• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مسابقهٔ نقاشی | موضوع: روح من در ماه‌های اخیر [بهار ۱۴۰۵]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم‌ها رو دوست‌تر داشتین؟

• شمارهٔ یک

رای‌ها: 64 36.4%
  • شمارهٔ دو

رای‌ها: 20 11.4%
  • شمارهٔ سه

رای‌ها: 30 17.0%
  • شمارهٔ چهار

رای‌ها: 26 14.8%
  • شمارهٔ پنج

رای‌ها: 45 25.6%
  • شمارهٔ شش

رای‌ها: 43 24.4%
  • شمارهٔ هفت

رای‌ها: 51 29.0%
  • شمارهٔ هشت

رای‌ها: 58 33.0%

• رای‌دهندگان
    176
  • Poll closed .
درباره شماره یک ب نظرم ی کاری اشتباه انجام شده
اون جمله توصیف نقاشیه
ولی بقیه نقاشی ها فقط ی تیتر دارن
منو ببخشید
اما خب تمام نقاشی ها عنوانشون توصیفیه برای نقاشی
تیتر کلمه اشتباهیه تمام اون اسم ها در حال توصیف نقاشی هستن حال بخواد جمله باشه ، ترکیب و یا کلمه
حتی اگر تاریخی نگاه کنیم و خیلی نقاشی فاخر طور بسنجیم هم عنوان جمله ای کم نبوده و نیست و عنوان همواره در وصف نقاشی و کامل کننده اش بوده
نه چیزی جدا و نه چیزی که مثل نقاشی پیرو قانون باشه

بی‌اغراق همه قشنگ بودن و از اینکه سبک‌ها متفاوت بود لذت بردم. حتی اگه توی مسابقه هم برنده نشدید با قدرت به کارتون ادامه بدید و مارو از هنرتون مستفیض کنید.❤️

شماره 5 خودت رو معرفی کن دلبندم...

سلام سلام
به خاطر توجه و لطف همهٔ شما این سری از مسابقات هنری هم تمام شد. نقاشیِ برنده؛
شمارهٔ یک: موها خاطرات را تلنگر می‌کنند اما سوختن آرمان‌شهر سنگین‌تر از توان‌شان بود.

موها%20خاطرات%20را%20تلنگر%20میکنند%20اما%20سوختن%20آرمان%20شهر%20سنگین%20تر%20از%20توانشان%20بود.jpg

و تبریک به @سنگدزد نقاش خوشگل و بااستعداد 💓
بی‌اغراق میگم، برای من دیدن نقاشی‌هاتون یکی از زیباترین تجربه‌ها بود توی این سایت. فکر کنم برای بقیه هم همینطور بوده باشه چون فیدبک‌ها اینطور نشون میده :‌)
امیدوارم از برگزاری مسابقه و روندش راضی بوده باشین اگه کم و کاستی‌ای داشته حتماً بگید که دفعه‌های بعدی اصلاح بشه 💛
راستش تا اینترنت وصل بشه باید برای طراحی نشان صبر کنیم به خاطر همین نشان تقدیم میشه به برنده؛ نه فوراً ولی حتماً ☝🏼

من خودم هم حس کردم داره یه اتفاق‌هایی می‌افته تو رای‌ها ولی خب هی پیش خودم گفتم نه بابا. صبح تصادفاً دیدم احسان چی گفته.
راستش اون قسمتی که نوشته بودم "به هر نحوی تقلب نکنید" منظورم واقعاً به هر نحوی بود؛ چه اینکه نقاشیِ یه نفر دیگه رو بفرستید یا اینکه برای خودتون یا دوستتون رای جمع کنید یا کارای این شکلی که بازی رو از شکل منظم و نسبتاً عادلانه‌ش دور می‌کنن. خیلی مسابقه اهمیت نداشت راستش چیزی که مهم‌تر بود این بود که یه عالمه نقاشی فوق‌العاده با یه موضوع مشخص کشیدیم که یه تایمی می‌تونستیم با دیدن‌شون خوشحال بشیم. اصلاً خوشم نیومد دیدم اینطوری شده. حَیفس بابا حالا یه نشان که هنوز ساخته نشده واقعاً ارزش این کارها رو نداشت :‌"

نقاش‌هااا اگه دوست داشتین دربارهٔ اثرتون توضیح بدید یا اعلام مالکیت و اینا کنین دیگه آزادین. بچه‌هااا اگه دوست داشتین بگین نقاشی مورد علاقه‌تون کدوم بوده و چرا :‌>
امیدوارم این کنار هم بودن‌مون تداوم داشته باشه و ایونت‌های نقاشی بعدی رو با روحیه و موضوع‌های شادتری اجرا کنیم ر‌:

بوس 💛​

من به شماره ۳ و ۵ رای دادم
و واقعا دوست داشتم که شماره ۵ برنده بشه چون هم زیبا کشیده بود هم خوب توصیف کرده بود😁😂

خب...
من تقریبا کلی جزییات راجب نقاشی داشتم که الان خیلی مهم نیستن...(خورد تو ذوقم) ولی خب کلی بخوام بگم
قیچی بسته شده تا نشان از دور از دسترس بودنش باشه(موها عمدی نریختن) و زنگوله ها هم خاطراتین که با هر حرکت تکون میخورن و چیزی که درونشون حبس شده رو فریاد میزنن
و همین...مابقی از حوصله جمع خارجه
ممنون از همتون

