• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازی openfrontio

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pako
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    openfront

pako

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دارالجنون
شهر
شهر
سال فارغ التحصیلی
1293
سلام
این یه بازیه که جدیدا ترند شده
شروع بازی دو حالت داره؛ یا نقطه جغرافیایی اولیه رو خودت انتخاب می‌کنی یا اینکه لابی Random Spawn ئه و یه جای مپ می‌افتی.
بعد در شروع بازی هم هی می‌زنی رو زمین‌های اطراف، یه شمشیر مشکی میاد که واسه حمله زمینیه (با این دکمه سرزمین‌ها رو تصاحب می‌کنی)، و یه شمشیر قرمز میاد که واسه حمله‌های از راه دوره (بمب نیتروژنی، اتم، بمباران و کشتی جنگی)

خلاصه اولش سرزمین اطرافیانتو می‌گیری و کشور خودت رو گسترش می‌دی، از یه جا به بعد نیاز به گلد و سرباز پیدا می‌کنی که اینا رو باید با ساخت بندر و کارخونه و شهر بالا ببری. بین‌شون یه سری ریل تشکیل میشه. اگه مجموعه سازه‌هات نزدیک به سازه‌های کشور کناریت باشه با اونم می‌تونی تجارت کنی.
بعد ممکنه تهدید شی پس پدافند می‌سازی. پدافند بعد از رفع هر حمله یه مدت کوتاهی فکر کنم ۱۰ یا ۱۵ ثانیه، ریست میشه (پس اگه حمله‌ی پشت سر هم باشه یا باید لول پدافند بره بالا یا تعدادشون زیاد باشه.)
موشک هم می‌شه بسازی ولی کلاً وسایل جنگی همه هزینه برمی‌دارن برای همین گلد می‌خوایم.
دیگه برای ساخت این سازه‌ها، هر جایی از سرزمین خودمون می‌زنیم و یه آچار زردی هست، دیگه هر چی خواستیم باهاش می‌سازیم.

بعد دیگه بازی دو حالت داره؛ یا جزء تیم خاصی هستی (مثلاً آبی مقابل قرمز؛ تعداد تیم‌ها و افرادشون قابل تنظیمه) که اونجا ماموریت‌تون اینه که تیم‌های حریفو حذف کنید.
یا اینکه سولوئه که دیگه باید تکی بازی کنین.

تو هر دو حالت می‌تونین با همسایه‌هاتون هم‌پیمان بشید. وقتی هم‌پیمان شید دیگه نمی‌تونین به همدیگه حمله کنید؛ بعد وقتی بزنین رو کشور طرف، سه تا گزینه میاد یکیش دادن سربازه، یکیش دادن گلده، یکیش به هم زدن پیمانه.

متن از @Sinara

https://openfrontio.ir/

آخرین ویرایش:
بازیش چ جوریه؟ دوس دارم روی این قسمتایی ک درست میشه بزنم ببینم زیرش بمب هست یا ن = ))

من قبلا بازی کرده بودم.
روم بسازید و کد رو اینجا به اشتراک بزارید تا با هم بازی کنیم.

چقدر عالی
حریف میطلبم
یک تیم چندنفره از دوستان هم دارم که حرفه‌ای بازی میکنیم
حتما لینک میزارم

ببخشید من عجله ای تاپیک رو ساختم و بعدشم وقت نبود
بازی خیلی سرگرم کننده ایه توضیحات هم آپدیت شد میتونید وصل شید بهم و بازی کنید

ولی معتادش نشید!

Back
بالا