- نام مرکز سمپاد
- SHM
- شهر
- TBZ
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
من فقط به انجمن متفرقه دسترسی دارم@Oracle دوست قوبم اسپم هامون رو پاک میکنی تا پاکمون نکردن؟🥰

من فقط به انجمن متفرقه دسترسی دارم@Oracle دوست قوبم اسپم هامون رو پاک میکنی تا پاکمون نکردن؟🥰

برنو 🤣🤣🤣بیاین از سمت ما برنو وردارین ببرین
ولش کن تیر گرون شده ، با پرشیا زیر بگیرشون بفهمن اینجا رئیس کیهبابا اعصاب منو خرد نکنین همین مونده برای آجرخور جماعت کلاش بگیرم دست
یادبگیریدداغوم سیت
شوتی!کلاش و پژو کف خواب
بَرد که نداری عزیزمبرنو 🤣🤣🤣
کلاش داریم بچه جون...
حیف شوتی قشنگم نیست؟ولش کن تیر گرون شده ، با پرشیا زیر بگیرشون بفهمن اینجا رئیس کیه

هر مشتی که به دهن همدیگه بزنید بوی کباب تا تهران بلند میشهحیف شوتی قشنگم نیست؟
فقط جنگ تن به تن، بیاید بالا ببینم چه کسی جرئت داره.![]()

حتی توی جنگ لفظی هم ما کردا غنیتر و موفقتر هستیمحیف شوتی قشنگم نیست؟
فقط جنگ تن به تن، بیاید بالا ببینم چه کسی جرئت داره.![]()
وی کافه فلسطینببخشید فقط بخشهای کردنشین ایران شامل استانهای کردستان، کرمانشاه، ایلام و آذربایجان غربی، و خراسان شمالی میباشد طبق گوگل ...الان میتینگ کجا میوفته ؟
وای خفه شدم، یادم افتاد تو شیفت دوستم دوست باباشو آورده بودن اورژانس چون برای چوب بریدن از رو درخت افتاده بود مرد گنده چی از جون درخت میخوایییی😭😭😭😭پمپ بنزین بین راهی تو جاده ؟ بعد من کباب با زغال دوست ندارم هااا هرجا رفتیم یکی باید شلوار جافی رو تا گردن بکشه بالا و با تبر بیوفته به جون درخت ها که هیزم بیاره واسه کباب !
فرهنگ:حتی توی جنگ لفظی هم ما کردا غنیتر و موفقتر هستیم
پارسا هنوز یکم با فرهنگ بیگانهای ما تریاکی نیستیم، ما فقط کباب میکشیم و تعصب داداشامون.تریاک میتینگ رو من میارم 🎀
این حرفا چیهحتی توی جنگ لفظی هم ما کردا غنیتر و موفقتر هستیم

من یه مقداری هیزم از بانکول کش رفتم میذارم تو وانت میارمببخشید فقط بخشهای کردنشین ایران شامل استانهای کردستان، کرمانشاه، ایلام و آذربایجان غربی، و خراسان شمالی میباشد طبق گوگل ...الان میتینگ کجا میوفته ؟ پمپ بنزین بین راهی تو جاده ؟ بعد من کباب با زغال دوست ندارم هااا هرجا رفتیم یکی باید شلوار جافی رو تا گردن بکشه بالا و با تبر بیوفته به جون درخت ها که هیزم بیاره واسه کباب !

مگه کرمانیایمتریاک میتینگ رو من میارم 🎀

مگه میشه؟پارسا هنوز یکم با فرهنگ بیگانهای ما تریاکی نیستیم

ببخشید قین دیگه چه سوسول بازیایه.این حرفا چیه
ما با یه "قین" میتونیم میلیارد ها فحش بسازیم