• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    76
تا حدی باهات موافقم ؛
ولی به نظر من چیزی که باید مورد بررسی قرار بگیره این هست که مثلا کسی که توی سمپاد شهرستان هایی غیر از تهران تحصیل میکنه
چرا ممکنه با اینکه مثلا استعداد بالایی داشته باشه نباید چیزی مثل رده ب حلی تهران ببینه و وارد مسیری مثل المپیاد بشه
قبول کن مثلا منی که توی یزد المپیاد میخونم خیلی باید بیشتر زحمت بکشم تا اونی که تو رده ب حلی هر هفته منتورش بهش زنگ میزنه و ...
در کل اینکه نگاه های علمی به تهران تا حد زیادی طبیعیه ولی کم کم داره این شکاف طبقاتی بزرگتر میشه و خب طبعاتی داره که همه میدونیم
این بحثش فرا سمپادیه واقعیت

خوزستان و بوشهر نفت و گاز کشورو میدن؛ لیبل منطقه محروم خورده روشون

واقعیتش مدارس سمپاد مجموعه مدارس نیستن

یکسری مدرسه مستقل از هم هستن زیر نظر یک سازمان

مثل دانشگاه ها

الان مثلا کسی نمیاد بگه شریفی ها چرا این همه تجهیزات دارن بعد دانشگاه اصفهان چرا نداره

درسته همشون زیر نظر وزارت علوم هستن؛ ولی فقط ورودیشون زیر نظر سمپاده

حالا با این حرف که باید همه مدارس کشور به یک سطح اموزش برسن کاری ندارم؛ باید برسن اما لزوما این به معنی نیست که اگر حلی ۱ و فرز۱ چیزی دارن؛ حق بقیه خورده شده

اکثر بودجه مدرسه رو شهریه های مدرسه تامین میکنه

به نظرم اگر میخواید صحبت کنید اول اول پیامتون شهریه ای که میدید هم بنویسید؛ اون مقایسه بهتری میده
سینا
بخشی از امکانات شما
جدا از بودجه و مسائل مالیه اصلا
چمیدونم پژوهش هایی که زیر نظر مدرسه انجام میدین مثلا.
امکاناتش تا حدی توی مدرسه ما هم هست مثلا، چمیدونم ما اسپکت داشتیم
ولی جز تمرین المپیاد، استفاده‌ی دیگه ای نداره.
واقعا طبق سیستم بچه های حلی یک باهوش ترن فضای پویا تری برای شما فراهمه

تو شهر ما هم تراز قبولی های خیلی بالاس
خود یاوری اومده بود میگفت من فکر نمیکردم از یه شهر کوچک انقدر تراز نزدیک فرز یک تهران داشته باشیم
میگفت حداقل از ۷۰ تا ورودی سالانه حدودا ۴۵ نفرتون ترازتون به فرز یک میخوره
خب اخه یچیزی رو در نظر نمیگیرید

اونم اینه ۸۰ ۹۰ درصد شهرا تک مرکزیه

کل شهر یا گاها استان یه مرکز میخوان برن؛ تراکم به شدت بالاتری داره نسبت به مدارس تهران

ولی خب طبیعتا میخوره که انتقالی داریم دیگه

سینا
بخشی از امکانات شما
جدا از بودجه و مسائل مالیه اصلا
چمیدونم پژوهش هایی که زیر نظر مدرسه انجام میدین مثلا.
امکاناتش تا حدی توی مدرسه ما هم هست مثلا، چمیدونم ما اسپکت داشتیم
ولی جز تمرین المپیاد، استفاده‌ی دیگه ای نداره.
واقعا طبق سیستم بچه های حلی یک باهوش ترن فضای پویا تری برای شما فراهمه
نفهمیدم

بیشتر توضیح بده

نه دیگه برای تهران اینطوریه شما تو شهرستان ما آزمونتو 100 درصد هم بزنی باز یه آپشن بیشتر نداری...
خب تعداد مدارس سمپاد توی یه شهر که ربطی نداره ، فرضا شهر شما کلا ۲۰۰۰ تا دانش آموز ششم داره ، و مدرسه سمپاد کلا ۲۴۰ نفر (هم دختر هم پسر) میخواد ، اگه ۳ تا مدرسه سمپاد داشته باشین که انگار کل دانش اموزای شهرتون سمپادین و دیگه سمپاد معنی ای نداره

خب تعداد مدارس سمپاد توی یه شهر که ربطی نداره ، فرضا شهر شما کلا ۲۰۰۰ تا دانش آموز ششم داره ، و مدرسه سمپاد کلا ۲۴۰ نفر (هم دختر هم پسر) میخواد ، اگه ۳ تا مدرسه سمپاد داشته باشین که انگار کل دانش اموزای شهرتون سمپادین و دیگه سمپاد معنی ای نداره
فکر کنم یه درصد خاصی از دانش اموز بودن ظرفیت مدارس

