• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    75
فرزانگان ۳ امسال از ما ۱۵ تومن گرفت و من پارسال فرزانگان ۱ بودم و ۱۲ تومن شهریه دادم فکر کنم که اونم احتمالا امسال افزایش قیمت داشته و من در جریان نیستم
ولی باز هم شهریه ها نسبتا یکسانه
و اینو شماهم در نظر داشته باشین که همه چیز تو تهران گرون تره ، اگه مدرسه ما بخواد یه ورزشگاه برامون بزنه هزینه اش خیلی کمتر در میاد که حلی ۱ تو تهران بخواد یه زمین چمن درست کنه
اینی که میگی درسته

هزینه ها تو تهران بالا تره

ولی ایا ۴ برابره؟

بعید بدونم

سمپاد شهر شما؛ در مقایسه با مدارس دیگه شهر خودتون چه وضعی داره؛ هم دولتی هم غیر دولتی
بستگی داره کدوم مرکز مدنظرتون باشه
ما ۵ تا مرکز دخترانه دوره دوم داریم
فرزانگان ۱ و ۳ و ۵ و ۲ به نسبت مدارس دولتی واقعا بهتر بودن ولی فرز ۴ تقریبا با یه مدرسه دولتی برابری می کرد و همینجا میتونین اختلافش رو بین مدارس سمپاد ببینین
ولی خب میتونم بگم خیلی از امکانات یه مدرسه غیردولتی خوب رو مثل پروژکتور و لپ تاپ های جدید رو ما نداشتیم ، و خب تا یه جایی منطقیه چون شهریه کمتری هم می دادیم
و توی حرفاتون گفتین یه چیزایی دست مدیره ، اینو موافقم ، توی فرز ۱ مدیرمون با پولی که قرار بود پروژکتور کلاس مون رو درست کنه تا هر زنگ ریاضی ما آواره بقیه کلاسا نشیم رو داد که توی حیاط یه سایه بون برای ماشینش بسازن!
و هنوزم ایشون مدیر هستن و خب چرا اداره نظارت نمیکنه تا بعضی مدیرا همچین کارایی نکنن؟

قسطی که هیچی سامانه طوریه که شما می‌تونی مثلا هر روز پنجاه تومن واریز کنی
نه تاریخ خاص نه چک نه...
ولی باز هم پرداخت نمی‌کنن و روی همین حساب مدرسه هم برنامه بلندمدتی برای پیشرفت نمی‌ریزه
من خودم از سال نهم شهریه رو قسطی میدم ، و تا جایی که من میدونم اگه یه سال قسط هارو سر وقت پرداخت نکنی سال دیگه آپشن پرداخت قسطی رو ازت میگیرن و مجبوری نقدی بدی

من خیلی با نظر سنجی این تاپیک مشکل دارم
شما از کجا میتونید متوجه بشید اونی که سمپاد مشهد یا اصفهان میخونه هوش و تواناییش از فرز 1 تهران یا حلی 1 کمتره؟

بستگی داره کدوم مرکز مدنظرتون باشه
ما ۵ تا مرکز دخترانه دوره دوم داریم
فرزانگان ۱ و ۳ و ۵ و ۲ به نسبت مدارس دولتی واقعا بهتر بودن ولی فرز ۴ تقریبا با یه مدرسه دولتی برابری می کرد و همینجا میتونین اختلافش رو بین مدارس سمپاد ببینین
ولی خب میتونم بگم خیلی از امکانات یه مدرسه غیردولتی خوب رو مثل پروژکتور و لپ تاپ های جدید رو ما نداشتیم ، و خب تا یه جایی منطقیه چون شهریه کمتری هم می دادیم
و توی حرفاتون گفتین یه چیزایی دست مدیره ، اینو موافقم ، توی فرز ۱ مدیرمون با پولی که قرار بود پروژکتور کلاس مون رو درست کنه تا هر زنگ ریاضی ما آواره بقیه کلاسا نشیم رو داد که توی حیاط یه سایه بون برای ماشینش بسازن!
و هنوزم ایشون مدیر هستن و خب چرا اداره نظارت نمیکنه تا بعضی مدیرا همچین کارایی نکنن؟

