• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی شهر و چیزای خوبش - کرج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Paulhenry

آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی
سلام سلام! من امیدوارم این عنوان برای همه شهرها فراگیر بشه به دو دلیل: اول این که دلم کباب میخواد و هرچی میگردم توی شهر خودم کباب خوب پیدا نمیکنم :دی و این مشکلو توی شهرای دیگه برای غذاهاشون دارم. و دوم چون فکر میکنم جای چنین چیزی، در نه فقط سایت های داخلی، که اینترنت خالیه؛ یه آرشیو ماندگار از هر شهر، توسط بچه های اون شهر، که بهترین جاها اعم از کافه، رستوران، پاتوق ها و مکان های باحال و تفریحاتش رو معرفی میکنن، جاهایی که غیررسمی و شاید نه چندان معروف ولی خیلی باحالن، طوری که نه سایتای معرفی نه گوگل مپ، نمیتونن پیداشون کنن.
امیدوارم چند سال بعد، انقدر تغییرات شگرفی در شهر ایجاد نشه که این جاهارو نشه پیدا کرد.
این تاپیک رو توی کرج زدم، چون از نظر من هر سمپادی که الان ساکن کرجه، سمپادی کرجه :دی
پس سمپادیای کرج، بیاید معرفی کنید :دی

خودم با دوتا مورد از نظر خودم شروع میکنم:

۱- املت اسدالله: یه غذاخوری قدیمی و جمع و جور که بیشتر از کیفیت املت هاش (که خوبن به نسبت و شدت) به حال و هواش معروف شده.
آدرسش مهرویلا، خیابون خیام غربی، روبروی کلانتریه.

۲- حلیم راه شب: حلیم فروشی عالی. حتی آش هاش هم ماه رمضون خوب بود. آدرسش بلوار گلزار غربی، بلوار الغدیر، نرسیده به پل سردخانه.

رستوران پسرخاله هم نسبتا برنده

ادرسش میشه بین تهران و کرج یادم نیست دقیقا کجا

یه رستوران دیگه هم اسمش چهارخونه بود اونم مجددا بین تهران و کرج هست

خیلی فکر کردم تا بالاخره چند جایی به ذهنم اومد
برای گشت و گذار با رفقا:
(هر دو مورد هم مسیر پیمایش دارن هم میشه با دوچرخه رفت)
1.از سمت ورودی پارکینگ باغستان که وارد پارک باغستان میشی همینجوری مستقیم در امتداد نگهبانی برید تا مسجد بعد برید بالا تا به دار و درخت برسید
بنظرم برای شبه کوه پیمایی با دوستا خوبه. میگن بقایایی از آتشکده قدیمی هم هنوز اونجا وجود داره
2. پارک جنگلی هلجرد
از بهشت سکینه باید بیاید بالا سمت هلیکوپتر سازی بعد بیاید بالاتر تا به هلجرد برسید
فقط مراقب باشید این جاده داروسازی-هلیکوپتر سازی خیلی توش بد رانندگی میکنن. شخصا خودم یه بار مورد اصابت قرار گرفتم
هم دار و درخت داره هم خاکی
بنظرم چیز خوب آن‌چنانی‌ای راجع به کرج وجود نداره. فارغ از هر لقبی که شهرداری سعی می‌کنه بچسبونه بهش؛ «هفتاد و دو ملت» و این مزخرفات. اینا بیشتر شبیه پوسترن تا واقعیت. واقعیت کرج یه چیز دیگه‌ست.
این شهر نماد آرزوهای بر باد رفته و رویاهای به گل نشسته هست
کرج بیشتر از هرچیز شبیه انبار آرزوهای نصفه‌نیمه‌ست. شهری که پر شده از آدم‌هایی که قرار نبود اصلاً مقصدشون اینجا باشه. مقصد یه جای دیگه بود؛ چند کیلومتر اون‌طرف‌تر. تهرون.
آدم‌هایی که از شهرستان بار زدن به کول، با هزار امید راه افتادن سمت تهرون. تو ذهنشون فکر می‌کردن چند سال جون بکنن، یه کاری دست و پا کنن، یه اتاق اجاره کنن، کم‌کم زندگیشون راه می‌افته. ولی وقتی رسیدن، دیدن اکه هی! اینجا اون شهری نیست که از دور برق می‌زد. اجاره‌ها نجومیه، کار واسه همه نیست، و تهرون خیلی راحت‌تر از چیزی که فکر می‌کردن آدم رو تف می‌کنه بیرون.
اون موقعه که پول ته می‌کشه. نقشه‌ها به هم می‌ریزه. و آدم می‌مونه وسط یه جور برزخ. نه می‌تونه برگرده شهرستان، چون دیگه چیزی اونجا منتظرش نیست، نه می‌تونه تو تهرون بمونه و دست از پا دراز تر برمیگرده.
اون وقت کرج پیدا میشه.
میان اینجا، چند تا آجر روی هم می‌ذارن، یه خونه نصفه می‌سازن، یه زندگی نصفه راه می‌اندازن. صبح‌ها راه می‌افتن سمت تهرون کار کنن، شب‌ها برمی‌گردن همین‌جا. نه واقعاً تهرونی حساب می‌شن، نه دیگه شهرستانی.

