• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث درباره مسائل پیرامون علامه حلی ۱ ( چهارراه لشگر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ببخشید تلویزیون ۵۵ اینچ به چه درد دانش اموز میخوره؟

نکنه خانم مدیر برای مصرف شخصی تهیه کردن؟😉
نمیدونم والا
بابام همیشه میگا کاش میخریدیم میدادیم اون موقع نمیتونستن کاری کنن
الان معلوم نیست پول چیکار کردن

نمیدونم والا
بابام همیشه میگا کاش میخریدیم میدادیم اون موقع نمیتونستن کاری کنن
الان معلوم نیست پول چیکار کردن
بگو واسه یه چمیدونم پروژه‌ای مسئله‌ای مستندات مالی‌ای نیازه تلویزیون رو بررسی کنیم
هه

نکته اینه که این کمبود فضا در اثر افزایش دانش‌ آموز چقدر مشکل ایجاد کنه
الان هیچ فضایی مشابه ساختمون رده ب توی فرز یک وجود نداره و این خودش منشا محدودیت کلاس برای المپیاده
اگه نوین‌هارو فاکتور بگیریم بازم حداقل 14 تا کلاس واسه دهم و یازدهم رشته‌های اصلی نیازه؛ و کلا یک کلاس توی کل ساختمون فرز به اسم المپیاده که همونم پنج دقیقه نفس کشیدن توش کار به شدت سختیه
من یه ایده دادم تو همون تاپیک خودتون

کنکوری و المپیادی برن یه ساختمون جدید، لزومی نداره کل دم و دستگاه مدرسه یجا باشه

بعدم اینکه حلیم مجزا نبود، یه حرف U تصور کنید چپ کنکور راست المپیاد

وسط مرز

کنکوری و المپیادی برن یه ساختمون جدید، لزومی نداره کل دم و دستگاه مدرسه یجا باشه

وسط مرز
جدی یه ساختمون برای المپیاد کل مشکل فضا رو حل می‌کنه به‌نظرم.

جدی یه ساختمون برای المپیاد کل مشکل فضا رو حل می‌کنه به‌نظرم.
مشکلی که شنیدم واسه رد کردن این ایده اینه که نیاز به کادر جدا داره (سرایدار آبدارچی و..) که بازم نیاز به گرفتن شهریه بیشتر داره ( همین الان هم یه اختلاف زیادی بین شهریه المپیاد و کنکور هست که با ساختمون جدا قراره تشدید بشه)

وسط مرز
میخواستم بدونم چارچوب های در حلی 1 مثل چارچوب های در ما عرضش کمه یا مال شما فرق میکنه و میشه راحت از در رفت و آمدکرد؟

فرض کن انقدر مدرسه مهمی باشی که حتی بحث های فرز رو بیان توی تاپیک تو بکنن.

میخواستم بدونم چارچوب های در حلی 1 مثل چارچوب های در ما عرضش کمه یا مال شما فرق میکنه و میشه راحت از در رفت و آمدکرد؟
عرض در تکی بود، متاسفانه حلی برای گامبالو های مثل من حس ناکافی بودن میداد

در عوض این تنگی در ها بهمون احترام گذاشتن یاد داد

اول تو، اول تو

چون واقعا همزمان رد نمیشدیم

ولی جدا از شوخی من همیشه برام سوال بود کل ورودی های ساختمون مدرسه فقط یک در به عرض ۸۰ سانت بود

یعنی اون در به هر دلیلی یا قفل میشد یا خراب میشد شما باید هلی کوپتر وارد ساختمون میشدی

البته از در امیرکبیر هم میشد وارد شد که این رده ب ای ها اونجا رو بسته بودن میگفتن فقط فقط المپیادی ها از این در تردد کنن

ولی جدا از شوخی من همیشه برام سوال بود کل ورودی های ساختمون مدرسه فقط یک در به عرض ۸۰ سانت بود

یعنی اون در به هر دلیلی یا قفل میشد یا خراب میشد شما باید هلی کوپتر وارد ساختمون میشدی

البته از در امیرکبیر هم میشد وارد شد که این رده ب ای ها اونجا رو بسته بودن میگفتن فقط فقط المپیادی ها از این در تردد کنن
خوب شد قبول نشدما
اگه تهران بودم میرفتم حلی 1 با عرض 95 چجوری از در رد میشدم

خوب شد قبول نشدما
اگه تهران بودم میرفتم حلی 1 با عرض 95 چجوری از در رد میشدم
تغییر زاویه میدادی

"خیلی حرف میزنیا، ۱۰۰۰ نفر پشت در های مدرسه منتظرن ثبت نام کنن، از عرض در رد نمیشی مشکل خودته"

• خنده
امتیازات: ERFUN

سینا جان رده ب چیه؟

تغییر زاویه میدادی

"خیلی حرف میزنیا، ۱۰۰۰ نفر پشت در های مدرسه منتظرن ثبت نام کنن، از عرض در رد نمیشی مشکل خودته"
ابهت خیلی مهم تر از این مدارسه، من نمیتونم عرضمو کم کنم که از در مدرستون رد بشم

درمورد ساختمون حلی ۱ من یه نکته اضافه کنم که هم علت جادار بودنش هم یسری چیز دیگه‌ش معلوم میشه: حلی ۱ قرار نبود مدرسه باشه
وقتی حلی ۱ رو ساختن نزدیک جنگ بود کشور و قرار بود یک بیمارستان مهم باشه، بعد دیدن بیمارستان نشد مدرسه کردنش

درمورد ساختمون حلی ۱ من یه نکته اضافه کنم که هم علت جادار بودنش هم یسری چیز دیگه‌ش معلوم میشه: حلی ۱ قرار نبود مدرسه باشه
وقتی حلی ۱ رو ساختن نزدیک جنگ بود کشور و قرار بود یک بیمارستان مهم باشه، بعد دیدن بیمارستان نشد مدرسه کردنش
طاها جان با ممبر ها راحت باش

بیمارستان نه

تیمارستان

البته تیمارستان روزبه توش روانی میره سالم میاد بیرون
این ساختمون سالم میره توش روانی میاد بیرون

Back
بالا