• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی شهر و چیزای خوبش - شیراز

یه ۵۰ متری (شایدم کمتر) پایین تر از مجتمع پزشکی پالادیوم،یه فست فودی هست اسمش یادم نیست ولی خیلی باحاله چون تا زمانی که سفارشتون آماده بشه میتونید با مانیتور های روی میز با خانواده بازی کنید و بازی های خیلی جالب و خوبی هم داره و کیفیت غذاش هم عالیههه

کی گفت شیراز شبا زود می بندن؟
کاکو شب تاره از چرت عصر پا میشیم فعالیت میکنیم:))
تقریبا از ستارخان به بالا شهر همچنان فعاله مخصوصا معالی آباد(که البته یه عده آدم مست میریزن توش متاسفانه)
کافه و رستوران اینا هم تا دلت بخواد هست. هر ده قدم یه کافه پیدا میکنی:))
ولی خب جاهای دیدنی: ارگ کریم‌خان و اطرافش برای گشت و گذار، بازار و مسجد وکیل، باغ هم زیاد تا دلت بخواد؛ نارنجستان قوام، باغ ارم، باغ عفیف آباد، دلگشا، جهان‌نما. حافظیه و سعدیه هم که همه میدونن. مسجد نصیرالملک، مقبره کوروش، تخت جمشید، دروازه قرآن، شاهچراغ،
جاهای تفریحی هم زیاد داریم تقریبا؛ مجتمع خلیج فارس، نگین، شیرازمال، پارک آبی کوثر(البته خیلی توصیه نمیشه)، کلاب پینت بال و لیرز تگ و اینا، اتاق فرار هم هست؛ الف و ردپا و ژوب گیم و غیره. پارک آزادی، پارک کوهستانی دراک(حتما یه سر بزنین)، لونا پارک(البته خیلی امن نیست) و هتل چمران
رستوران هم اگه اومدین یه سر شاندیز برین، خداس کباباش. توی معالی آباد هم یه سر به منگو بزنین، بستنی و شیک و اینجور چیزاس خدایی رو دستش ندیدم(گرونه البته😔)، خود معالی آباد هم از بالا تا پایینش یه جاییه برای خرید و گشتن.
آره خلا3😂

شیراز هرچقدر از چیزای خوبش بگی تمومی نداره
نهان، عیان، مشهور، غیر مشهور. انقدر زیاده که اصلا نمیدونم کدومو بگم. شما فقط کافیه تو بافت تاریخی یکم پیاده روی کنید ناگهان سر از موزه‌ای، مسجد تاریخی، مغازه‌ی ۱۰۰ ساله‌ای، چیزی در میارید.

فقط جهت خوراکی میگم: فالوده سعدی، آدرسش آرامگاه سعدی: شک‌ نکنید بهترین فالوده شیرازه (اصلا سمت ارگ و... نرید).

الف رو اگر کسی نگفته من می‌گم، واقعا فضای خوبی داره ولی حیف که زود می‌بنده، یازده اینجاها تعطیله.
پیاده رو سلامت هم که نگم :))

راستی من یادم رفت بگم. سر خیابون برجای APS شبا یه چرخ وایمیسه تو تنور سیار پیتزا میزنه. تقاطع مجتمع تجاری. من تا دیدم عاشقش شدم چون همیشه دوست داشتم همچین چیزی داشته باشم :دی

• لایک
امتیازات: 001
راستی من یادم رفت بگم. سر خیابون برجای APS شبا یه چرخ وایمیسه تو تنور سیار پیتزا میزنه. تقاطع مجتمع تجاری. من تا دیدم عاشقش شدم چون همیشه دوست داشتم همچین چیزی داشته باشم :دی
راستش به نظر باحال میاد نمیدونید دقیقا کجاست؟

راستش به نظر باحال میاد نمیدونید دقیقا کجاست؟
دور میدون فرشته، بغل پارک وایمیستاد. نمیدونم توی جنگ هست یا نه. امیدوارم کاسبیش به راه باشه! اون موقع که مردم تو ماشین صف میکشیدن :دی

دور میدون فرشته، بغل پارک وایمیستاد. نمیدونم توی جنگ هست یا نه. امیدوارم کاسبیش به راه باشه! اون موقع که مردم تو ماشین صف میکشیدن :دی
یادم اومد کجا مرسی:)

از دوستان کسی شیراز هست یه کار کوچیک بتونه برام انجام بده؟ ایشالا که بصورت نقدی و غیر نقدی جبران می‌کنم.

Back
بالا