• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب نشینی امتحان نهایی ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امروز به خودم قول میدم برای تصحیح کردن عجله نکنم و سراغ پاسخنامه موسسه مشاوره ای ها نرم🤝🏻
سر دینی هزار بار قلبم اومد دهنم از 19.75 رسید به 19 بعد به 19.5 تا اینکه فرداش باز برگشت به 20 و من کل اون روزی که درگیر نجات چند صدم هام بودم از دست خودم عصبانی بودم و تمرکز درس خوندن نداشتم.

دوستان خسته نباشید
دیگه رود جیحون فرونشست و ریگ آموی پرنیان شد، دینی و ادبیات تموم شدن💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

امتحانتون چطور بود بچه ها
شنیدم راحت تر از دینی بوده

سلام بچه‌ها. من واسه تشریحی خوندن ریاضی هیچ ایده ای ندارم. همین که کتاب درسی رو یه دور بررسی کنیم و چند تا نمونه سوال کافیه؟
توصیه ای چیزی؟

• لایک
امتیازات: Iliap
سلام بچه‌ها. من واسه تشریحی خوندن ریاضی هیچ ایده ای ندارم. همین که کتاب درسی رو یه دور بررسی کنیم و چند تا نمونه سوال کافیه؟
توصیه ای چیزی؟
اگه نمره کامل می‌خوای
دونه به دونه سوال و تمرین‌های کتابو حل کن. از اول تا آخر. بعد که حل کردی برو سراغ نمونه سوال به تعداد زیاد با اولویت نهایی‌ سال‌های گذشته و دقیق با پاسخنامه چک کن که چیزی رو جا نندازی و الکی نمره از دست ندی. اینطوری نباشه برات که بگی خب اینا که خیلی آسونه و همشو بلدم و رها کنی. ممکنه اینجوری از یه جایی نمره از دست بدی که تا دو روز اعصابتو بهم بریزه.

توصیه ای چیزی؟
سلام اره این کافیه ولی اگه ۲۰ میخوای هر سوال کتاب درسی رو که حل میکنی با خودت بگو این میخواسته چی بهم یاد بده. هر سوال میخواسته یه نکته ای رو بگه .اونو متوجه بشی همه سوالا قابل حله
بعدشم وقتی نمونه سوال میزنی حواست باشه چه چیزهایی بارم دارن اون قسمتارو یادت نره بنویسی خیلی وقتا یه تیکه رو تو ذهنتون انجام میدین ولی بارم داشته. روشتون با کتاب و نهایی ها باید یکی باشه

بچه ها واقعا به خودتون افتخار کنید توی این دوران دارین امتحان می دین و واسه کنکور می‌خونین
شرایطتون واقعا سخته

دیگه نمیدونم با چه دیدی نگاه کنم
نگاه طنز و غم و ناله و غر و.. تموم شد همه اشش

چقدر تصمیمات دولت منطقیو عقلانی و کارشناسی شده است
بنازم

من هیچی نمی‌تونم بخونم خیلی حواسم پرته یکی کمکم کنه واقعاً

الان سطح سوالا چی میشه؟ چطور تراز میدن؟ کی کنکور برگزار میشه؟ اینهمه چیز که وای برنامه اموزشی و بهمان که الان تو جوبه برادر جان
نکته بامزه اینه که از کلمه" عدالت" برای همه اینا استفاده میشه
جوری که بلدن همه چیزو غیر عادلانه کنن(((((((((((:

چه لزومی داره یازدهم برگزار بشه

میترسم بگن راس میگید اینجوری عدالت رعایت نمیشه پس امتحانای جنوبم سر جاشه🥰

نهایی چه کوفتیه واقعا...

فقط خودمم دارم غر می‌زنم هیچ‌کاری نمی‌کنم
پاشو بخون دیگه مگه غر درستش می‌کنه

تا شب می‌گن همه شهرها. یا می‌گن جنوبم برگزار می‌شه.

Back
بالا