یه چیز و ۰.۷۵ رد میشهنمره زبانم شده یه چیز و 625 صدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کاش واقعایه چیز و ۰.۷۵ رد میشه
یازدهم فکر کنم اینجوری شد نمرهام

اگه بخوای میتونم توی یه صفحه خلاصه طلایی و شب امتحانی درست کنم.باز خداروشکر حواسشون بود جملهی "میخوای برات همین سوالها رو پیدیاف کنم؟" رو از ته سوالای ریدینگ پاک کنن🙏
منم به تمام معنا از امروز صبح دارم استراگل میکنم که درس بخونم ولی نمیتونم و دلم میخواد هررررررر کاری کنم جز درس. سریال کتاب گیم بیرون کافه سفر خواب آشپزی و جالبه هیچکدومم انجام نمیدم چون عذاب وجدان نمیذاره.نمیتونم دیگه درس بخونم و واضحا قراره بیوشیمی رو بیفتم
منم اپید دارم از صبحه نمیخونم استاده هم راحت میندازه! دست خودم نیستنمیتونم دیگه درس بخونم و واضحا قراره بیوشیمی رو بیفتم
دقیقا دقیقااااهیچکدومم انجام نمیدم چون عذاب وجدان نمیذاره.
منم هفته پیش اپید داشتم واقعا چرت و پلا بود محتواشمنم اپید دارم از صبحه نمیخونم استاده هم راحت میندازه! دست خودم نیست
نه فکر کنم تا قابل استناد نیاد تصحیح رو شروع نمیکنن مخصوصا زیست رو که هرسال پاسخنامه اش کلی تغییر میکنهبچه ها دیروز تازه قابل استناد زیست اومد ، امیدوارم تصحيح زیست شروع نشده باشه🙏 چپن اونطوری با غیرقابل استناد تصحیح میشه و گریه*-*
خدایا شکرت🛐نه فکر کنم تا قابل استناد نیاد تصحیح رو شروع نمیکنن مخصوصا زیست رو که هرسال پاسخنامه اش کلی تغییر میکنه
بلهبچهها برای شیمی یازدهم، نیازه حفظ باشیم که استر موجود توی سیب و انگور چیه مثلاً؟ (مربوط به خود را بیازمایید صفحهٔ ۱۱۵)
حالا موز توی خود متن کتاب اومده، ولی این دوتای دیگه نیازن؟ :((