خب...
من تقریبا کلی جزییات راجب نقاشی داشتم که الان خیلی مهم نیستن...(خورد تو ذوقم) ولی خب کلی بخوام بگم
قیچی بسته شده تا نشان از دور از دسترس بودنش باشه(موها عمدی نریختن) و زنگوله ها هم خاطراتین که با هر حرکت تکون میخورن و چیزی که درونشون حبس شده رو فریاد میزنن
و همین...مابقی از حوصله جمع خارجه
ممنون از همتون
خب کسی بی‌حوصله باشه نمی‌خونه دیگه. ولی شاید مثلاً یکی مثل من بخواد بخونه و حوصله داشته باشه :-"
من به شماره ۳ و ۵ رای دادم
و واقعا دوست داشتم که شماره ۵ برنده بشه چون هم زیبا کشیده بود هم خوب توصیف کرده بود😁😂
وای من عاشق همه‌شون بودم.
به دو و سه و شیش رای دادم. بعد این‌قدر از نقاشی شیش خوشم اومد که می‌خواستم بذارمش پروفایل اکانتام :((

عام میشه لطفاً نقاش بقیه‌ی اثرهارو هم بگید؟:‌‌>>>
والا دو نفر از بچه‌ها بهم گفتن راضی نیست اسمشون آورده بشه و می‌خوان ناشناس بمونن. به خاطر همین حس کردم شاید همهٔ همه راحت نباشن اسمشون بیاد و فکر کردم خودشون بیان بگن اگه دوست داشتن :‌*

واقعاً واقعاً عاشق این مسابقه بودم، برای منی‌که عاشق عکس و نقاشی‌ام، همچین مسابقه‌هایی خیلی دلنشین‌ان. ولی خب دقیقاً حسنش به اینه‌که دوره‌ایه و اگر تند تند باشه از چیز میفته، حیف. :))
در مورد نقاشیا. اول اینکه نقاشی شمارۀ 5 خارج از موضوعش واقعاً کسی‌که کشیده‌تش مهارت بالایی داره و کار با مداد سفید و سایه و حجم‌دهی رو خیلی خوب بلد بوده. ولی من بهش رای ندادم چون طنذ-
من به نقاشی شمارۀ 8 رای دادم. خاص و متفاوت بود، و واقعاً واقعاً داستان داشت پیشم. برای من "زیر آب" رو خیلی بیشتر از نقاشی بالایی‌ش تداعی کرد. (با اینکه شاید هدفش این نبود). خیلی زیاد دوستش داشتم واقعاً.
نقاشی من نقاشی شمارۀ 4 بود. کلاً ایده‌ش رو دوست داشتم، "اشک یخ‌بسته و سینه‌دریده" موضوعش شاید کمی سانتی‌مانتال بنظر برسه، اما اجراش دقیقاً اون چیزی دراومد که می‌خواستم. یخ کشیدن سختمه واقعاً، و همینکه دستاش رو گذاشتم اونجا که نقطۀ اتصال تیزی مشخص نباشه حداقل ایدۀ خوبی بود. علفزار و نقاشی اسب و این صحبتا. :))))))
قرار هم نبود لخت باشه، ولی خب اگر لباس داشت نمیتونستم خون رو این‌شکلی نشون بدم زشت میشد -.-
همه‌تون خسته نباشید بچه‌ها. :‌>>> *:

اینجوری که میگین کی به من رای داد که برنده شدم؟:((:)) جای سوال شد برام

من به ۱ ۳ ۷ رای دادم
پنجم عالیه فقط چون به‌نظرم نسبت به بقیه کمتر مرتبط با موضوع اومد جز سه تا نبود

من به خوابم هم نمی‌دیدم ۱۷۶ نفر بیان شرکت کنن و رای بدن. تازه می‌خواستم پایان نظرسنجیو بذارم دوشنبه شب :))
بعد اینکه خودمم می‌خواستم شرکت کنم و نقاشیشم کشیدم ولی با روحم به توافق نرسیدیم واقعیتش [چون این هفته رفته بودم مسافرت و خیلی خوشحال بودم و وقتی خوشحالم نمی‌تونم روحیهٔ افتضاح چند ماه قبلمو بکشم که هر روز خدا داشتم به مردن فکر می‌کردم :))] خلاصه این شد که نقاشی خودمو نذاشتم. و نقاشیِ خوبی هم نبود مثلاً دوستم روش نشد بگه خیلی داغونه برگشت گفت "به من ربطی نداره من تو روحت دخالت نمی‌کنم 🙏🏻"

من نقاشی شماره پنج رو که دیدم یاد بازی استوژیت افتادم😂🫶🏻

من نقاشی بلد نیستم اصن. (با اینکه خیلی دنبالش بودم که خوب باشم یا شاید دنبال این بودم که دنبال یادگیری نقاشی باشم که نبودم :‌)) و همیشه جاشو داد به چیزایی که با تلاش کمتر توشون بهتر بودم!) ۷ رو همینجوری آماتور کشیدم که شرکت کرده باشم فقط. اونم با هزارتا رفرنس. :‌)) فکر نمی‌کردم انقدر رای بیاره. :‌))

من نقاشی بلد نیستم اصن. (با اینکه خیلی دنبالش بودم که خوب باشم یا شاید دنبال این بودم که دنبال یادگیری نقاشی باشم که نبودم :‌)) و همیشه جاشو داد به چیزایی که با تلاش کمتر توشون بهتر بودم!) ۷ رو همینجوری آماتور کشیدم که شرکت کرده باشم فقط. اونم با هزارتا رفرنس. :‌)) فکر نمی‌کردم انقدر رای بیاره. :‌))
7 خیلیییییی خوب بود. دقیقا مصداق این اصطلاحه که می‌گیم زندگی بس و اینا.

3 هم خودشو معرفی کنه من ذوقش کنم *_*

Back
بالا