• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی Mathematics

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mathematics
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
علامه جعفری
شهر
مرند
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام بچه ها وقت همگی بخیر ، دوشب پیش که شانسی شانسی با سایت اشنا شدم یکم ول گشتم تو سایت بیینم کلا چطوریه و چون افتتاح سایت نزدیک به ۱۵.۲۰ سال میشه شک کردم کسی فعال باشه و دیدم میشه حساب باز کرد و قبل اینکه حسابم تایید شه داشتم چالش مطالعاتی های باقی دوستان رو نگاه میکردم و انگار یه انرژی خاصی میگرفتم از تلاش و بازدهی و ساعت مطالعه بالاشون ، همون شب به خودم گفتم که منم شروع کنم این چالشو و صبحش استارت زدم و برای اولین بار تایمر گذاشتم ببینم واقعا ساعت مطالعم چقدره و نمیدونید چقدر حس خوبی داشت و اصلا از زیرکار درنمیرفتم و تمرکزم بشدت بالا بود و حس رقابت سالم داشتم با بقیه ، خلاصه تونستم 7ساعت و 40 دقیقه مطالعه خالص داشته باشم و خیلی بابت اینموضوع خوشحالم (شاید زیاد نباشه ولی مطمئنم میشه بیشترش کرد و امیدوارم بتونم تا تابستون 12 ساعتش کنم) ، امروزم که دیدم حسابم تایید شده خواستم منم چالش مطالعاتی ایجاد کنم و توش برنامه و ساعت مطالعم و حالا کارهایی که طول روز انجام میدم رو با شما به اشتراک بزارم و خوشحال میشم شمام دوست داشتید نظراتتونو بگید همینجا و اینکه خیلی ذوق دارم واسه شروع یازدهم و همین دیگه زیاد سرتون درد نیارم .

جمعه 11 اردیبهشت 1405
زیست : مطالعه گفتار 1 فصل 6 (گیاهی) / ویدئو و مطالعه گفتار 2 و 3 فصل 6 (گیاهی)
شیمی : ×
فیزیک : ×
ریاضی : ×
عمومی ها : ×
(شنبه آزمون مستمر زیست دارم بخاطر همین باید رو زیست وقت بزارم)
راستی من دهمی ام و رشتمم تجربیه

خب امروز هم به پایان رسید با اینکه راضی نبودم از بازدهی و مطالعم🥸
4 ساعت مطالعه و 5/6 ساعت ویدئو
فردا باید 5 پاشم چون اخرین امیده واسه جبران ازمون ساعت 6 عصر (مستر زیست)
بیدارشدم اینجا پیام میزارم !
شب خوش

وای این زیست لعنتی کاش تموم شه روانی شدم
این یک ساعت و یه ربع باقی مونده رو با قدرت میخونم بعد آزمونو میدم تموم شه بره پاره شدم رسما🥸💔
خداییش خمار ریاضیم🦍

وای این زیست لعنتی کاش تموم شه روانی شدم
این یک ساعت و یه ربع باقی مونده رو با قدرت میخونم بعد آزمونو میدم تموم شه بره پاره شدم رسما🥸💔
خداییش خمار ریاضیم🦍
تازه زیست که چه عرض کنم گیاهی😐😡

آزمون پسفردا (دوشنبه 14 ارديبهشت) فارسیه و اینکه خیلی سخته🥸💔
برنامه فردا اینه درس 10.11.12.13.14.16.17 رو تموم کنم و روز قبل آزمون هم نمونه سوال حل کنم ، یکم بنظرم کمالگرایی به خرج دادم و نمیشه این 7 درس رو فردا تموم کرد ، ولی تلاشمو میکنم

و امروز زود میخوابم فردا 5 صبح بتونم بیدارشم🦍

سلام سلام، اینجا از اخرین پیامم 21 روز میگذره!
از فردا اینجارو هم جدی میگیرم ، فعلا دارم یه برنامه کلی مینویسم تا 5 خرداد (شوخی شوخی انگار قراره ازمونای نوبت دوم حضوری شه)
برنامه رو الان دارم مینویسم و بیشتر تمرکز رو تخصصیاست و روزی یدونه عمومی پیش میبرم کنار تخصصیا.

Back
بالا