واقعیتش اینو کتمان نمیکنم مدیرای سمپاد باند بازی میکنن

یاوری رو خیلی نمیشناسم ولی ادمیه که با هر کی حال نکنه میندازتش بیرون

پس احتمالا باهاش اوکی باشی کاریم نداره باهات

ولی درباره چیزی که گفتی

اساس سمپاد رو باید ببینی چی بود؛ بعیده هیچ تضمینی وجود داشته باشه مبنی بر اینکه پر امکانات ترین مدرسه شهر قرار هست باشه یا مثلا همه مدارس با هم برابری میکنن

شما از کجا میتونید متوجه بشید اونی که سمپاد مشهد یا اصفهان میخونه هوش و تواناییش از فرز 1 تهران کمتره؟
اینکه اصلا مطرح نیست چون مدارس سمپاد ازموناشون شهریه

یعنی صرفا تضمینی که میشه داد اینه حلی ۱ و فرز۱ بهترین عملکرد توی ازمون داخلی خودشون رو داشتن

کنکور نیست که کشوری باشه قبولی ها

خب خواهر من

من همسن شما بودم کلاس یازدهم ۲۱ تومن شهریه دادم اون زمان

قبول داری دلار دست کم ۳ برابر شده؟
قبول دارم حرف تون رو ، اینکه هزینه شهریه مشهد و تهران رو مقایسه کنین منطقی نیست ، حلی های دیگه هم در همون حد شهریه میدادن و امکانات شون به نسبت کمتره

سمپاد شهر شما؛ در مقایسه با مدارس دیگه شهر خودتون چه وضعی داره؛ هم دولتی هم غیر دولتی
دختردایی من تو سمپاد یکی از شهرستان ها تحصیل میکنه و میگه عملا ما با مدارس عادی هیچ فرقی نداریم تنها فرقمون جو کلاسه که برخلاف مدارس دیگه اینجا بچه ها پی درسن

چون به هر حال من فکر میکنم تو شهرستان ها هم حداقل ۱۰ میلیون پول شهریه مدارس سمپاد هست ..
با این حال خیلیا از داشتن معلم درست و حسابی محرومن و حتی گاها شنیدم معلم هم نداشتن
عملا این ۱۰ تومنم ریختن جوب
دیگه عادی ترین و بیسیک ترین چیزی که توقع میره مدارس سمپاد داشته باشن معلم خوبه
موافقم ، ما توی مرکزمون یه دونه دبیر فیزیک خوب هم نداریم حتی !

اساس سمپاد رو باید ببینی چی بود؛ بعیده هیچ تضمینی وجود داشته باشه مبنی بر اینکه پر امکانات ترین مدرسه شهر قرار هست باشه یا مثلا همه مدارس با هم برابری میکنن
اساس سمپاد مگه پرورش استعداد های درخشان نیست؟
اونی که توی حلی ۱ هست با اونی که توی شهید بهشتی اهواز هست چه فرقی باهم دارن؟

قبول دارم حرف تون رو ، اینکه هزینه شهریه مشهد و تهران رو مقایسه کنین منطقی نیست ، حلی های دیگه هم در همون حد شهریه میدادن و امکانات شون به نسبت کمتره
خب حالا این شد یه مقایسه درست

حلی با حلی

من واقعیت خبری از شهریه بچه های دیگه ندارم ۴۰۳ ای

ولی از این ۲ عزیز میخوام که بگن

@Mr.SinShin
@هامون هستم.