باید اینطوری باشه؛ عادلانش اینطوریه

میشه لطفا بقیه کامنت هام رو هم بخونید؟🥲
این تفکر من نیست ، من منظورم این بود که توی آزمون تیزهوشان حلی ۱ و فرز ۱ تراز بالاتری نسبت به مدارس دیگه سمپاد همون شهر میخواد و خب مسئولین فکر میکنن چون اونا نمره بهتری تو آزمون آوردن شایسته امکانات و دبیران بهتری هستن
من نیمه دوم پیامت رو نخونده لایک زدم، اوکی باز این میشه واسه وقتی که تهرانی باشی دیگه، وگرنه الان من ازینجا پاشم همه سوالارو درست جواب بدم تهش ۳ تا سوال جدید طرح و اضافه کنم قرار نیست چیزی جز همون یه فرزانگان عادی که برای چند تا شهر مجاور خودمونه نصیب شه، غیر اینه؟

همونطور که بچه ها دارن میگن این مدارس نه درآمدی دارن و نه بودجه‌ای (حالا با چندتا مورد استثنا کاری ندارم)
سمپاد برخلاف اون چه که ما فکر میکنیم سمپادهههه و زیرمجموعه یک سازمان هست، سخت در اشتباهیم این موضوع در حد حرفه فقط!

دوره ما شهریه‌ای که باید پرداخت میکردیم واقعا ناچیز بود حالا همینم نمیدادن! از یه طرف کسایی که ایثارگر و یکی از والدین فرهنگی بودن براشون شهریه نصف میشد با این اوصاف شاید ۳۰٪ شهریه، کامل و به موقع پرداخت میشد که همونم به سختی حق‌التدریس دبیر های کنکور و ساپورت میکرد، برای ایجاد امکانات که هیچی…
از طرف سازمان هم بودجه‌ای در کار نیست
نتیجه چیه؟ نه مدرسه کاملا دولتیه که آ.پ گردن بگیره نه سازمان سمپاد نقش مالی توش داره… ردیف بودجه هم که نداره این میشه که حتی از لحاظ امکانات از مدارس غیرانتفاعی پایین ترن، امسال شهریه چندتا مدرسه غیرانتفاعی رو که در جریانم از ۴۰تومن تا ۱۲۰تومن بود [اون ۴۰تومن کلا ۵۰تا دانش آموز هم نداشت و مدرسه یه خونه بود که ۶تا اتاق داشت]
وگرنه برای غیرانتفاعی هایی که حداقل شبیه مدرسه باشن زیر ۸۰تومن نیست [کاری با مدارس خواص ندارم که شهریه میلیاردی دارن:)]

همچنین من با سیاست سمپاد تو دهه ۸۰ که یهو عین قارچ تعدادشون زیاد شد و همون هایی هم که بودن اینقدر ظرفیت و بالا بردن مخالفم

اگر خیلی ایده‌آل گرایانه بخوام نظرم رو بگم، نباید توی شهر های خیلی کوچیک که خود شهر حتی تو خیلی از امکانات مشکل داره سمپاد افتتاح میشد در عوض نسبت به جمعیت هر استان و بر حسب امکانات شهرها [یه استان ممکنه فقط یه شهر درست حسابی داشته باشه یه استان دیگه ۳-۴تا] باید مدارسی با زیرساخت مشابه دانشگاه با قابلیت کار های پژوهشی حتی خوابگاه ایجاد میکردن که بچه ها بتونن دسترسی به بهترین امکانات و بهترین اساتید رو داشته باشن نه اینکه رفتن توی فلان شهر یه ساختمون با ۶تا کلاس زدن که سر خودشون باز کنن سمپاده…!
بازم میگم با شرایط کلی این کشور چیزی که گفتم ایده‌آل گرایانه‌ست و دور از واقعیت…

میشه لطفا بقیه کامنت هام رو هم بخونید؟🥲
این تفکر من نیست ، من منظورم این بود که توی آزمون تیزهوشان حلی ۱ و فرز ۱ تراز بالاتری نسبت به مدارس دیگه سمپاد همون شهر میخواد و خب مسئولین فکر میکنن چون اونا نمره بهتری تو آزمون آوردن شایسته امکانات و دبیران بهتری هستن
البته ممکنه خیلی مدارس تیزهوشان باشن با اینکه ترازشون کمتر باشه از یک مدرسه دیگه تو همون شهر ولی امکاناتشان بهتر باشه

حقیقتا من خودم خیلی دوست دارم امکانات همه مدارس کشور تقریبا یکی بشه

سمپاد و ممپادم جمع بشن برن

راهکار مسیولین چی بوده؟

سهمیه مناطق.

