- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
هرامتحان که میریم جلوتر بیست پنج صدم از نمرم کم میشه
چون انسان ها متفاوت هستند.عجب امتحانی بود واقعا
چرا اینقدر داده ها متفاوته..
بعضیا میگن خیلی سخت بود بعضیا میگن ساده بود بعضیا میگن نرمال بوده چرا اینجوری؟
باید بگم که دین جدید ساختمچون انسان ها متفاوت هستند.
هرچند که ما همگی در فطرت یکسانیم اما در صفات ثانویه متفاوت و گاه متضاد یکدیگر هستیم.
بر خودتان تکیه کنید که شما دارای همه چیز هستید.
نهایی همینه هر سری از حوزه میام بیرون بچه های خودمون که نمراتو شمردن ۱۰ هم نمیشن بقیه هم اینجورین که این چی بود این همه خودمون اذیت کردیمعجب امتحانی بود واقعا
من یه تجربه ای که تو کنکور بدست آوردم اینه که کسی که خیلی وقتا این مورد ناشی از تفاوت سطح دانشآموزاست.عجب امتحانی بود واقعا

ببخشید که من کنکوری نیستم اما جواب میدم (دلقک شدی سارا. کنکوری هستی) اما به هرحال:بچه ها کمک یه مشورت
برای شیمی 10 مرداد به نظرتون بیام یه کتاب جدید 1300 سواله شروع کنم(تصمیم جوگیرانه) و اروم اروم پیش ببرم همراه مرور کتاب یا سریع صرفا با کتاب یه دور بخونم بعد ازمون جامع موسسه بزنم و از خیر کتاب کمک درسی جدید بگذرم؟
طول سال بارها متن کتابو خوندم و نصف نیمه براش فرمول بیست کار کردم کنار تست
اینکه میخوام یه کتاب جدید رو شروع کنم بیشتر دلیلش اینه که فرمول بیست رو قبلا ناقص زدم و این کتاب دومیه به نظرم سطح و کیفیت سوالاش بهتر از فرمول بیسته
الان خوبه؟😭😭 چی میشد ما که جغرافیا رو گند زدیم اینم روش.دهم دیگه جا نداشت با دفاعی و جغرافیا و ...
نه خب دیگه کم میاوردن یچیز بدتر میذاشتن اینا که بهتر نمیشن فقط بدتر😂😂الان خوبه؟😭😭 چی میشد ما که جغرافیا رو گند زدیم اینم روش.
(یکی از افتخاراتم این بود که نهایی جفرافی رو خوب دادم)