Mathematics
Ali
- نام مرکز سمپاد
- علامه جعفری
- شهر
- مرند
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
سلام بچه ها وقت همگی بخیر ، دوشب پیش که شانسی شانسی با سایت اشنا شدم یکم ول گشتم تو سایت بیینم کلا چطوریه و چون افتتاح سایت نزدیک به ۱۵.۲۰ سال میشه شک کردم کسی فعال باشه و دیدم میشه حساب باز کرد و قبل اینکه حسابم تایید شه داشتم چالش مطالعاتی های باقی دوستان رو نگاه میکردم و انگار یه انرژی خاصی میگرفتم از تلاش و بازدهی و ساعت مطالعه بالاشون ، همون شب به خودم گفتم که منم شروع کنم این چالشو و صبحش استارت زدم و برای اولین بار تایمر گذاشتم ببینم واقعا ساعت مطالعم چقدره و نمیدونید چقدر حس خوبی داشت و اصلا از زیرکار درنمیرفتم و تمرکزم بشدت بالا بود و حس رقابت سالم داشتم با بقیه ، خلاصه تونستم 7ساعت و 40 دقیقه مطالعه خالص داشته باشم و خیلی بابت اینموضوع خوشحالم (شاید زیاد نباشه ولی مطمئنم میشه بیشترش کرد و امیدوارم بتونم تا تابستون 12 ساعتش کنم) ، امروزم که دیدم حسابم تایید شده خواستم منم چالش مطالعاتی ایجاد کنم و توش برنامه و ساعت مطالعم و حالا کارهایی که طول روز انجام میدم رو با شما به اشتراک بزارم و خوشحال میشم شمام دوست داشتید نظراتتونو بگید همینجا و اینکه خیلی ذوق دارم واسه شروع یازدهم و همین دیگه زیاد سرتون درد نیارم .