چند تا آجر روی هم می‌ذاریم تو کرج و از دور تهرون رو تماشا می‌کنیم

جیگر و کباب لقمه‌ی رضا
۴۵ متری گلشهر

یکی از بهترین جیگرایی که خوردم برا اینجا بوده(منتها الان چندساله نرفتم و نمیدونم کیفیتشو حفظ کرده یا نه)

دوست کرجی من کافه "چنین" جهانشهر و بعد هم کافه "focus" مهرشهر رو معرفی کرد؛ گفت دومی برای خانمها تخفیف داره.

بوستان مادر خیلیییی خوشگل بود تو عظیمیه. منظره ی تر و تمیزی داشت به پل b1 در حال ساخت. موقع طلوع و غروب هم احساس میکردی خورشید برای تو داره میاد و میره و هدف دیگه ای نداره.
حالا پل که مالید ولی بازم اون مناظر رو داره صبح مخصوصا توصیه ش میکنم بهتون 🥹 😍

یه کبابی هست، کبابی ضیافت حرم. به اسمش نمیاد ولی واقعا کبابای مشتی‌ای داره. همیشه ولی تا ناموس شلوغه و خیلی باید وایسی.

خب من یکی دو مورد دیگه اضافه میکنم :دی: شاید اینا سلیقه ای باشه:

۱- رصدخونه کرج: واقع در عظیمیه، خیابان نیک نژادی جنوبی، بالای کلاتنری زورآباد. وقتایی که بازه برنامه های قشنگی داره، و متاسفانه مدتیه به علت کمبود بودجه و برای تعمیرات تعطیله. پارک اونجا ویو محشری داره.

بوستان مادر خیلیییی خوشگل بود تو عظیمیه.
بوستان مادر کجاست؟

۲- بستنی سافتی: خیلی یهویی :دی میرم سراغ بستنی فروشی مورد علاقه‌امون، بستنی سافتی. دستگاه های ایتالیایی بسیار نزم و حرفه‌ای داره، و طعم‌گذاری و قیمتش هم عالیه. بادوم زمینی، پسته، شیرموز :دی زیر ۱۰۰ تومن (بینندگان عزیز که از آین ه تماشا میکنید، این معادل ۶۰ سنت است)
آدرس: بلوار ارم،‌ نرسیده به خیابان افشار
با کله پاچه فروشی، کافه رستوران و غیره، ادامه دارد... :دی

تقاطع پاسداران شرقی و سرو جنوبی، پل.
تو اسنپ هم بزنی پارک مادر نبش چالوس میاره برات

یچیز خیلی خووووب یادم اومد.

