• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان توی اون که جوابش میشد جسم انسان زیر جسم بارم میخوره یا انسان؟ انسان تک نوشته باشیم نمیدن اون بیست پنج صدم گدایی رو

اسپویل امشب:

- حمله امریکا
- حمله ایران
-حرفای ترامپ
- اخبار جنگ
- چرت و پرتای کانالا
- فروش سوالات
- لو رفتن امتحان
- امید لغو نهایی
- طلوع افتاب
- با نام و یاد خدا آزمونو شروع کنید …
@medical_stus

فرمول بیست برای زمینه حماسی اون شعره گفته میتونه قهرمانی باشه با اینکه کاوه توی بیت نیومده و معلوم نیست.
خب آخه طراحِ *#* این همه بیت با زمینه مشخص و بدون شک، مجبوری یدونه که با شک و غیر دقیقه رو بیاری؟

دوستان توی اون که جوابش میشد جسم انسان زیر جسم بارم میخوره یا انسان؟ انسان تک نوشته باشیم نمیدن اون بیست پنج صدم گدایی رو
منم نوشتم کالبد انسان بعد گفتم تو این پاسخنامه‌ها معمولا انسان خالی هم میذارن توی جوابا خطش زدم کردمش انسان😀 توی یکی از کلیدها آدم هم بود.ایشالا که مته به خشخاش نذارن خیلی

منم نوشتم کالبد انسان بعد گفتم تو این پاسخنامه‌ها معمولا انسان خالی هم میذارن توی جوابا خطش زدم کردمش انسان😀 توی یکی از کلیدها آدم هم بود.ایشالا که مته به خشخاش نذارن خیلی
منم اتفاقا نوشتم انسان
از ی مصحح پرسیدم گفت مشکلی نداره
معمولا سخت گیری نمی کنیم

وای از معلمم هم پرسیدم گفت چون سه تا مصححن ممکنه بگیری نمرشو احتمالش هست

شاید باورتون نشه ولی دم در حوزه ما آمبولانس بود دم در حوزه بغلی نعش کش!!🤣🤣همینقدر ساپورت شده بودیم که هر اتفاقی بیوفته شرایط فراهم باشه

آخرین ویرایش:
Back
بالا