خب دیگه وقتشه یورش ببریم حلی ۱ و غنیمت جنگی بگیریم برای مدارس خودمون بحث فایده نداره 😼

منظور من رو نگرفین
منظور من اینه منی که شهریار زندگی میکنم یه آپشن دارم موقع ثبت نام که اسمش دارالفنونه چه 60 درصد بزنم چه 100 درصد بزنم فقط میتونم برم دارالفنون
حالا این دارالفنون امکاناتش در مقایسه با حلی چطوره؟ مثل جوک
آیا بچه هاش لزوما کم هوش ترن و درصد پایین تری تو آزمون زدن از اونی که حلی 1 میخونه ؟ نه

راهکار مسیولین چی بوده؟

سهمیه مناطق.
البته ممکنه اگه مدرسه سمپادو اینا جمع بشه بازم یسری مدارس استادا و امکانات خیلی بهتری داشته باشند
مثلاً مدارس غیرانتفاعی

البته ممکنه اگه مدرسه سمپادو اینا جمع بشه بازم یسری مدارس استادا و امکانات خیلی بهتری داشته باشند
مثلاً مدارس غیرانتفاعی
عرفان جامعه کمونیستی نیست

بیاید قبول کنید دارندگی و برازندگی

چون من پول ندارم برم یه مدرسه ای که امکانات خوبی داره فراهم میکنه و به جاییم وصل نیست

خب دلیل نمیشه وجود نداشته باشه که

نفهمیدم

بیشتر توضیح بده
ببین
برای شما فضای تحقیقاتی تامین میشه
مجوزش از طرف مدرسه داده میشه
مقاله می‌نویسین. پروژه انجام میدین.
توی مدارس دیگه این فضا فراهم نیست، حتی در صورتی که امکانات مالیش فراهم باشه.
ته چیزی که مدرسه در اختیار بچه ها می‌ذاره دبیر کنکور خوبه و المپیاد

من از شهریه بچه‌های کنکور خیلی با جزئیات خبر ندارم ولی جمع شهریه واحد المپیاد فرز یک امسال تقریبا 140 میلیون شد.
به شخصه یکم با گزینه‌های نظرسنجی مشکل دارم چون برداشتی که میشه کرد اینه که سطح هوشی دانش‌آموزهای مدارس با امکانات بالاتر لزوما بیشتره که قطعا منطقی نیست
اما در رابطه با تبعیض، امکانات بالاتر مدارس تهران یه چیزی مشابه بهتر بودن دانشگاه‌های تهرانه که لزوما درست نیست ولی چیزیه که فقط در سطح مدارس سمپاد دیده نمیشه و حتی بخوایم با دید کلی تری نگاه کنیم خود مدارس سمپاد هم باز در سطح کلی دانش‌آموز ها تبعیض حساب میشن..

مثلاً مدارس غیرانتفاعی
اونام پولشو می‌دن
طبیعتا هرچقدر پول بدی اش می‌خوری

راهکار مسیولین چی بوده؟

سهمیه مناطق.
اتفاقا سمپاد چرا جمع شه؟
یه چیز عدالت باشه وجود سمپاده..
هر کی وارد سمپاد میشه بر مبنای آزمون هوش میاد و خب شاید بشه گفت بچه ها رو تو اون سن نباید دسته بندی کنیم ولی همچنان در حال حاضر ملاک بدی برای آزمون ورودی نیست
حالا چرا عدالته؟
یه سری دانش آموزا نیاز دارن یه مطلب بارها بهشون توضیح داده بشه تا متوجهش بشن
و یه سریا بار اول مطلب رو میگیرین
اگه این دو تا تو یه کلاس و مدرسه باشن فکر نمیکنین حق هر دو ضایع میشه؟ دبیر اگه چند بار بگه دومی کلاس براش خسته کننده میشه و اگه یه بار بگه اولی متوجه نمیشه
نمیگم سمپادیا همه نخبه و همه تو دسته دومن
ولی میشه گفت بچه هایی با هوش متوسط به بالا هستن حداقل اینکه بخونن یا نخونن دست خودشونه و وضعیت تحصیلیشون آنچنان نمایانگر هوششون نیست
بعد همونطور که گفتم یه سری مدارس جو بسیار بدی دارن
این بچه ها با بچه های حال حاضر سمپاد قاطی شن و اینارو ببرن تو جو خودشون که اوضاع مملکت در آینده خیلی خیلی به هم میریزه ..
سمپاد از جهت اینکه دانش آموز هم فاز رو دور هم جمع کنه بد عمل نکرده ..

ببین
برای شما فضای تحقیقاتی تامین میشه
مجوزش از طرف مدرسه داده میشه
مقاله می‌نویسین. پروژه انجام میدین.
توی مدارس دیگه این فضا فراهم نیست، حتی در صورتی که امکانات مالیش فراهم باشه.
ته چیزی که مدرسه در اختیار بچه ها می‌ذاره دبیر کنکور خوبه و المپیاد
خب این مشکل از سازمان سمپاده یا مدیرش

البته اینو من بگم

مدیر تو حلی خیلی نمیتونه رو مخ باشه

سریعا بای بای میشه

یعنی چجوری بگم؛ بعد رضوی هیچ مدیری جا پای سفتی حس نمیکنه

دیکتاتوری نمیتونن راه بندازن

راهکار مسیولین چی بوده؟

سهمیه مناطق.
جمع شدن سمپاد فقط سود بیشتر برای غیردولتی هاست، فایده که نداره هیچ ضررم داره