• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چجوری زود بخوابیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع موجو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موجو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر
سال فارغ التحصیلی
1290
سلام
کسایی که می‌تونن زود بخوابن لطفا اینجا بیان بگن چجوری زود خوابشون می‌بره، هر تکنیک فن و... دارید به‌ما بگید.

خیلی ممنون🙏🙏

استفاده نکردن از گوشی
محدود کردن نور آبی قبل از خواب
نخوردن غذای سنگین
صبح زود بیدار شدن

به شرطی که خوابتو از فرداش تنظیم کنی سرشب قرص آنتی هیستامین نوش جان کنید و فرداش زود بلند شین و ظهر هم کوتاه بخوابید و در طول روز فعالیت بدنی داشته باشین شب زود خواب میرین و به همین منوال دیگه بدن عادت می‌کنه باز.

سلام
کسایی که می‌تونن زود بخوابن لطفا اینجا بیان بگن چجوری زود خوابشون می‌بره، هر تکنیک فن و... دارید به‌ما بگید.

خیلی ممنون🙏🙏
صبح تا شب انرژی خود را استفاده کن تا شب زود بخوابی
جدا خودم با اینکه به دلایل مختلف ساعت خواب درست و مشخصی ندارم ولی هر وقت در طول روز از صبح تا شب فعالیت های زیادی داشتم راحت دیگه ۱۲ خوابم میبره
اگه با همین تغییر هم مشکل بی خوابی و به خواب رفتن حل نشد اینجا دیگه با مقوله ی پزشکی بی خوابی (insomnia) روبرو هستیم که برای حل این مشکل اگه با رفتاردرمانی حل نشد باید سراغ دارودرمانی رفت

اول از همه عصر ها نخوابید
۱۲ شب اتاق و تاریک کنید
بدون گوشی برید توی تخت
از افکار تحلیلی دور باشید
راه آخر:
گوسفند ها رو بشمرید😂

یک روشی که برای خودم جواب میده و حتی وسط اتوبوس هم خوابیدم :)) فقط به خود خواب فکر میکنم و سعی میکنم ذهنم و خالی کنم از یک مرحله به بعد دیگه فقط رو صداها متمرکز میشم و بعد تمام خوابی با کیفیت✨️لازم به ذكر هست که کل این مراحل کلا چند دقیقه طول میکشه راحت مستقیم چکشی

ورزش کردن، پیاده روی کردن و کلا فعالیت بدنی هرچند کم خییلی تاثیر داره‌.
قرص ملاتونین یا چیزایی که باعث ترشح ملاتونین میشن. قبل خواب لبنیات بخور خیلی تاثیر داره به خصوص دوغ.
کار نکردن رو تخت یا حتی تو اتاق خواب. کلا فضای کار و خوابو جدا کن که تا تو محیط خواب قرار گرفتی شرطی باشی و خوابت ببره. فیلتر نور آبی بذار رو گوشیت حداقل چند ساعت قبل خواب.
یه بازی هم هست وقتایی که خوابم نمیبره تو مغزم میکنم: یه کلمه رندوم در نظر بگیر (ترجیحا یاداور موضوع خاصی نباشه). بعد با آخرین حرفش ۵ تا کلمه بگو. از کلمه اول شروع کن با اخرین حرفش ۵ تا کلمه دیگه بگو بعد برو سراغ کلمه بعدی. در لخظه باید سعی کنی کلماتی که گفتی یادت بمونه وگرنه نمیشه بازیو ادامه داد. من معمولا به سومی چهارمی نرسیده خوابم میبره😂🫠
تند تند پلک زدن هم تاثیر داره
از لحاظ فیزیکی هم محیط یکم خنک باشه تاثیر میذاره رو بهتر خوابیدن. و کااملا تاریک باشه مثل قبر.

چراغ اتاقو خاموش میکنم حتی اگه گوشیم جلوم باشه خسته باشم خوابم میبره ولی خدا نکنه چراغ روشن باشه تا پنج صبح بیدارم ی بخشیش برای اینه که کل مدت مغزم درگیره این جداله که از تخت پاشم و چراغ رو خاموش کنم

حقیقتا اینکه مثلا ۶ صبح یه کار مهم داشته باشید، تضمینی نمیده عین ادم بخوابید

ورزش و جنبش خیلی کارسازه، یجوری خسته میشی که نگم

ملاتونین ۳، زیر زبونی
همیشه تأثیر داره نیم ساعت بعد حتما خوابیدم
روز های عادی هم چون ۶ صبح بیدار میشم ده و یازده خوابم میگیره، البته بعد از ظهر قهوه نمیخورم

اول از همه عصر ها نخوابید
۱۲ شب اتاق و تاریک کنید
بدون گوشی برید توی تخت
از افکار تحلیلی دور باشید
راه آخر:
گوسفند ها رو بشمرید😂
اینو یادم رفت بگم
یک قاشق غذا خوری دیفن‌هیدرامین کامپاند😂
[ملاتونین رو من جواب نمیده!]

توی خود اون روز ورزش + دوش اب گرمممم
ملاتونین ایرانی حکیم دوساعت قبلش (واقعا کار میکنه)
مدیتیشنننن و ژورنال و کلا مغزتونو هرجوری شده خالی کنید.
یه ساعت قبلشم گوشی و اخبار نبینید

الان یادم افتاد شروع کردن به درس و کتاب خوندن هم واقعا خواب اور خوبیه

یک روشی هست خلبانان ارتش آمریکا استفاده میکنن. اینه که به رو می‌خوابی و کاملا ریلکس میکنی، بعد چشماتو می‌بندی و آرام تا بالا میبری پایین میاری چپ و راست هم میبری. آنقدر انجام میدی تا چشمات گرم شه و ماهیچه های چشمت کشیده بشن.(وقتی مثلا چشمو تا آخر بالا میبری ماهیچه پایینش کشیده میشه). بعد خوابت می‌بره. البته نباید آنقدر محکم انجام بدی تا دردت بگیره.

فعالیت ورزشی در طول روز یا پیاده‌روی بالای ۱۰۰۰۰ قدم
تضمینی 😂

دوش آب گرم قبل از خواب برای من خیلی جوابه.
از ظهر به بعد هم قهوه نمیخورم که تاثیر نگذاره روی خواب شبم. اگه هم کلاً مدتی باشه که خوابم بهم ریخته، حتماً استرسورها رو به حداقل میرسونم معمولاً خودبه‌خود درست میشه. :د

قهوه بخورم خوابم میگیره
کتاب بخونم خوابم میگیره

Back
بالا