• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

F1 2026 Championship

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mighty Niu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وای یه میمی دیده بودم از اوضاع همیلتون که می گفت وقتی می‌بینی راننده‌ای که جایگزینش شدی و راننده‌ای که جات اومده و روکی‌ای که تو الگوشی همه‌اشون پودیوم گرفتن ولی خودت نه 😂😂😂😂
اصلا خیلی زشت بود برای فراری که سیزن قبل کارلوس با ویلیامز، پودیوم گرفت؛ ولی این احمقا هیچی نگرفتن

وای یه میمی دیده بودم از اوضاع همیلتون که می گفت وقتی می‌بینی راننده‌ای که جایگزینش شدی و راننده‌ای که جات اومده و روکی‌ای که تو الگوشی همه‌اشون پودیوم گرفتن ولی خودت نه 😂😂😂😂
کانسپت اینکه ساینز با ویلیامز دوتا پودیوم گرفت بعد لوییس با فراری صفر😭😂

فرزندم به راه راست هدایت شو به نظرم (راه راست=هر راننده‌ای جز لندو)
به خدا نمی‌فهمم بین اسکار و لاندو چرا یکی باید لاندو رو انتخاب کنه؟ اسکار خیلی موش موشی و گوگولیههههه

اصلا خیلی زشت بود برای فراری که سیزن قبل کارلوس با ویلیامز، پودیوم گرفت؛ ولی این احمقا هیچی نگرفتن
خیلییییییی برای کارلوس خوشحال شدم 🥺 جوری که بعد پودیوم هی می‌گفت اسپارکلز (درست دارم می‌گم؟) طلسم شانسش بود و اینا خیلی کیوت بود

به خدا نمی‌فهمم بین اسکار و لاندو چرا یکی باید لاندو رو انتخاب کنه؟ اسکار خیلی موش موشی و گوگولیههههه
فارغ از قیافه من واقعا جنگجو بودن اسکار پشت فرمونو دوست دارم.
لندو خیلی دست بالا میگیره خودشو و این حتی گاهی عقبش میندازه.
لندو اگر فصل قبل قهرمان شد فقط به خاطر مزخرف بودن ماشین ردبول تو نیم‌فصل اول بود؛ وکرنه شانسی نداشت.

خیلییییییی برای کارلوس خوشحال شدم 🥺 جوری که بعد پودیوم هی می‌گفت اسپارکلز (درست دارم می‌گم؟) طلسم شانسش بود و اینا خیلی کیوت بود
کارلوس اینده درخشانی داره. همون بهتر از فراری اومد بیرون🙏🏻💀

لندو اگر فصل قبل قهرمان شد فقط به خاطر مزخرف بودن ماشین ردبول تو نیم‌فصل اول بود؛ وکرنه شانسی نداشت.
بابا مک لارن جوری رید که تا آخر فصل هم باز احتمال قهرمانی مکس وجود داشت
هر سری یاد دیسکالیفه شدن جفت ماشیناش می‌یوفتم باز خنده ام می‌گیره😂😂😂😂

۱-کی گفته انتخاب میکنیم، من فن جفتشونم
۲-کامان لندو خیلی نازه منظورت چی

حس می‌کنم لاندو خیلی به حاشیه علاقه داره برعکس اسکار خیلی آدم متمرکزیه

بابا مک لارن جوری رید که تا آخر فصل هم باز احتمال قهرمانی مکس وجود داشت
شما ببین مکس چه goddess ایه= )
هر سری یاد دیسکالیفه شدن جفت ماشیناش می‌یوفتم باز خنده ام می‌گیره😂😂😂😂
اون روز واقعا روز بدی داشتم و خبر دابل دیسکوالیفای مک لارن، تا اخر شب شنگولم کرد😂

اسکار تحت فشار تصمیمات اشتباهی گرفت، تا وسطای فصل داشت خوب پیش میرفت ولی بعدش از لندو جا موند و حقیقتا حس میکنم همین اتفاق بین کیمی و جورجم بیوفته و تحربه یه برتری خیلی بزرگی بده بهش

شما ببین مکس چه goddess ایه= )

اون روز واقعا روز بدی داشتم و خبر دابل دیسکوالیفای مک لارن، تا اخر شب شنگولم کرد😂
حق حق حق واقعا هیچکس رو دست مکس نمی‌یاد
بابا من یه کارایی به اسم خوشحالی انجام دادم اون روز که یادم می‌یاد شرمم می‌گیره قشنگ های شده بودن با خبرش😂😂😂😂

اسکار تحت فشار تصمیمات اشتباهی گرفت، تا وسطای فصل داشت خوب پیش میرفت ولی بعدش از لندو جا موند و حقیقتا حس میکنم همین اتفاق بین کیمی و جورجم بیوفته و تحربه یه برتری خیلی بزرگی بده بهش
عزیزم منظورت چیه مک لارن دار و ندارشو داده به لاندوووو

عزیزم منظورت چیه مک لارن دار و ندارشو داده به لاندوووو
چطور این باعث میشه اسکار آذربایجان دی ان اف کنه و از اونجا به بعد نود درصد مسابقات پایین لندو تموم کنه😭؟نگید که هنوز فکر میکنید مک لارن ماشین اسکار رو Sabotage کرده بوده که خندم میگیره

چطور این باعث میشه اسکار آذربایجان دی ان اف کنه و از اونجا به بعد نود درصد مسابقات پایین لندو تموم کنه😭؟نگید که هنوز فکر میکنید مک لارن ماشین اسکار رو Sabotage کرده بوده که خندم میگیره
من خیلی بایسدم نمی‌تونم نظر بدم :)))
ولی کلا سیاست های مک لارن (حداقل سیزن قبل) در جهت کمک به لاندو بوده و همین خیلی جاها باعث ضرر اسکار شده

من خیلی بایسدم نمی‌تونم نظر بدم :)))
ولی کلا سیاست های مک لارن (حداقل سیزن قبل) در جهت کمک به لاندو بوده و همین خیلی جاها باعث ضرر اسکار شده
به نظرم طبیعی هم بوده، لندو راننده قدیمیشون بوده و طبیعتا اگر قرار بوده بین لندو و اسکار شرط میبستن روی یکیشون لندو رو انتخاب میکردن چون در نهایت تجربه بیشتری داشته و با تیم هم مدت بیشتری بوده. ولی بازم فکر نمیکنم هیچکدوم از اینا تغییری توی روند مسابقات و نتایج اسکار گذاشته بوده باشه.

همیلتون رو یه تراپی ببرید بعد این جوجه خوشگلای بنز و مک لارن میفهمن بازی دست کیه
ای تف بهت فراری نحس

از کی تا حالا کسایی مثل لندا نوریس فن دار شدن

• لایک
امتیازات: Ta44
سیزنی که قرار باشه چمپیونش غیر همیلتون و مکس باشه فاقد اعتباره

Back
بالا