاری پیش رفتن تا به اینجا
هم دهم گفتن هم یازدهم هم دوازدهم
مثلا شیمی یه فصل یازدهم رو گفت بعد دوازدهم رو شروع کرد
یا فیزیک فصل ۱ دوازدهم رو پیش برد و وسط هاش فصل ۱ و ۲ دهم رو شروع کرد به مرور
حسابان به صورت مبحثی کل ۳ سال رو با هم پیش میبره
هندسه هم یازدهم رو درس داد قبل از نهایی ها و هنوز جلسه‌ای بعد از نهایی ها نداشتیم. احتمالا دوازدهم رو هم شروع کنه
گسسته هم یه مرور ریز کرد آمار رو و دوازدهم رو شروع کرد
مرسییی فقط یه سوال تابستون واسه شیمی و فیزیک از رو همون کتاب تست پایه تون تست میزدین؟ یا یه منبع سخت تر گرفتین و یا برای ریاضیات کتاب جامع پایه بهتره زدنش یا تک درس ببخشید اینقد سوال میپرسم 😭

تابستون واسه شیمی و فیزیک از رو همون کتاب تست پایه تون تست میزدین؟ یا یه منبع سخت تر گرفتین و یا برای ریاضیات کتاب جامع پایه بهتره زدنش یا تک درس ببخشید اینقد سوال میپرسم 😭
من از روی کتاب تست جامع تست زدم. اولش فکر می‌کنی که خیلی نابلدی و کار لازم داری ولی یکم درسنامه بخونی و تست بزنی عموما میبینی که با همون کتاب تست جامع راه میفتی. مبحثی و که دیدی اشکال داری برو از کتاب تست تک پایه ات بزن.
راستش فرق جامع و تک پایه این نیست که جامع سخت تره! پایه ریز تر شده و سوالاتش بیشتره و نکات بیشتر(و غیر روتین تر) و پوشش میده. و جامع نکات لازم و پرتکرار و البته با توجه به سطح منبع چالشی و داره.
من خودم ترجيح دادم توی دوازدهم خودم و تو دام منبع تک پایه نندازم که بعدا پر از منبع های نصفه و نیمه بشم.
البته برای بعضی فصل های هندسه و آمار کتاب تک پایه زدم. یا مثلا برای مفهومی های فیزیک چون تست های کتاب جامع کم بود اون بخش و از کتاب پایه ام زدم.

آها به علاوه اینکه فکر نکن میرسی الان یه منبع دهم/یازدهم کامل بزنی و بعد در طول سال بری دوباره دهم/یازدهم منبع جامعت و بزنی.
اواخر پاییز باید اون‌یکی پایه و به علاوه دوازدهم پیش ببری و فرصت اینکه بخوای برای پایه ای که تابستون کار کردی دوباره یه منبع بزنی نداری و راستش به نظرم آزمون زدن خیلی منطقی تره اون موقع برای تثبیت.

آخرین ویرایش:
مرسییی فقط یه سوال تابستون واسه شیمی و فیزیک از رو همون کتاب تست پایه تون تست میزدین؟
میزنیم که داریم میزنیم (منظورم اینه که هم‌پایه هستیم)
معمولا هر معلم یه کتاب رو میگه. ما هم کتابایی که گفتن رو گرفتیم. جامع هستن.
پایه رو که تستاش رو هر چند دست و پا شکسته ولی قبلا زدیم.

من از روی کتاب تست جامع تست زدم. اولش فکر می‌کنی که خیلی نابلدی و کار لازم داری ولی یکم درسنامه بخونی و تست بزنی عموما میبینی که با همون کتاب تست جامع راه میفتی. مبحثی و که دیدی اشکال داری برو از کتاب تست تک پایه ات بزن.
راستش فرق جامع و تک پایه این نیست که جامع سخت تره! پایه ریز تر شده و سوالاتش بیشتره و نکات بیشتر(و غیر روتین تر) و پوشش میده. و جامع نکات لازم و پرتکرار و البته با توجه به سطح منبع چالشی و داره.
من خودم ترجيح دادم توی دوازدهم خودم و تو دام منبع تک پایه نندازم که بعدا پر از منبع های نصفه و نیمه بشم.
البته برای بعضی فصل های هندسه و آمار کتاب تک پایه زدم. یا مثلا برای مفهومی های فیزیک چون تست های کتاب جامع کم بود اون بخش و از کتاب پایه ام زدم.

آها به علاوه اینکه فکر نکن میرسی الان یه منبع دهم/یازدهم کامل بزنی و بعد در طول سال بری دوباره دهم/یازدهم منبع جامعت و بزنی.
اواخر پاییز باید اون‌یکی پایه و به علاوه دوازدهم پیش ببری و فرصت اینکه بخوای برای پایه ای که تابستون کار کردی دوباره یه منبع بزنی نداری و راستش به نظرم آزمون زدن خیلی منطقی تره اون موقع برای تثبیت.
مرسیی که کامل توضیح دادی

لطفا تجربیاتتونو دربارهٔ دبیر شیمی بگید
مخصوصا بین هادیان و فراهانی و مصلایی

Back
بالا