• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی گزینه‌های مهاجرت در شرایط ویژه این روزها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Perser
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Perser

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1392
سلام دوستان،
نمی‌دونم آیا این بحث مناسب اینجا هست یا نه... به بزرگی خودتون ببخشید اگر نیست.
من و خواهرم فریلنسر (دورکار) هستیم و از دی‌ماه تا الان که اینترنت کمابیش قطع بوده، اصلا نتونستیم هیچ کاری انجام بدیم و شرایط جنگی و وحشت و ترس و ناامیدی هم زندگی رو خیلی برامون سخت کرده. مطمئنم افراد زیادی در شرایط مشابهی هستن متاسفانه...
فکر نمی‌کنم با این اوضاع حساس و شکننده، اینترنت به این زودی‌ها وصل بشه...اگر هم وصل بشه، با تقی به توقی دوباره همین آش و همین کاسه... و در این شرایط واقعا نمی‌شه کاری کرد... تازه اگر شانس بیاریم نیروگاه‌ها و زیرساخت‌های دیگه رو نزنن یا قحطی و... پیش نیاد. از الان که گویا وضعیت دارو بد شده و نگرانم که داروی مادرم هم دیگه گیر نیاد.
نمی‌دونم چیکار می‌شه کرد...
من اصولا آدم دقیقه نودی نبوده و نیستم، بخصوص برای چیزی مثل مهاجرت، ولی با این شرایط بد دارم به این فکر می‌کنم که شاید بهتر باشه همراه با خانواده به ترکیه یا یه کشور دیگه در همسایگی بریم.. قبل از اینکه خدای‌نکرده اتفاقی در کشور بیفته... اما واقعا هیچ ایده‌ای ندارم که این کار الان چقدر شدنیه و آیا اصلا کار خوبی هست یا نه. از وضعیت مرزها خبری ندارم و پاسپورت‌هامونم هم تاریخشون گذشته.
لطفا اگر تجربه یا توصیه و نصیحتی دارید به‌اشتراک بذارید.
خیلی ممنون از همه

سلام دوستان،
نمی‌دونم آیا این بحث مناسب اینجا هست یا نه... به بزرگی خودتون ببخشید اگر نیست.
من و خواهرم فریلنسر (دورکار) هستیم و از دی‌ماه تا الان که اینترنت کمابیش قطع بوده، اصلا نتونستیم هیچ کاری انجام بدیم و شرایط جنگی و وحشت و ترس و ناامیدی هم زندگی رو خیلی برامون سخت کرده. مطمئنم افراد زیادی در شرایط مشابهی هستن متاسفانه...
فکر نمی‌کنم با این اوضاع حساس و شکننده، اینترنت به این زودی‌ها وصل بشه...اگر هم وصل بشه، با تقی به توقی دوباره همین آش و همین کاسه... و در این شرایط واقعا نمی‌شه کاری کرد... تازه اگر شانس بیاریم نیروگاه‌ها و زیرساخت‌های دیگه رو نزنن یا قحطی و... پیش نیاد. از الان که گویا وضعیت دارو بد شده و نگرانم که داروی مادرم هم دیگه گیر نیاد.
نمی‌دونم چیکار می‌شه کرد...
من اصولا آدم دقیقه نودی نبوده و نیستم، بخصوص برای چیزی مثل مهاجرت، ولی با این شرایط بد دارم به این فکر می‌کنم که شاید بهتر باشه همراه با خانواده به ترکیه یا یه کشور دیگه در همسایگی بریم.. قبل از اینکه خدای‌نکرده اتفاقی در کشور بیفته... اما واقعا هیچ ایده‌ای ندارم که این کار الان چقدر شدنیه و آیا اصلا کار خوبی هست یا نه. از وضعیت مرزها خبری ندارم و پاسپورت‌هامونم هم تاریخشون گذشته.
لطفا اگر تجربه یا توصیه و نصیحتی دارید به‌اشتراک بذارید.
خیلی ممنون از همه
درود
اگه پاسپورتتون حداقل ۶ ماه تاریخ داشته باشه میتونین بدون ویزا به ترکیه سفر کنید تا ۳ ماه
برای تمدیدش فکر کنم باید پلیس +۱۰ برین
مرز ها همه باز هستن

