• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا طرفدار یک تیم خاص هستید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Elsaest
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سوال همیشگی من از فوتبال دوستان این بوده که چرا باید چیزی که در کودک‌سالی و رندومنس، سر یک اتفاق شانسی تصمیم گرفتی تیم محبوبت بشه اینقدر تعصب و علاقه و غیرت در تو ایجاد کنه.
یک بخشی از لذت و علاقه‌ سر تماشا و خاطرات ناشی از بازی‌هاست این رو منم دارم، منتها اینکه حالا تیمت ببازه کلت خراب شه و واویلا بازی‌هاشو (اگه واقعی باشه نه سر هیجان تزریق کردن و جالب کردن و معنا دادن به زندگی) رو هیچوقت درک نکردم.

چندین و چند کتاب و مقاله و فلان نوشته شده که این مسئله رو از ابعاد اجتماعی مختلف بررسی می‌کنه که من اصلا قبولشون ندارم.
به نظر من میل انسان به فوتبال دیدن در دنیای امروز، همون میلی هست که یک روز باعث می‌شد بردن نبرد گلادیاتورها رو ببینن.
حال میده. همین.
منم در بچگی یه بازی رو دیدم و اینقدر بهم حال داد که از همون موقع طرفدارش شدم و هنوز هم دیدنش بهم حال میده.
ببینیم حضرت فروید در این باب چی می‌فرمایند:

https://uupload.ir/view/img_20260416_131652_261_7p74.webp/]
udl6.png
[/URL]

سوال همیشگی من از فوتبال دوستان این بوده که چرا باید چیزی که در کودک‌سالی و رندومنس، سر یک اتفاق شانسی تصمیم گرفتی تیم محبوبت بشه اینقدر تعصب و علاقه و غیرت در تو ایجاد کنه.
یک بخشی از لذت و علاقه‌ سر تماشا و خاطرات ناشی از بازی‌هاست این رو منم دارم، منتها اینکه حالا تیمت ببازه کلت خراب شه و واویلا بازی‌هاشو (اگه واقعی باشه نه سر هیجان تزریق کردن و جالب کردن و معنا دادن به زندگی) رو هیچوقت درک نکردم.
دلیلش نمیدونم ولی دیروز ۱.۵ ساعت ایستاده فوتبال دیدم.

واقعا بدون هیچ دلیل خاصی طرفدار بارسا شدم
تو بچگی خیلی از کسایی که باهاشون ارتباط داشتم بارسایی بودن
دیدم جالب به نظر میاد
منم طرفدارش شدم!:))

سوال خوبیه . جوابش نمیدونمه .
نه تنها فوتبال بلکه چندتا ورزش دیگه هم هست و واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده و چه زمانی من اینارو دیدم و اصلا تصمیم گرفتم از این ورزش خوشم بیاد ، حالا طرفدار تیم خاصی بودن بماند .

زندگی بعضا مختصری چاشنی شوریدگی و دیوونگی میخواد...همه چیز رو نمیشه با عینک فلسفه و منطق دید...اینم جزیی از این مقوله هاس...فوتبال که جای خود داره،شما مبارزات UFCو بوکس رم میبینی دوست داری یکی ببره و روش تعصب داری

به نظرم دلیلش اینه که انسان ذاتا و از ابتدای تکامل دوست داشته عضو یک گروه باشه و با تعصب از تعلقش دفاع کنه و این به مرور زمان باعث شده وقتی به یک چیزی علاقمند شد و خودش رو عضوی از یک گروه دید شرف و ارزش های ذهنیش( که براش تعریف شده ) باعث بشه که دیگه اون تیم یا گروه رو بسیار دوست داشته باشه و متعصابانه باهاش برخورد کنه

خب من از بچگی یعنی 2 سالگی که پدرم بازی های پرسپولیس میدید علاقه مند شدم البته بازی های استقلال هم میدید ولی خب

دیگه وقتی برانکو اومد به شدت طرفدارش شدم با اینکه هنوز خیلی کوچولو بودم پرسپولیس رفت تو اوج و واقعا اون همه برد قهرمانی خیلی حس خوبی بهم میداد دیگه بعد از رفتن گل محمدی فوتبال دیدن هم برای من تموم شد اونم منی که هیچ بازی از دست نمیدادم

بایرنم وایب پرسپولیس بهم میداد دوسش داشتم دارم

من کلا متعصب نیستم ولی
اینکه چرا فوتبال رو دنبال می کنم بخاطر هیجانش در لحظه هست(البته کلا ورزش رو دوست دارم ولی خب فوتبال هیجان خاصی برام داره)
و اینکه چرا طرفدار یک تیم خاص هستم؟فکر کنم برای خیلیا دلیلش یک اتفاق ساده بوده و به مرور زمان با شناخت بیشتر از اون تیم(چون به هر حال هر تیمی نکات مثبت خودشو داره) این علاقه دنباله دار شده.حداقل بارسایی شدن من که همچین داستانی داشت.

خداروشکر من از اونها هستم که عمرشون رو سر طرفداری از تیم ها به فنا نمیده

بچه بودنی خیلی با پسر داییم رفیق بودم و ازون جایی که اون استقلالی و بارسایی بود منم فنش شدم ولی خب صرفا تا دبیرستان ضربان قلبم واسه فوتبال بالا می‌رفت بعدش دیگه نه....

پیرو این پست

بیاید بگید چرا طرفدار یک تیم خاص هستید؟
اغلب افراد از ابتدا تا انتهای زندگی طرفدار یک تیم هستن، این ‌عشق و تو بعضی مواقع تعصب از کجا میاد؟ چرا اصلاً یک تیم رو به دیگری ترجیح می‌دید وقتی نه مالکش نه بازیکنانش نه مربی‌هاش ثابت نیستن؟
جدا از تیم های سطح لیگ های برتر دنیا و ... مثلاً گاهی مثل تیم ملی می‌مونه، اگه شهر شما یه تیم باشگاهی داشته باشه اون تیم براتون حکم تیم ملی رو داره و اون علاقه مثل همون می‌مونه.

چون کل انداختن با بابام خوش میگذره)))))))

Back
بالا