• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشباح ، ارواح ، اجنه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Yasaman.k
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
الان شیاطین به نوع جنن؟ مثلاً ابلیس هم جنه؟ من فکر میکردم شیطان ها جنسیت ندارن یا بخوان بچه دار بشن جفت لازم ندارن
در کل من فکر میکنم همون طور که ما در جهان سه بعدی زندگی میکنم و قابلیت درکمون در همین حد سه بعده و اینکه فقط نور مرئی رو با چشمامون میتونیم ببینیم، نمیتونیم بگیم چون نمی‌بینم یا درک نمی‌کنم پس وجود نداره
آره ، جنه

سعی کن میانه رو باشی توی زندگی

باشه...ولی وقتی یه نفر یه کاری میکنه و میزنه به اسم فلان شخص ، لزومی نداره واقعا فلان شخص گفته باشه ، ما تکنولوژی داریم به اسم دروغ
من خود قرآن رو قبول ندارم

یعنی به من اعتقاد ندارید؟؟؟ نچ نچ امشب میام همتونو میبرم خجالت بکشیدد و همین الان ایمان بیاورید

الان شیاطین به نوع جنن؟ مثلاً ابلیس هم جنه؟ من فکر میکردم شیطان ها جنسیت ندارن یا بخوان بچه دار بشن جفت لازم ندارن
در کل من فکر میکنم همون طور که ما در جهان سه بعدی زندگی میکنم و قابلیت درکمون در همین حد سه بعده و اینکه فقط نور مرئی رو با چشمامون میتونیم ببینیم، نمیتونیم بگیم چون نمی‌بینم یا درک نمی‌کنم پس وجود نداره
با فرض اینکه ما خدا رو قبول داریم و دین و مذهب رو هم قبول داریم:
  • در اسلام (شیعه و سنی) ابلیس از جنس جن است؛ قرآن: «إِلَّا إِبْلِیسَ کَانَ مِنَ الْجِنِّ» (سوره کهف، آیه 50).
  • شیطان اسم یک گونه نیست، بلکه صفت موجود سرکش است؛ هم از جن و هم از انسان می‌تواند باشد: «شَیَاطِینَ الإِنسِ وَالْجِنِّ» (انعام 112).
  • جن‌ها نسل و فرزند دارند؛ درباره ابلیس آمده: «أَفَتَتَّخِذُونَهُ وَذُرِّیَّتَهُ» (کهف 50).
  • بیشتر علمای شیعه و سنی می‌گویند جن‌ها نر و ماده و تولیدمثل دارند، هرچند کیفیت آن برای انسان ناشناخته است (تفسیر طبری، تفسیر قرطبی، تفسیر المیزان).

• در آیین بهایی برداشت متفاوت است:
    1. در متون بهایی شیطان و ابلیس موجود واقعی و مستقل نیستند؛ بیشتر نماد «نفس امّاره و تمایلات بد انسان» دانسته می‌شوند (عبدالبهاء، مفاوضات / Some Answered Questions).
    2. بنابراین در این دیدگاه جن و شیاطین به‌صورت موجودات نامرئی واقعی پذیرفته نمی‌شوند بلکه تعبیرهای تمثیلی‌اند (عبدالبهاء، مفاوضات، بخش دربارهٔ شیطان و جن).
    3. به همین دلیل مسئلهٔ جنسیت یا تولیدمثل برای شیطان یا جن مطرح نیست چون آنها موجودات واقعی تلقی نمی‌شوند.
    4. خلاصه: در بهایی شیطان = نماد جنبهٔ منفی نفس انسان، نه موجودی مثل ابلیس در تفسیر رایج اسلامی.

یهودیتشِدیم/لیلت✅ جنسیت دارن (لیلت = ملکه شیاطین، ازدواج)
مسیحیتشیطان/فرشتگان سقوط‌کرده❌ بدون جسم/تولید مثل (روحی)
زرتشتدیوها✅ مذکر/مونث، تولید مثل
هندوراکشاسا✅ ازدواج + بچه‌دار
یونان باستانارواح/دیمون✅ جنسیت + روابط

خیلی هاش خرافه است؟
این ۱۰۱٪ خرافه است!

رفع اسپم: شنیده بودم اگه شب نزدیک آینه بشی، جن داخلش میکشتت به جهنم. ما یه آینه توی راهرو از اتاقم به بقیه خونه داریم. منم شبا مثل سگ میترسیدم و اکر تشنم میشد یا دستشویی داشتم به هیچ وجه از اتاقم خارج نمیشدم

پ.ن: شاهد بارش رگباری ریکشن گریه هستیم.

کی تو قرن ۲۱ به جن اعتقاد داره خدایی؛ کام آننننن

(دیشب روم نشد پشتم موقع به در باشه؛ جن اومد تو سریع بفهمم جاخالی بدم)

چند شب پیش جن خونمون تقریباً لای در اتاق موند، واقعا یه چیزی لای در موند اول فکر کردم سگه ولی چیزی نبود🤷‍♀️

Back
بالا