درود
اگه پاسپورتتون حداقل ۶ ماه تاریخ داشته باشه میتونین بدون ویزا به ترکیه سفر کنید تا ۳ ماه
برای تمدیدش فکر کنم باید پلیس +۱۰ برین
مرز ها همه باز هستن
ممنون.
نه، خیلی از تاریخشون گذشته.
از وضعیت صدور/تمدید پاسپورت این روزها خبری دارید؟
کسی از دوستان کسی یا گروهی یا چیزی نمی‌شناسه منو راهنمایی کنه؟

ممنون.
نه، خیلی از تاریخشون گذشته.
از وضعیت صدور/تمدید پاسپورت این روزها خبری دارید؟
کسی از دوستان کسی یا گروهی یا چیزی نمی‌شناسه منو راهنمایی کنه؟
فکر نمیکنم مشکلی در صدور پاسپورت باشه.
به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنین دقیقتر میدونن

مدارک لازم برای پاسپورت 1404 + هزینه‌ ها و شرایط تمدید https://www.alibaba.ir/mag/travel-facts/pass-and-visa/about-passport/

فکر نمیکنم مشکلی در صدور پاسپورت باشه.
به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنین دقیقتر میدونن

مدارک لازم برای پاسپورت 1404 + هزینه‌ ها و شرایط تمدید https://www.alibaba.ir/mag/travel-facts/pass-and-visa/about-passport/
منظورم مهاجرت به کشورهای منطقه مثل ترکیه بود. اینجا کسی از دوستان در این مورد می‌تونه راهنمایی کنه؟
مثلا @Ali pasha دیدم درمورد کانادا پست گذاشته بودن.

وضعیت الان که آتش بس هست رو نمی‌دونم ، ولی از آشناهامون که خواسته بودن اوایل جنگ برن ترکیه پیش دختراشون که اونجا دانشجوعن، بهشون اجازه نداده بودن و گفته بودن باید اقامت داشته باشید.

من امسال قصد رفتن ندارم و قرار بود که سال دیگه اقدام کنم
اما یک موضوعی که من رو نگران کرده اینه که بچهایی که امسال قرار بود برن با این وضع قطعی نت چیکار کردن؟ ددلاین بعضی از دانشگاه ها تو این بازه بود و تموم شد!
برای ویزا هاشون چه اتفاقی می افته؟
فکرش حسابی بهمم ریخته

در نظر گرفتن کشورهایی که اوضاعشون با ایران کمتر به هم خورده، آینده‌نگرانه‌ است یا جوگیرانه؟ یعنی مثلا من که حداقل می‌تونم برای دو سال آینده برنامه ریزی کنم، از همون اول روی کشور امن‌تر حساب باز کنم؟

چه تاپیک جالب و لازمی!
ممنون، ولی انگار برای خیلی‌ها اینجوری نبوده.
در نظر گرفتن کشورهایی که اوضاعشون با ایران کمتر به هم خورده، آینده‌نگرانه‌ است یا جوگیرانه؟ یعنی مثلا من که حداقل می‌تونم برای دو سال آینده برنامه ریزی کنم، از همون اول روی کشور امن‌تر حساب باز کنم؟
مثلا کدوما؟

• دابل‌لایک
امتیازات: -ژ-
والا آشنا ما خونه ترکیه داره ولی این ماه یه باک بنزین ۲۷ میلیون درمیاد انقدر گرونه تاکسی همین قدر پس برگشتن نموندن
اول گفتیم منظورت دو میلیونه گفت نه حاجی واقعا ۲۷ میلیون!
پس باید اونجا شغل داشته باشی وگرنه نمیشه با پس اندازت بری بالاخره میرسی به خط فقر با ایرانیا هم خوب نیسان که شعل داشته باشی حتی سر سیم کارت گرفتن برای نت هم سرت کلاه میذارن انقدر خوبن با ایرانیا!

اونایی که امسال موفق شدن برن که نمی‌تونن بیان سایت و راهنمایی کنن، اونایی که موفق نشدن هم که احتمالا نمی‌دونن چجوری یه عده رفتن وگرنه می‌رفتن خودشون.
فکر کنم زیاد نمیشه از اینجا چیزی بفهمیم.
یکی از کاربرا مثلا یادمه قبل جنگ هنوز ایران بود و داشت کارای اپلایشو می‌کرد، الان خیلی وقته ندیدمش تو سایت و حدس می‌زنم تونسته بره و برا همین دسترسی نداره به سایت.

