• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نوستالژی در برابر بهینه سازی؛ تعویض ساختمان فرزانگان ۱ تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorincii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من خودم قبلا واحد المپیاد بودم. از شرایط و جابه جایی های مکرر باخبرم، اما توی همون گروه هم گفتم.
اولین فکر باید درباب مدیریت صحیح بودجه ها باشه که مدرسه واقعا در تمام این سال ها تو این حوزه ضعیف عمل کرده. متاسفانه عملکرد مدیریت کنونی به حدی ضعیفه که حتی از پس سیستم های سرمایشی و گرمایشی هم برنمیان. خود ایده به خودی خود ایده بدی نیست ولی ایده خوب نیاز داره به یک عامل دقیق و منظم که ما چنین چیزی رو نداریم. وقتی مدیریت صحیح نباشه، ساختمان بزرگ‌تر هم تباه میشه.

فعلا ما و فارغ‌التحصیل‌ها داریم سعی می‌کنیم که ساختمون کناری مدرسه که متعلق به آموزش پرورش منطقه ۶ هست و یک مدتی قسمت‌هاییش برای مدرسه بوده رو بگیریم
اقا چطوری میتونیم ما هم اضافه شیم؟
تعدا زیاد باشه شاید موثرتر باشیم.
کمکی چیزی لازم بود رو من حساب کنید💞

• دابل‌لایک
امتیازات: TiaTi
اولین فکر باید درباب مدیریت صحیح بودجه ها باشه که مدرسه واقعا در تمام این سال ها تو این حوزه ضعیف عمل کرده. متاسفانه عملکرد مدیریت کنونی به حدی ضعیفه که حتی از پس سیستم های سرمایشی و گرمایشی هم برنمیان. خود ایده به خودی خود ایده بدی نیست ولی ایده خوب نیاز داره به یک عامل دقیق و منظم که ما چنین چیزی رو نداریم. وقتی مدیریت صحیح نباشه، ساختمان بزرگ‌تر هم تباه میشه.
درواقع اینها به ما گفتن ساختمان کنونی مستهلکه و اینیکی نوساز و مجهزه ولی طبق شنیده ها ساختمانی که الان هم در نظر دارن همچین تازه عروس یا مجهز نیست.
تئوری من اینه که اون ساختمون یه طلایی چیزی می‌خواد استخراج کنن وگرنه این حجم از اصرار و بی ادبی که ما در این سیر اظهار نظر دیدیم از مدیریت هیچ توجیه دیگری نداره.

درواقع اینها به ما گفتن ساختمان کنونی مستهلکه و اینیکی نوساز و مجهزه ولی طبق شنیده ها ساختمانی که الان هم در نظر دارن همچین تازه عروس یا مجهز نیست.
تئوری من اینه که اون ساختمون یه طلایی چیزی می‌خواد استخراج کنن وگرنه این حجم از اصرار و بی ادبی که ما در این سیر اظهار نظر دیدیم از مدیریت هیچ توجیه دیگری نداره.
قضیه بی ادبی چیه؟ چیز خاصی گفته؟ تو بیانیه هم دیدم نوشته بود.

قضیه بی ادبی چیه؟ چیز خاصی گفته؟ تو بیانیه هم دیدم نوشته بود.
سر معارفه دوازدهم طی یک عمل فاشیستی تا دیدن والدین در حال اعتراض هستن راه اظهار نظر رو بستن. هرگز برای هیچ دغدغه ای توضیح یا رفع ابهام انجام ندادند و نه تنها سر این موضوع بلکه از ابتدای دوره حاضر نشدند حتی یک بار با یک والد دیدار داشته باشند سر موضوعات مدرسه.
نه فقط در این باب بلکه بار ها ثابت شده ایشون خودشون رو در حد یک رئیس جمهور میبینن.

بيانيه و پرسشنامه "انجمن دانش آموختگان استعدادهاى درخشان و دانش پژوهان جوان"
در خصوص
جابجايى مكان "دبيرستان ماندگار فرزانگان"

https://survey.porsline.ir/s/oYqC8gL9

گروه بله: ble.ir/join/2BsaV9zWXw
لطفا فارغ التحصیل های قبل سال 99 اگه هستن بیان یه دستی برسونند

Back
بالا