• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسابقهٔ نقاشی | موضوع: روح من در ماه‌های اخیر [بهار ۱۴۰۵]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم‌ها رو دوست‌تر داشتین؟

• شمارهٔ یک

رای‌ها: 64 36.4%
  • شمارهٔ دو

رای‌ها: 20 11.4%
  • شمارهٔ سه

رای‌ها: 30 17.0%
  • شمارهٔ چهار

رای‌ها: 26 14.8%
  • شمارهٔ پنج

رای‌ها: 45 25.6%
  • شمارهٔ شش

رای‌ها: 43 24.4%
  • شمارهٔ هفت

رای‌ها: 51 29.0%
  • شمارهٔ هشت

رای‌ها: 58 33.0%

• رای‌دهندگان
    176
  • Poll closed .
مثل شماره 5 که همچنان دوست ندارن هویتشون رو بفهمیم شاید یه‌سری دیگه هم دوست نداشته باشن و پوینت ناشناس بودن نقاشی‌ها همینه
همه نقاشیای خیلی قشنگی داشتید خسته نباشید و تبریک بهتون💘💘
از این به بعد قوانین رو بر منع تبلیغ برای همه بنا کنید که اگر خود کاربر یا دوستانش هویت خالق اثر رو هرجایی گفتن و خواستن براش رای جمع کنن، بعد از ارائه اسکرین‌شات به مدیر اون اثر از مسابقه حذف بشه... درمورد تبلیغی که مدرکی براش وجود نداشته باشه هم طبیعتا کاری از دست کسی و مدیر تالار برنمیاد
دعوا نکنید @Sinara با کلی ذوق مسابقه راه انداخته:((

صلوات بفرستید، بدج نمیدم این سری به کسی

سارا خانوم میشه لطفا دفعه بعد در مورد ناشناس بودن یکم سختگیر تر باشید؟ و بچه ها هم اگه چیزی دیدن ریپورت بدن بهتون که این دلخوریا پیش نیاد.
اگه میشه منم نظرمو در مورد هر نقاشی یکم بگم (با اینکه هیچی سرم نمیشه و صرفا در جایگاه یه تماشاگر میگم)
  1. نقاشی اول خوب بود. ولی مشکلی که داشت این بود که به شدت کمرنگ بود و به شخصه نتونستم خوب متوجه نقاشی بشم. نمیگم که لزوما باید رنگ میشد، ولی به نظرم بد نبود اگه خطوط پررنگ میشدن.
  2. طراحی ها به شدت زیبا بودن. حتی شاید بهتر از بقیه نقاشی ها. ولی یکم شلوغ بود و مثل بقیه منسجم نبود و ایده یکتایی رو دنبال نمیکرد.
  3. ساده و زیبا. همون طور که توی روز اول و ساعت های اول بین ۳ نفر اول بود. حالت کمیک طور زیبایی داشت واقعا ولی من متوجه نشدم واقعا کمیک هست و روایت خاصی داره یا صرفا چهار نقاشی پشت هم هستن؟
  4. به خاطر سلیقه امه و این نقاشی قشنگه اما به نظرم بخش شکم، دست ها و اشک طبیعی نیستن. البته که نظرمه و شاید این طبیعی نبودنه قصد نقاش بوده.
  5. راستش متوجه منظور نقاشی نشدم کامل. ولی طراحی ۱۰/۱۰ بود واقعا. واقعا زیبا. مخصوصا سایه ها. ولی همون طور که گفتم موضوع نقاشی رو متوجه نشدم.
  6. نقاشی ای بود که من بیشتر از همه دوست داشتم. ولی در طراحی لب و اشک ها یکم کوتاهی شده و میتونست خیلی بهتر نقاشی بشه. خودم اون ایده موها رو دوست داشتم.
  7. راستش من با نقاشی ۷ ارتباط خاصی نگرفتم. ایده اش رو قبلا دیده بودم ولی طراحی و اجرا مناسب بود. (راستش کلا نقاشی دیجیتال سلیقه ام نیست وگرنه نقاشی شما خیلی قشنگه)
  8. طراحی ها قشنگ بود و ظرافت و جزئیاتش رو دوست داشتم. ایده اش رو متوجه نشدم. ولی بعد از اینکه دیدم دارن براش تبلیغ میکنن و سعی میکنن با اینکارا بکشنش بالا، از چشمم افتاد کاملا.
مسابقه خیلی خوبی بود و ممنون از سارا خانم که برگزارش کردن. اگه میشه بازم بذارید و اگه تقلبی شد برخورد محکم کنید.
خسته نباشید به شما و همه نقاشا

یه ملانقطی بازی این وسط که مگه فقط 4 و 6 و 7 نقاشی نیستن؟ یعنی حتی بگیریم تکنیک آزاد بازم. 🤧🤧🤧
- حرف بی‌خودی البته. فقط چون شبا خوابم نمی‌برد که اگه اوتلاین‌هام رو رنگ کنم نقاشی حساب میشن یا نه.