تو عظیمیه اگر اشتباه نکنم سمت میدان کوهنورد یا همچی اسمی داشت. یسری کافه هست که کافه in moment واقعا ۱۰۰ هیچ همشونو میزنه.

دکور و زیبایی و لوکیشن عالی برای عکس

دوتا خانوم خوش برخورد ویتربودن اونجا که باما خیلیییییی مهربون بودن و اخلاق حرفه‌ای

قیمت و کیفیت شیک هایی هم که ما سفارش دادیم واقعا عالی بود.

پیشنهادم اینه یک ساعت قبل غروب برید اونجا و نور قشنگی میوفته توش و عکساتون فوق العاده میشه.

هم فضای بیرون داره هم داخل و کوچیک هم نیست که ادما تو حلق همدیگه باشن.

باغ سیب رو از دست ندید. همون اول فاز یک یه مسیر پیاده رویه، بهار محشره توش دستفروش و کافه های سیار هم میان. اونجا میتونید نفس بکشید.

بازم سلیقه‌ای:

۱- کله پزی گلریز: نبش چهارراه گلزار. کله پزی قدیمی، خوب، سیرابی‌هاش داغ و خوشمزه‌ان و راحت جویده میشن، فقط یکم چرب میریزه :دی

۲- رستوران تلفیقی (فیوژن) ایرانی، ایتالیایی «بود»: آدرس: بلوار مولانا. منوی جالبی داره. ترشی زرشکش خلاقانه و خوشمزه است. پیتزای مرغ و زرشکش هم جالبه، بندری‌هاش رو هم از دست ندید.

۳- قهوه دوپیو: بلوار دانش آموز، از هفت تیر به سمت درختی، نبش چهارصد دستگاه. قهوه های خوش قیمت، متنوع و حرفه‌ای. بسیار کار راه بنداز.

۴- پیتزا ناپولیتن دونو: پیتزا ناپولیتن هاش بدون شک توی کرج بهترینن. گرچه خمیرش به لطافت لیتل ایتالی نیست. ولی جای خوبیه، حداقل برای ما ❤️

برگر:
۱- بهترین برگر کرج، هنوز و هنوز خان برگره. قبلا دوتا شعبه عطیمیه نزدیک بام و جهانشهر نبش بلوار ماهان داشت. الان یه لوکیشن داره توی جهانشهر که جای نشستن داره ولی دیگه صفای قبل رو نداره، هرچند کیفیتش همونه.
سیب زمینی هاش عالیه. بیرون بر بگیرید. ادویه اش خیلی خوشمزه است.
۲- در جایگاه دوم به نظرم برگرویله، اونم برگرویل مهرشهر. هم برگرهاش خوشمزه است، هم سیب زمینی هاش (که غول های بزرگین) عالین. سیب زمینی با پنیر ناچو بگیرید، تاکید کنید که سیب زمینی هاش رو برشته کنه و کنارش هم هالوپینو بگیرید روش بریزید - یا اگه از خونه سفارش میدید، ترشی هالوپینوی بدر بگیرید خودتون روش بریزید. :دی

اینو من رفتم که میگن ۲۴ ساعته بازه و حتی جا داره که بشنید و حلیم بخورین اصفهان اصلا حلیم فروشی ها این مدلی نیستن ولی تفاوتش اینه حلیم توی تهران شکر میزنن :-< من کلا حلیم رو بسیک میخورم بدون شکرو نمک این پسندم نبود.:-"
واقعا بستنی هاش عالی بودن هرچند که خب مسلمه دیگه رفتن بالای صد تومن شخصا شیرموزش رو خوشم اومد کره بادوم زمینی دیگه سنگین بود ولی بقیه دوست داشتن.
یه جا هم من معرفی کنم فست فودی سیب که به لازنیاهاش معروفه
و شیرینی فروشی روناک واقعا شیرینی های تازه و خوشمزه ایی داره.

Back
بالا