• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ میتینگ ایلام و سایر مناطق کردنشین

• خنده
امتیازات: Ta44
ببخشید فقط بخش‌های کردنشین ایران شامل استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام و آذربایجان غربی، و خراسان شمالی می‌باشد طبق گوگل ...الان میتینگ کجا میوفته ؟ پمپ بنزین بین راهی تو جاده ؟ بعد من کباب با زغال دوست ندارم هااا هرجا رفتیم یکی باید شلوار جافی رو تا گردن بکشه بالا و با تبر بیوفته به جون درخت ها که هیزم بیاره واسه کباب !

ببخشید فقط بخش‌های کردنشین ایران شامل استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام و آذربایجان غربی، و خراسان شمالی می‌باشد طبق گوگل ...الان میتینگ کجا میوفته ؟
وی کافه فلسطین
پمپ بنزین بین راهی تو جاده ؟ بعد من کباب با زغال دوست ندارم هااا هرجا رفتیم یکی باید شلوار جافی رو تا گردن بکشه بالا و با تبر بیوفته به جون درخت ها که هیزم بیاره واسه کباب !
وای خفه شدم، یادم افتاد تو شیفت دوستم دوست باباشو آورده بودن اورژانس چون برای چوب بریدن از رو درخت افتاده بود مرد گنده چی از جون درخت می‌خوایییی😭😭😭😭

• خنده
امتیازات: 505
تریاک میتینگ رو من میارم 🎀

• خوشحال
امتیازات: pako
ببخشید فقط بخش‌های کردنشین ایران شامل استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام و آذربایجان غربی، و خراسان شمالی می‌باشد طبق گوگل ...الان میتینگ کجا میوفته ؟ پمپ بنزین بین راهی تو جاده ؟ بعد من کباب با زغال دوست ندارم هااا هرجا رفتیم یکی باید شلوار جافی رو تا گردن بکشه بالا و با تبر بیوفته به جون درخت ها که هیزم بیاره واسه کباب !
من یه مقداری هیزم از بانکول کش رفتم می‌ذارم تو وانت میارم

Back
بالا