یه ملانقطی بازی این وسط که مگه فقط 4 و 6 و 7 نقاشی نیستن؟ یعنی حتی بگیریم تکنیک آزاد بازم. 🤧🤧🤧
- حرف بی‌خودی البته. فقط چون شبا خوابم نمی‌برد که اگه اوتلاین‌هام رو رنگ کنم نقاشی حساب میشن یا نه.
فقط کسانی که جدی هنر رو دنبال می‌کنن فرق میذارن بین نقاشی و طراحی، بین عامهٔ مردم به طراحی هم نقاشی گفته میشه. اینجا هم خیلی حرفه‌ای نیست فکر می‌کنم یا حداقل ما به روی خودمون نیاوردیم :-"

ممنونم از دست اندر کاران مسابقه که علاوه بر نقاشی های چشم نواز یک دعوا هم به با بیکارا بخشیدن من الان یه ربعه دارم چترومو میخونم و واقعا سرم گرم شد🙏

بدج رو بدین شماره ۷:))

فقط کسانی که جدی هنر رو دنبال می‌کنن فرق میذارن بین نقاشی و طراحی، بین عامهٔ مردم به طراحی هم نقاشی گفته میشه. اینجا هم خیلی حرفه‌ای نیست فکر می‌کنم یا حداقل ما به روی خودمون نیاوردیم :-"
میگم همون حرف بی‌خودی
- فنت رفیق 🫡🫡🫡

برحسب همین بدین شماره ۷:))

شکر میون دعواتون

تصمیم با شما @Sinara ولی بنظرم باید این ناشناس بودن اختیاری باشه و به درخواست خود طرف در غیر اون صورت نقاش ها معلوم باشن
الان دیگه ذهنیتی که نباید ایجاد میشد شد
حرف و حدیثی هم نباشه که آقا این رفت رای جمع کرد اون رفت فلان و بیسار کرد و لو داد کدوم مال کیه و ...

و خطاب به خالق شاهکار شماره 5 عزیز، بالاخره پیدات می‌کنم و می‌دزدمت. یعنی چی که نقاشی به این خوبی ناشناس.

شماره ۳ کی بود؟
خواستم بگم نقاشی شما خیلی چشمم گرفت :)

• دابل‌لایک
امتیازات: sphr
بچه‌ها خیلی هنرمند و پر از ایده‌های نابید، امیدوارم راه همگی‌تون روشن باشه و این نقاشی‌ها پله‌ای باشه برای کارهای خیلی خیلی بزرگتر.❤️
من همه‌شون رو دوست داشتم، ولی یه‌دونه‌شون یه کوچولو بیشتر دلم رو قلقلک داد، اون هم شماره‌ی ۳ بود، تصورم از روح یه همچین چیزِ کوچولو و شیرینی بوده همیشه‌.
دم همه‌تون خیلی گرمه.🌱💗

خب...
من تقریبا کلی جزییات راجب نقاشی داشتم که الان خیلی مهم نیستن...(خورد تو ذوقم) ولی خب کلی بخوام بگم
قیچی بسته شده تا نشان از دور از دسترس بودنش باشه(موها عمدی نریختن) و زنگوله ها هم خاطراتین که با هر حرکت تکون میخورن و چیزی که درونشون حبس شده رو فریاد میزنن
و همین...مابقی از حوصله جمع خارجه
ممنون از همتون
و بخار چایی دخترک رو بغل کرده
کاری که هیشکی انجام نمیده

(میدونم بد کشیدم)

موضوع نقاشی‌ها: روح من در ماه‌های اخیر [بهار ۱۴۰۵]

شمارهٔ یک: موها خاطرات را تلنگر می‌کنند اما سوختن آرمان‌شهر سنگین‌تر از توان‌شان بود.

موها%20خاطرات%20را%20تلنگر%20میکنند%20اما%20سوختن%20آرمان%20شهر%20سنگین%20تر%20از%20توانشان%20بود.jpg

شمارهٔ دو: رهایی یک رویا

رهایی%20یک%20رویا.jpg

شمارهٔ سه: خودکشی ابدی
خودکشی%20ابدی.jpg

شمارهٔ چهار: رویای آبی
رویای%20آبی.jpg

شمارهٔ پنج: زیرساخت‌به‌کون
زیرساخت_به_کون.jpg

شمارهٔ شش: همه و هیچ
همه%20و%20هیچ.jpg

شمارهٔ هفت: Untethered
untethered.png

شمارهٔ هشت: نور

نور.jpg

• مرسی از شرکت‌کننده‌هااا :((
• بچه‌ها تا روز یکشنبه فرصت هست برای رای دادن. لطفاً توی نظرسنجی تاپیک شرکت کنین :‌)
• قشنگ‌ترین تجربه 💛​
زیبا بودن نقاشی ها.

من قرار بود به سه تای اول رای بدم، احتمالا به ترتیب می‌گفتم 4،5،6
ممکن بود 6 رو با 8 جایگزین کنم.
دیر رسیدم رای ندادم.

