• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی شهر و چیزای خوبش - شیراز

شیراز همه جاش محشره ولی شیرازیا شبا زود تعطیل میکنن و خیلی خلوت میشه. ولی خیابون کنار ارگ شبا خیلی شلوغه و وایب باحالی داره. مناسب فالوده خوردن شبانه

شیراز اینقدر خوبه اصلا نیازی به این تاپیک نداره و هرجاش برین خوش‌میگذره.

رفع اسپم: متاسفانه به ندرت اسم کافه رستوران‌ها در خاطرم میمونه اما لوکیشنی میتونم بگم که نزدیک بازاروکیل(از بازار بیرون شدیم تابلوشو دیدیم) یک رستوران سنتی(اندازه متوسط) هست که دیواراش کاشی‌کاری و پنجره‌هاش شیشه‌رنگیه. برید اونجا و کلم‌پلو با سالادشیرازی سفارش بدید و یکی از لذت‌های بهشتی رو تجربه کنید.

الان یادم اومد درباره بیشتر چیز ها حرف زدم به جز یه چیزی
آش سبزی خوب از آش هنگ میتونید بگیرید
و هلیم بادنجان خوب رو از آش کاکو توی قدمگاه
درباره بقیه آش ها و لوکیشنشون اطلاعی ندارم

یه فست فودی خوب و قدیمی هم تو قصرالدشت بود ولی اسمشو یادم نمیاد
فکر کنم منظورت شب چره باشه. (شب چره به همبرگرهاش معروفه)
شیراز همه جاش محشره ولی شیرازیا شبا زود تعطیل میکنن و خیلی خلوت میشه. ولی خیابون کنار ارگ شبا خیلی شلوغه و وایب باحالی داره. مناسب فالوده خوردن شبانه
این خیلی درست نیست. اتفاقا زندگی شبانه جریان داره فقط باید جاش رو بدونی. مثلا به جز پشت ارگ که فالوده و بستنی‌هاش معروفه، بلوار چمران، معالی‌آباد، پیاده‌رو سلامت و غیره زندگی شبانه دارن.
چمران و ارم غذاهای خیابونی و ذرت و باقالی و غیره هم دارن.
آش سبزی خوب از آش هنگ میتونید بگیرید
و هلیم بادنجان خوب رو از آش کاکو توی قدمگاه
توضیح برای غیر استان فارسی‌ها:
آش سبزی آش صبحونه شیرازه، مائده بهشتیه واقعا، و من آش سبزی و حلیم بادمجون بابا آش رو دوست دارم سمت بلوار گلستان.

*یه کافه هست به اسم "سین کافه" سر چهارراه حافظیه، روبروی باغ ملی به سمت اطلسی. ترکیب سنتی و مدرنه و خیلی دوست داشتنیه. بیزنس خانوادگیه و مالکینش بسیار بسیار دوست داشتنی و نازن. (ویو طبقه بالاش خیلی جذابه. برین بشینین عشق کنین.)

* از همون پیاده رو سلامت یه سری فرعی‌هایی هستن می‌رسن به کوچه باغ‌های قصرالدشت.
اگه قصد پیاده‌روی تو همچین فضایی داشتین به شدت پیشنهاد می‌شه.

یه فست فودی خوب و قدیمی هم تو قصرالدشت بود ولی اسمشو یادم نمیاد
قصردشت یه خیابون طالانی هست و فست فود و رستوران خوب داخلش زیاده
برای پیتزا ایتالیایی، زاور قصردشت نبش کوچه ۵۹ توصیه میشه

اگه رفتین بازار وکیل و خواستین یه یادگاری گرون قیمت از شیراز برای خودتون بخرین میتونم محصولات خاتم و مینا کاری شده رو پیشنهاد بدم مثل ساعت خاتم
پ.ن: در نظر داشته باشین خاتم شیراز قیمت گرونی داره و خود ما هم لوازم خاتمی که داریم اکثرا خاتم اصفهان هست (البته تولید شده در شیراز)، دلیل گرونی هم گویا موادی هست که استفاده میشه که خودشون میگن طول عمر بالاتری داره و چسبی هم که استفاده میشه در رطوبت مشکلی پیدا نمیکنه و نیاز به تعمیر براش پیش نمیاد

فکر کنم منظورت شب چره باشه. (شب چره به همبرگرهاش معروفه)

این خیلی درست نیست. اتفاقا زندگی شبانه جریان داره فقط باید جاش رو بدونی. مثلا به جز پشت ارگ که فالوده و بستنی‌هاش معروفه، بلوار چمران، معالی‌آباد، پیاده‌رو سلامت و غیره زندگی شبانه دارن.
چمران و ارم غذاهای خیابونی و ذرت و باقالی و غیره هم دارن.

توضیح برای غیر استان فارسی‌ها:
آش سبزی آش صبحونه شیرازه، مائده بهشتیه واقعا، و من آش سبزی و حلیم بادمجون بابا آش رو دوست دارم سمت بلوار گلستان.

*یه کافه هست به اسم "سین کافه" سر چهارراه حافظیه، روبروی باغ ملی به سمت اطلسی. ترکیب سنتی و مدرنه و خیلی دوست داشتنیه. بیزنس خانوادگیه و مالکینش بسیار بسیار دوست داشتنی و نازن. (ویو طبقه بالاش خیلی جذابه. برین بشینین عشق کنین.)

* از همون پیاده رو سلامت یه سری فرعی‌هایی هستن می‌رسن به کوچه باغ‌های قصرالدشت.
اگه قصد پیاده‌روی تو همچین فضایی داشتین به شدت پیشنهاد می‌شه.
یادم اومد
همبر ۱۱۰

بازار وکیل سرای مشیر پیشنهاد میکنم
سمت فرش های دستباف همینطور
این دو قسمت از بازار وکیل خیلی چیزاش قشنگه

این رو به افرادی که اکثر جاهای تاریخی معروف شیراز و اطراف شیراز رو دیدن و دنبال یه جای تاریخی جدیدن معرفی میکنم
https://nshn.ir/64_bgdL2YFWO54
نقش برم دلک
یکی از نقشواره ها نقش بهرام دوم ساسانی در حال اهدای گل به همسرش است
پ.ن: این اثر باستانی متاسفانه توجهی بهش نشده و هر سال اثر جدیدی از تخریب بر اون نمایان میشه و یه کارخونه مخروبه هم جلوش هست

تو همون خیابونی که حافظیه هست، یه بستنی فروشی هست فک کنم اسمش کلبه بود
هم فالوده هام و هم بستنی هاش خیلییییییی خوشمزه‌ست

پیاده رو سلامت شیراز ساعت ۱۱ شب بعد بعضی وقتا اهنگای زیبا میذارن میرقصن و ۱۰۰/۱۰۰

پیاده رو سلامت شیراز ساعت ۱۱ شب بعد بعضی وقتا اهنگای باهال میذارن میرقصن و ۱۰۰/۱۰۰
اتفاقا همین امروز صبح رفتم
بحث این بود اونایی که دیشب گل کشیدن اینجا هنوز بیدارن دارن والیبال بازی میکنن یا اینا سانس صبح اومدن گل بکشن؟

پیاده رو سلامت شیراز ساعت ۱۱ شب بعد بعضی وقتا اهنگای باهال میذارن میرقصن و ۱۰۰/۱۰۰
واقعا عذر‌میخوام ولی باحال*😭

لونا پارک نمیدونم بازه یا نه ولی فکر کنم بهترین شهربازی شیراز میتونه باشه‌ یکم ریسکیه وسیله هاش ممکنه خراب شن اون وسط ولی خب خوشمیگذره💘

Back
بالا