کولر آبی مشهد دوام
مدل MD800
مشکل بعد از سرویس اولیه: باد دهی
بعد از مدت ها بالاخره یه مقدار سرم خلوت شد
شاید این تجربه من از سرویس کولر آبی به درد بخور باشه نمیدونم راستش!
ولی میخوام داستان این کولر رو و اینکه چطور از یه تعویض پولی موتور رسیدم به اورهال کامل کولر بگم.
مشکل از باددهی کم هم فراتر رفته بود و صدای تقه و زوزه از کولر میشنیدم
اولین حدسم برای صدای تقه و زوزه، یاتاقان ها بود.
یاتاقان هارو باز کردم که مطمئن بشم شافت خورده شده یا نه که با یه همچین افتضاحی روبه رو شدم:
هردوتا یاتاقان هم گشاد گرده بودن و هم لجن گرفته بودن که همین باعث شده بود شافت رو هم لاغر کنه و عامل صدای تقه داخل کولر توی دور بالا بشه.
جدا کردن یاتاقان پشتی راحت بود ولی برای اینکه به یاتاقان جلویی کولر دسترسی پیدا کنم، مجبورم بودم فلکه ی کولر رو باز کنم. به قدری فلکه و پیچ فلکه رسوب گرفته بود که هیچ جوره از شافت جدا نمیشد.
وقتی میخواستم شافت رو باز کنم با خودم گفتم این شافت که لاغر کرده، بذار فلکه رو با خود شافت باهم از جا دربیارم و بعد از تلاش های نافرجام بریدن فلکه با اره آهن بر، مجبور شدم که فلکه و شافت و باهم دربیارم.
همه ی این قطعات و مجبور شدیم که عوض کنیم و روی کولر سوار کنیم.
حدودا پیدا کردن لوازمش سه روز طول کشید.
این چیزایی بود که لازم داشت برای تعمیر قسمت پروانه
یه شافت ۶۸ و قطر ۲.۵
یه فلکه
یه جفت یاتاقان بوشی
۴ تا پیچ استیل سایز۸
۴تا واشر چرمی و دوتا بوش
یه پولی موتور سایز ۸۰
یه تسمه A68
قبل از مونتاژ تمام پروانه با کاردک تمیز شد که پروانه فشار به موتور نیاره و وزن اضافی نباشه براش که این شد نتیجه ی مونتاژ کامل بخش مکانیکی
بعد از مونتاژ تسمه و راه اندازی متوجه شدم هنوز صدای جیغ از بین نرفته. دوتا حدس برای این مشکل توی ذهنم اومد:
۱. تسمه خیسه و باید پوشال ها تعویض بشن
۲. در بوشی موتور گشاد کرده و باید عوض بشه
جدای از صدای ناجور از موتور، تاخیر توی راه اندازی هم بهش اضافه شد.
مجبور شدم موتور رو از روی کولر باز کنم تا دقیق تر بررسی کنم که چشه
وقتی موتور رو باز کردم دیدم واقعا یه فاجعه ست و به تعمیر اساسی نیاز داره
چون ابزار کافی برای عوض کردن بوش ها نداشتم، تعویض بوش ها رو دادم بیرون انجام دادن و مجدد موتور رو روی کولر نصب کردم که دیدم که مشکل جدید زد بالا:
موقع روشن شدن موتور، کلید و فیوز مینیاتوری توی فشار زیادی بودن و سوخته ن