شهریه دهم یازدهم و دوازدهمتون رو بگید

خب بحث اینه که سازمان امکانات مدرسه رو تامین نمیکنه

اگر قرار بود سازمان مدیریت کنه چرا دیگه مدیر گذاشتن براش

خیلی از بی امکاناتی ها بر میگرده به بی تدبیری مدیر وقت

حالا من یه سوال دارم ازتون

باید بگم پایین تره
مدرسه ما امسال بعد از اینهمه سال تازه یه اتاق بهداشت زدن
یه نماز خونه ندارن و دوتا مرکز راهنمایی و دبیرستانش باهم هست
پنجره هارو خودمون درست میکنیم
صندلی های مبلیمون خودمون خریدیم
حتی موقعی که لپ تاپ کلاسمون خراب شده بود مدرسه نمیداد میگفت بودجه نداریم بخریم اداره و سازمان هم کمک نمیکنن خودمون از خونه لپتاپ میبردیم
خیلی از معلم های خوب شهرمون چون راه دوره حاضر نیستن بیان از اینورم حاضر نیستن پول بیشتر بدن ولی همون مدرسه های دولتی تو شهر از اون معلما استفاده میکنن و بچه های مجبورن برای یه نهایی برن پیش اون معلما کلاس و باز پول بدن
ساختمان ازمایشگاه داریم ولی وسیله درست درمون نداریم
به اداره گفتن اداره چندتا وسیله داغون شده اورده گذاشته که پر کنه
حتی برای تشریح امسال وسایل تشریح نداشتیم مجبور شدیم خودمون بخریم حالا مدارس دولتی تو شهر هستن که صد برابر ما امکانات دارن
اگه فکر میکنین شهریه دادین امکانات دارین باید بگم یکسری چیز ها به قول پوریا ویترینه که براتون میسازن ما امسال برای یه داغون کلا کم هزینه نکردیم
موقعی که رتبه اوردیم و جلسه استانداری و فرمانداری و اینا میزاشتن برگشتیم بهشون گفتیم و یاوری اوردن من نهم بودم گفتن ۸ میلیارد بودجه میدیم سالن ورزشی برای دخترا بزنیم
پول از دولت گرفتن گفتن نه خودمون میسازیم اومدن کلنگم زدن و هیچی به هیچی

اساس سمپاد مگه پرورش استعداد های درخشان نیست؟
اونی که توی حلی ۱ هست با اونی که توی شهید بهشتی اهواز هست چه فرقی باهم دارن؟
سمپاد مثل دانشگاه آزاد میمونه دیگه

یه نهاده با یسری دانشگاه زیر دستش

این سوال رو میشه مطرح کرد برای اونی که دانشگاه ازاد نجف اباد درس میخونه که چرا امکانات علوم تحقیقات رو نداره

شما از کجا میتونید متوجه بشید اونی که سمپاد مشهد یا اصفهان میخونه هوش و تواناییش از فرز 1 تهران یا حلی 1 کمتره؟
میشه لطفا بقیه کامنت هام رو هم بخونید؟🥲
این تفکر من نیست ، من منظورم این بود که توی آزمون تیزهوشان حلی ۱ و فرز ۱ تراز بالاتری نسبت به مدارس دیگه سمپاد همون شهر میخواد و خب مسئولین فکر میکنن چون اونا نمره بهتری تو آزمون آوردن شایسته امکانات و دبیران بهتری هستن

خیلی از بی امکاناتی ها بر میگرده به بی تدبیری مدیر وقت
این هم باهاش خیلی موافقم
مدیر قبلی مدرسه ما از 91 تا همین امسال کویر ساخته بود عملا
ولی امسال با عوض شدن مدیر خیلی چیزا عوض شدن و بهتر شدن.

آخرین ویرایش:
باید بگم پایین تره
مدرسه ما امسال بعد از اینهمه سال تازه یه اتاق بهداشت زدن
یه نماز خونه ندارن و دوتا مرکز راهنمایی و دبیرستانش باهم هست
پنجره هارو خودمون درست میکنیم
صندلی های مبلیمون خودمون خریدیم
حتی موقعی که لپ تاپ کلاسمون خراب شده بود مدرسه نمیداد میگفت بودجه نداریم بخریم اداره و سازمان هم کمک نمیکنن خودمون از خونه لپتاپ میبردیم
خیلی از معلم های خوب شهرمون چون راه دوره حاضر نیستن بیان از اینورم حاضر نیستن پول بیشتر بدن ولی همون مدرسه های دولتی تو شهر از اون معلما استفاده میکنن و بچه های مجبورن برای یه نهایی برن پیش اون معلما کلاس و باز پول بدن
ساختمان ازمایشگاه داریم ولی وسیله درست درمون نداریم
به اداره گفتن اداره چندتا وسیله داغون شده اورده گذاشته که پر کنه
حتی برای تشریح امسال وسایل تشریح نداشتیم مجبور شدیم خودمون بخریم حالا مدارس دولتی تو شهر هستن که صد برابر ما امکانات دارن
اگه فکر میکنین شهریه دادین امکانات دارین باید بگم یکسری چیز ها به قول پوریا ویترینه که براتون میسازن ما امسال برای یه داغون کلا کم هزینه نکردیم
موقعی که رتبه اوردیم و جلسه استانداری و فرمانداری و اینا میزاشتن برگشتیم بهشون گفتیم و یاوری اوردن من نهم بودم گفتن ۸ میلیارد بودجه میدیم سالن ورزشی برای دخترا بزنیم
پول از دولت گرفتن گفتن نه خودمون میسازیم اومدن کلنگم زدن و هیچی به هیچی
خب مدرسه پرورش استعداد های درخشان دو تا رکن میخواد

