• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عجب امتحانی بود واقعا
چرا اینقدر داده ها متفاوته..
بعضیا میگن خیلی سخت بود بعضیا میگن ساده بود بعضیا میگن نرمال بوده چرا اینجوری؟

عجب امتحانی بود واقعا
چون انسان ها متفاوت هستند.
هرچند که ما همگی در فطرت یکسانیم اما در صفات ثانویه متفاوت و گاه متضاد یکدیگر هستیم.
بر خودتان تکیه کنید که شما دارای همه چیز هستید.

چون انسان ها متفاوت هستند.
هرچند که ما همگی در فطرت یکسانیم اما در صفات ثانویه متفاوت و گاه متضاد یکدیگر هستیم.
بر خودتان تکیه کنید که شما دارای همه چیز هستید.
باید بگم که دین جدید ساختم
اینا رو نمیفهمم🙏

عجب امتحانی بود واقعا
نهایی همینه هر سری از حوزه میام بیرون بچه های خودمون که نمراتو شمردن ۱۰ هم نمی‌شن بقیه هم اینجورین که این چی بود این همه خودمون اذیت کردیم

عجب امتحانی بود واقعا
من یه تجربه ای که تو کنکور بدست آوردم اینه که کسی که خیلی وقتا این مورد ناشی از تفاوت سطح دانش‌آموزاست.
مثلا من در حد ۱۶ خوندم و حالا ۱۷ گرفتم. خیلی راضیم و امتحان به نظرم ساده میاد. اما دوستم در حد ۲۰ خونده و ۱۹ گرفته و به نظرش امتحان خیلی سخت بوده. احتمالا دلیلش اینه که سوالات متوسط امتحان بسیار قابل حل بودن ولی شاید در حد ۱ نمره هم سوال بسیار سخت در امتحان بوده. کسی که واسه ۱۵ ۱۶ خونده اون سوالا رو هم مثل اون ۳ نمره دیگه که نگرفته رد کرده ولی کسی که آماده رفته سر امتحان می‌فهمه اون سوالا چقد سخت بودن.
البته حتما استثنا هم داره اما در کل به حرف افراد رندوم بیرون حوزه امتحان یا کنکور توجه نکنید:))

بچه ها کمک یه مشورت
برای شیمی 10 مرداد به نظرتون بیام یه کتاب جدید 1300 سواله شروع کنم(تصمیم جوگیرانه) و اروم اروم پیش ببرم همراه مرور کتاب یا سریع صرفا با کتاب یه دور بخونم بعد ازمون جامع موسسه بزنم و از خیر کتاب کمک درسی جدید بگذرم؟
طول سال بارها متن کتابو خوندم و نصف نیمه براش فرمول بیست کار کردم کنار تست
اینکه میخوام یه کتاب جدید رو شروع کنم بیشتر دلیلش اینه که فرمول بیست رو قبلا ناقص زدم و این کتاب دومیه به نظرم سطح و کیفیت سوالاش بهتر از فرمول بیسته

بچه ها کمک یه مشورت
برای شیمی 10 مرداد به نظرتون بیام یه کتاب جدید 1300 سواله شروع کنم(تصمیم جوگیرانه) و اروم اروم پیش ببرم همراه مرور کتاب یا سریع صرفا با کتاب یه دور بخونم بعد ازمون جامع موسسه بزنم و از خیر کتاب کمک درسی جدید بگذرم؟
طول سال بارها متن کتابو خوندم و نصف نیمه براش فرمول بیست کار کردم کنار تست
اینکه میخوام یه کتاب جدید رو شروع کنم بیشتر دلیلش اینه که فرمول بیست رو قبلا ناقص زدم و این کتاب دومیه به نظرم سطح و کیفیت سوالاش بهتر از فرمول بیسته
ببخشید که من کنکوری نیستم اما جواب میدم (دلقک شدی سارا. کنکوری هستی) اما به هرحال:

اگه اراده حل این تعداد سوال شیمی رو داری تو این مدت اندک، بسم الله.
در غیر این صورت خودتو تو چالش و دل‌نگرانی ننداز و راه دوم رو برو.

• دابل‌لایک
امتیازات: 0o0
آقا هویت مهم نیست دیگه؟ 👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

کاپ چرند ترین درس امتحان نهایی تا به اینجا میرسه به :

هویت اجتماعی🔥

خدایا هی یادم میره

این چه ....
وقتشه جایزه چرت ترین کتاب رو بدن بهش اه.
چرا تو این سال باید اینو بخونیم مثلا دهم میذاشتن چی میشد از دهم با هویتم اشنا میشدم💆🏻‍♀️

سلام
خلاصه کتاب:من یک بی هویتم
خداحافظ

دهم دیگه جا نداشت با دفاعی و جغرافیا و ...

باز خوبه حجمش کمه به نسبت 💅🏻💅🏻

دهم دیگه جا نداشت با دفاعی و جغرافیا و ...
الان خوبه؟😭😭 چی میشد ما که جغرافیا رو گند زدیم اینم روش.
(یکی از افتخاراتم این بود که نهایی جفرافی رو خوب دادم)

الان خوبه؟😭😭 چی میشد ما که جغرافیا رو گند زدیم اینم روش.
(یکی از افتخاراتم این بود که نهایی جفرافی رو خوب دادم)
نه خب دیگه کم میاوردن یچیز بدتر می‌ذاشتن اینا که بهتر نمی‌شن فقط بدتر😂😂

یادش بخیر معلممون پارسال چند تا سوال برای جغرافیای استان داد بهمون گفت همونارو بخونین هیچکدومو نیاورد ;))

همه‌ی آزمونا شبش تخت خوابیدم هویت قراره تا صبح بیدار بمونم هارهارهار(خنده عصبی و تیک).

چرا شهریور 404 انقدر چرتههه.

Back
بالا