آرشیدا🇱🇧🇮🇷
DokhtarBandari
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- Bandar🌊🌡️🔥
- سال فارغ التحصیلی
- 1407
- دانشگاه
- خواهیم دید چه خواهد شد
- رشته دانشگاه
- یک نمی دانم بزرگ
امسال قراره بود با دبیرستانی شدنم کولاک کنم و خوب درس بخونم که البته مهر و آبان دانشآموز نسبتا خوبی بودم آذر با غیرحضوری شدن مدرسه ها کم کم روتین کتابخونه رفتم بخاطر تعطیلی کتابخونه شکسته شد و امتحانات دی خیلی بد گذشت ، البته قضیه های سیاسی که توی دی اتفاق افتاد حال روحیم رو خیلی بد کرد ....با شروع بهمن مثل کسی بودم که داره درس می خونه تا مشکلات رو فراموش کنه و اوضاع شیر تو شیر مملکت رو ....که دوباره با شروع جنگ دوباره روتین مطالعاتیم شکست تا همین امروز ....وقتشه با شرایط کنار بیام ، کتابخونه که روش من برای شکست دادن تنبلی هست باز نمیشه و باید از توی خونه شروع کنم ، چون نمی خوام با تموم شدن امتحانات خرداد و ترم دو احساس کنم این سال هیچ دست آوردی نداشت ، وقتشه واقعا مثل یه دانش آموز سمپادی درس بخونم...برای فیلم دیدن ، کتاب خوندن ، آهنگ گوش دادن و رویا پردازی کردن همیشه وقت هست .اما برای اینکه بتونم معدل خوبی داشته باشم تا بتونم یه اپلای خوب داشته باشم و بتوانم یه شغل خوب پیدا کنم یه بار وقت هست ، وقتشه کمر تنبلی رو بشکونم .پس هر شب که درسام تموم شد گزارش از ساعت مطالعه میزارم تا بیشتر حواسم باشه دارم از تایمم چطور استفاده می کنم ، از الان تا یه ماه دیگه.وقتشه بزرگ شم و منطقی فکر کنم نه اینکه چون شرایط کشور خرابه فقط غصه بخورم