دوستان اگه نگران برنامه‌های یک/دو ساله تون هستین به نظرم مقاصد مختلف مخصوصا اروپا/آسیا اخلالی در روند ایجاد نمیکنه (صرفا باید به کشورهای مختلفی درخواست بدید)
در نتیجه زیاد نگران نباشید و تو تحقیقتون صرفا یه معیار دیگه به عنوان سفارت فعال و راه اومدن با شرایط برای دانشگاه و کشور مد نظر بگیرید
اگه امسال هم قرار بود اپلای کنید یا اکسپت گرفتید و ناراحت سفارتید که حل نمیشه و باید یکم چونه بزنید دیفر کنید یا اکسپت نگرفتید که اونم باز دو راهیه ارشد انتظاره که باز مشکلش اینجا حل نمیشه

الالحساب پلنای آیلتس رو با تافل جایگزین کنید این فکر نیکنم تنها تغییریه که در روند موثره

والا آشنا ما خونه ترکیه داره ولی این ماه یه باک بنزین ۲۷ میلیون درمیاد انقدر گرونه تاکسی همین قدر پس برگشتن نموندن
پس باید اونجا شغل داشته باشی وگرنه نمیشه با پس اندازت بری بالاخره میرسی به خط فقر با ایرانیا هم خوب نیسان که شعل داشته باشی حتی سر سیم کارت گرفتن برای نت هم سرت کلاه میذارن انقدر خوبن با ایرانیا!
کلا چه ترکیه و چه هر کشوری دیگه‌ای که قرار باشه به طور موقت اونجا موند به عنوان پلی برای مقصد، باید همونجا کار کرد و گرنه با این وضعیت بی ارزش بودن ریال و اون حجم از خرج و مخارج های اپلای و تمکن مالی اصلا چیزی نمیمونه که بخوای خرج کنی!
شما همین تهران هم حواست نباشه ملت میخوان سرت کلاه بزارن چه برسه به ترکیه😂

کشورهای دیگه مثل ارمنستان هم همینجوریه؟
حمل‌ونقل عمومیش خوب نیست؟
اونایی که امسال موفق شدن برن که نمی‌تونن بیان سایت و راهنمایی کنن، اونایی که موفق نشدن هم که احتمالا نمی‌دونن چجوری یه عده رفتن وگرنه می‌رفتن خودشون.
فکر کنم زیاد نمیشه از اینجا چیزی بفهمیم.
یکی از کاربرا مثلا یادمه قبل جنگ هنوز ایران بود و داشت کارای اپلایشو می‌کرد، الان خیلی وقته ندیدمش تو سایت و حدس می‌زنم تونسته بره و برا همین دسترسی نداره به سایت.
بخاطر همین گفتم کسی اگر گروه تلگرام یا چیزی مشابهش رو می‌شناسه معرفی کنه لطفا.
کلا چه ترکیه و چه هر کشوری دیگه‌ای که قرار باشه به طور موقت اونجا موند به عنوانی پلی برای مقصد، باید همونجا کار کرد و گرنه با این وضعیت بی ارزش بودن ریال و اون حجم از خرج و مخارج های اپلای و تمکن مالی اصلا چیزی نمیمونه که بخوای خرج کنی!
شما همین تهران هم حواست نباشه ملت میخوان سرت کلاه بزارن چه برسه به ترکیه😂
ترکیه فکر کنم کار پیدا کردن خیلی سخت باشه.

سلام بچها یه مرکز مهاجرتی خوب میشناسین ؟، واقعا می ترسم یهو به خودم بیام ببینم پولمو خوردن توی این وضعی که نتم قطعه و از همه جا بی خبرم - دنبال یه جام نه که مدارکمو ترجمه کنن یا کارای اپلای بیشتر به راهنمایی نیاز دارم که از کجا شروع کنم و گزینه هامو دقیق متوجه بشم تا دقیق بفهمم هزینه ش چه قدره چه مدرک زبانی بگیرم و بورسیه چه کشورایی و میدن و این چیزااا

Back
بالا