- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
بی صبرانه منتظرم نقاش شماره پنج رو بفهمم کیه
استعداد خوبی داره
استعداد خوبی داره
منو ببخشیددرباره شماره یک ب نظرم ی کاری اشتباه انجام شده
اون جمله توصیف نقاشیه
ولی بقیه نقاشی ها فقط ی تیتر دارن
شمارهٔ یک: موها خاطرات را تلنگر میکنند اما سوختن آرمانشهر سنگینتر از توانشان بود.
![]()
خب کسی بیحوصله باشه نمیخونه دیگه. ولی شاید مثلاً یکی مثل من بخواد بخونه و حوصله داشته باشهخب...
من تقریبا کلی جزییات راجب نقاشی داشتم که الان خیلی مهم نیستن...(خورد تو ذوقم) ولی خب کلی بخوام بگم
قیچی بسته شده تا نشان از دور از دسترس بودنش باشه(موها عمدی نریختن) و زنگوله ها هم خاطراتین که با هر حرکت تکون میخورن و چیزی که درونشون حبس شده رو فریاد میزنن
و همین...مابقی از حوصله جمع خارجه
ممنون از همتون
وای من عاشق همهشون بودم.من به شماره ۳ و ۵ رای دادم
و واقعا دوست داشتم که شماره ۵ برنده بشه چون هم زیبا کشیده بود هم خوب توصیف کرده بود😁😂
والا دو نفر از بچهها بهم گفتن راضی نیست اسمشون آورده بشه و میخوان ناشناس بمونن. به خاطر همین حس کردم شاید همهٔ همه راحت نباشن اسمشون بیاد و فکر کردم خودشون بیان بگن اگه دوست داشتن :*عام میشه لطفاً نقاش بقیهی اثرهارو هم بگید؟:>>>

))))
] خلاصه این شد که نقاشی خودمو نذاشتم. و نقاشیِ خوبی هم نبود مثلاً دوستم روش نشد بگه خیلی داغونه برگشت گفت "به من ربطی نداره من تو روحت دخالت نمیکنم 🙏🏻"چشم هیهیلطفاً خالق روح کوچولو (خودکشی ابدی) ادامه بده و بازم ازش بکشه 🤍
7 خیلیییییی خوب بود. دقیقا مصداق این اصطلاحه که میگیم زندگی بس و اینا.من نقاشی بلد نیستم اصن. (با اینکه خیلی دنبالش بودم که خوب باشم یا شاید دنبال این بودم که دنبال یادگیری نقاشی باشم که نبودم :)) و همیشه جاشو داد به چیزایی که با تلاش کمتر توشون بهتر بودم!) ۷ رو همینجوری آماتور کشیدم که شرکت کرده باشم فقط. اونم با هزارتا رفرنس. :)) فکر نمیکردم انقدر رای بیاره. :))