سلام وقتتون بخیر
همه تون نقاشی هاتون قشنگ بود
فقط نقاش شماره ۴ کیستی؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

شماره ۲ واقعا خفن بود
خیلی قشنگ توصیف کرده بود

دوستان دور بعدی مسابقه کی برگذار میشه؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟
نقاشی= Painting: وقتی که از رنگ برای پوشش سطح استفاده بشه. یکی از مهارت‌ها توی نقاشی همینه که چیزهایی که می‌بینیم رو به صورت شکل خام ببینیم و تبدیلشون کنیم به لکه رنگ و سعی نکنیم که با خط بخوایم فرم رو نشون بدیم.

طراحی= Drawing: این طوریه که با خطوط سعی می‌کنیم فرم رو توصیف کنیم. طراحی می‌تونه با ابزار رنگی باشه ولی در نهایت رنگش محدوده. حتی اگه با مداد رنگی چیزی خلق کنیم اگه تمرکزمون روی خطوط باشه تا تولید کردن سطح رنگی، باز هم به طراحی نزدیک‌تره تا به نقاشی.

تصویرسازی= Illustration: یه جورایی اکثر کارهای مسابقه همین تصویرسازی بودن. تصویرسازی بیشتر از این که تکنیک خاصی باشه، اینه که ما تصویری که خلق می‌کنیم در راستای رسوندن یک پیام مشخصی باشه. طراحی و نقاشی هر چقدر هم که حرف برای زدن داشته باشن، باز هم جلوه‌ی بصری توشون قابل توجهه و توی تصویرسازی برعکسش اتفاق می‌افته. این به این معنی هم نیست که توش جلوه‌ی بصری مطرح نباشه؛ صرفا ترازو به سمت انتقال مطلب خم میشه تا به سمت ظاهر.

- تازه خیلی وقت‌ها مرزبندی بینشون هم معنی نداره و استثنا میشه پیدا کرد. مخصوصا اگه کارهای قدیمی‌تر و غیر غربی رو در نظر گرفت.

چیزی که در مورد خود حرفی که زدم هم به نظرم می‌رسه، اینه که همزمان طرح این مسئله اینجا معنی نداره. یعنی چی؟ مرزی که بین این واژه‌ها وجود داره، توی زبان انگلیسی وجود داره و به خاطر جا افتادن ترجمه‌ی متون میشه تفاوت پینتینگ و دراوینگ رو به نقاشی و طراحی هم نسبت داد وگرنه کلمه‌ی نقاشی می‌تونه بار عام داشته باشه برای هر کار مشابهی و فعل "کشیدن" هم همین طور.
یعنی احتمالا توی زبان فارسی قبل از این معادل‌سازی‌ها، این دو تا واژه کاربردشون دقیقا به این صورتی که هست نبوده و همون کاربرد اتفاقا خارج از منابع متنی دووم آورده.

تمام نقاشی ها زیبا بودند.
من به ۳ رای دادم چون جرئت کرده بود و طراحی کمیکی رو ارائه داده بود که همین الان هم توی کتابفروشی ها هست. این کار به نظرم جرئت میخواد، و جای پیشرفت داره.
به ۵ رای دادم چون ایده اش جالب و به روز بود و از این که چشم هارو به بند سوییشرت تشبیه کرده بود خوشم اومد. نشون دهنده اضطراب بی‌امان نقاشه.
به ۶ رای دادم چون فکر میکنم نقاشش میتونه در سال های آینده واقعا جای خودش رو پیدا کنه و به نقاش حرفه ای تبدیل بشه.

چرا به بقیه رای ندادم:
۱ چون نقاشی کمرنگ تر از این بود که توجهم رو جلب کنه، گرچه موضوع و اجرای قشنگی داشت، اما به نظر نیمه تمام مینمود.
۲ به همون دلیل پیشین، و این که چون محتوای بیش از حد شخصی داشت هرچند شخصا از سبکش خوشم میاد، اما برای اجرای یک رویای آشفته به نحوی که توجه بیننده رو جلب کنه به نظرم پیوستگی و اجرای کامل تری نیازه.
۴ چون به نظرم هرچند ایده زیبایی داشت اما نقاش نیازمند تجربه بیشتریه. تصمیمم برای این یکی فقط مقایسه بود.
۷ چون با این که موضوع و رنگ آمیزی جالب بود اما به نظرم نقاش نیاز به تجربه بیشتر داره. در واقع استعداد و ایده داره ولی باید یاد بگیره :دی چون مشخصه نقاشی آماتوره.
۸ چون به نظرم در این سبک نیاز به نمای کلی بزرگتری هست. ترجیح میدادم یک نقاشی کامل ببینم نه بخشی زیبا از یک نقاشی رو.

پانویس: مثل همه رای گیری های دیگه، همه چیز بر اساس علاقه، سلیقه و دوستی تصمیم گرفته میشه. به نظرم تمرین خوبی برای «پذیرش»ه.

Back
بالا