• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

F1 2026 Championship

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mighty Niu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امیدوارم این تاپیک مثل تاپیک فرمول یک من کویر نشه 😂
والا با این وضع اینترنت امسال رغبت نمیکنم نگاه کنم ولی چیزی که گهگداری میبینم انگار باز تو این نسل جدید دارن قوانینو زیاد تغییر میدن یه ذره بیننده ها کلا ریزش داشته

انگار باز تو این نسل جدید دارن قوانینو زیاد تغییر میدن یه ذره بیننده ها کلا ریزش داشته
سر برتری فاحش یسری تیما(مرسدس) و رفت و برگشتی شدن سبقتا چندان راضی نیستن یسری فنا ولی خب من مشکلی ندارم به شخصه

سر برتری فاحش یسری تیما(مرسدس) و رفت و برگشتی شدن سبقتا چندان راضی نیستن یسری فنا ولی خب من مشکلی ندارم به شخصه
خب بله کسی که طرفدار مک‌لارن باشه و موتور مرسدس تو خودروی تیمش معلومه مشکل نداره😂
گرچه من خودم طرفدار مرسدسم ولی واقعا اینکه یه تیم برتر باشه رو دوست ندارم.

خب بله کسی که طرفدار مک‌لارن باشه و موتور مرسدس تو خودروی تیمش معلومه مشکل نداره😂
گرچه من خودم طرفدار مرسدسم ولی واقعا اینکه یه تیم برتر باشه رو دوست ندارم.
یه رانندم از سه تا ریس یدونه رو تونسته استارت بزنه کلا، شک دارم منم در حال گذروندن فصل خوبی باشم😭😂
و درسته که الان اختلاف تیم یک انقدر زیاده ولی خب رقابت توی تیمای میدفیلد خیلی بیشتر شده، یهویی تیمی مثل هاس اومده بالا، به صورت کلی مسابقات هم جذاب‌تر شدن. حتی همون مرسدس هم به خاطر استارت قوی فراری نسبت بهشون ده لپ اول هر ریس رو درگیره پس نمیشه گفت مرسدس رفت ما موندیم و بقیه تیما راستش.

با توجه به تمرین امروز بنظرتون کیا قراره یکشنبه برن رو سکو

فراری گاهی برتری کاذب داره تو تمرینیا، فعلا باید ببینیم کوالی اسپرینت و خود اسپرینت چطور پیش میره-

فراری پارسال تمرینا رو یک دو میکرد ریس رو هفت هشت، فکر نمیکنم تمرینا چندان اعتباری داشته باشن. کلا واقع بینانه احتمالا کیمی یکی از فراریا و یکی از مک لارنا احتمالا پودیوم بگیرن با توجه به مشکل توربو جورج ولی خب چیزی که من میخوام پودیوم لندوسکار و جورجه.

اگه کسی حوصله داره یا تو این تاپیک یا تاپیک جدید اصطلاحات مختلفشو قشنگ توضیح بده خوب میشه

• دابل‌لایک
امتیازات: pako
نظری در مورد SQ؟ما که لندو فنیم و خوشحال

Back
بالا