استعداد واقعا درخشان
پرورشگاه(همون مدرسه)

اینکه شما زیرساخت پرورش ندارید رو باید واقعا سمپاد پاسخگو باشه که چجوری امکانات یه مدرسه سمپاد داخل یه شهر از مدرسه دولتی همون شهر کمتره

چون واقعیت به غیردولتی نمیشه ایراد گرفت؛ اونا دارن پولشو میدن

اینکه اصلا مطرح نیست چون مدارس سمپاد ازموناشون شهریه

یعنی صرفا تضمینی که میشه داد اینه حلی ۱ و فرز۱ بهترین عملکرد توی ازمون داخلی خودشون رو داشتن

کنکور نیست که کشوری باشه قبولی ها
تا حدی باهات موافقم ؛
ولی به نظر من چیزی که باید مورد بررسی قرار بگیره این هست که مثلا کسی که توی سمپاد شهرستان هایی غیر از تهران تحصیل میکنه
چرا ممکنه با اینکه مثلا استعداد بالایی داشته باشه نباید چیزی مثل رده ب حلی تهران ببینه و وارد مسیری مثل المپیاد بشه
قبول کن مثلا منی که توی یزد المپیاد میخونم خیلی باید بیشتر زحمت بکشم تا اونی که تو رده ب حلی هر هفته منتورش بهش زنگ میزنه و ...
در کل اینکه نگاه های علمی به تهران تا حد زیادی طبیعیه ولی کم کم داره این شکاف طبقاتی بزرگتر میشه و خب طبعاتی داره که همه میدونیم

من منظورم این بود که توی آزمون تیزهوشان حلی ۱ و فرز ۱ تراز بالاتری نسبت به مدارس دیگه سمپاد همون شهر میخواد و خب مسئولین فکر میکنن چون اونا نمره بهتری تو آزمون آوردن شایسته امکانات و دبیران بهتری هستن
نه دیگه برای تهران اینطوریه شما تو شهرستان ما آزمونتو 100 درصد هم بزنی باز یه آپشن بیشتر نداری...

میشه لطفا بقیه کامنت هام رو هم بخونید؟🥲
این تفکر من نیست ، من منظورم این بود که توی آزمون تیزهوشان حلی ۱ و فرز ۱ تراز بالاتری نسبت به مدارس دیگه سمپاد همون شهر میخواد و خب مسئولین فکر میکنن چون اونا نمره بهتری تو آزمون آوردن شایسته امکانات و دبیران بهتری هستن
تو شهر ما هم تراز قبولی های خیلی بالاس
خود یاوری اومده بود میگفت من فکر نمیکردم از یه شهر کوچک انقدر تراز نزدیک فرز یک تهران داشته باشیم
میگفت حداقل از ۷۰ تا ورودی سالانه حدودا ۴۵ نفرتون ترازتون به فرز یک میخوره

سمپاد مثل دانشگاه آزاد میمونه دیگه

یه نهاده با یسری دانشگاه زیر دستش

این سوال رو میشه مطرح کرد برای اونی که دانشگاه ازاد نجف اباد درس میخونه که چرا امکانات علوم تحقیقات رو نداره
خیلی مقایسه بدیه
شما برای آزمون ورودی دانشگاه که داری آماده میشی میدونی رنک فلان دانشگاه اینه
امکانات این دانشگاه اینه ..
دستت بازه شهرای مختلف بزنی
ولی برای سمپاد شما فقط شهری که توش زندگی میکنی و داری و واویلا اگه اون شهر فقط یه مرکز سمپاد داشته باشه
حق انتخابی نداره طرف

Back
بالا