- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
درود بر توسیزنی که قرار باشه چمپیونش غیر همیلتون و مکس باشه فاقد اعتباره
درود بر توسیزنی که قرار باشه چمپیونش غیر همیلتون و مکس باشه فاقد اعتباره
تا فردا صبح درودسیزنی که قرار باشه چمپیونش غیر همیلتون و مکس باشه فاقد اعتباره
سر برتری فاحش یسری تیما(مرسدس) و رفت و برگشتی شدن سبقتا چندان راضی نیستن یسری فنا ولی خب من مشکلی ندارم به شخصهانگار باز تو این نسل جدید دارن قوانینو زیاد تغییر میدن یه ذره بیننده ها کلا ریزش داشته
نمیتونن تا اخر عمر بمونن همه جوایزو هم ببرن کهسیزنی که قرار باشه چمپیونش غیر همیلتون و مکس باشه فاقد اعتباره
خب بله کسی که طرفدار مکلارن باشه و موتور مرسدس تو خودروی تیمش معلومه مشکل نداره😂سر برتری فاحش یسری تیما(مرسدس) و رفت و برگشتی شدن سبقتا چندان راضی نیستن یسری فنا ولی خب من مشکلی ندارم به شخصه
یه رانندم از سه تا ریس یدونه رو تونسته استارت بزنه کلا، شک دارم منم در حال گذروندن فصل خوبی باشم😭😂خب بله کسی که طرفدار مکلارن باشه و موتور مرسدس تو خودروی تیمش معلومه مشکل نداره😂
گرچه من خودم طرفدار مرسدسم ولی واقعا اینکه یه تیم برتر باشه رو دوست ندارم.
پهلوانان نمیمیرندنمیتونن تا اخر عمر بمونن همه جوایزو هم ببرن که

فراری گاهی برتری کاذب داره تو تمرینیا، فعلا باید ببینیم کوالی اسپرینت و خود اسپرینت چطور پیش میره-با توجه به تمرین امروز بنظرتون کیا قراره یکشنبه برن رو سکو
فراری پارسال تمرینا رو یک دو میکرد ریس رو هفت هشت، فکر نمیکنم تمرینا چندان اعتباری داشته باشن. کلا واقع بینانه احتمالا کیمی یکی از فراریا و یکی از مک لارنا احتمالا پودیوم بگیرن با توجه به مشکل توربو جورج ولی خب چیزی که من میخوام پودیوم لندوسکار و جورجه.با توجه به تمرین امروز بنظرتون کیا قراره یکشنبه برن رو سکو
فکر میکردم لندوفنا دیگه باید یاد گرفته باشن که به پل پوزیشن های لندو اعتباری نیست-نظری در مورد SQ؟ما که لندو فنیم و خوشحال
It's Miami we're talking about😞فکر میکردم لندوفنا دیگه باید یاد گرفته باشن که به پل پوزیشن های لندو اعتباری نیست-
چی شد عزیزم😞😂فکر میکردم لندوفنا دیگه باید یاد گرفته باشن که به پل پوزیشن های لندو اعتباری نیست-
لندوفن برای اینکه رانندهش تونسته پل پوزیشن رو خراب نکنه، کری میخونه. سبحان الله😔😂چی شد عزیزم😞😂