Paulhenry
آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی کرج
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی همدان
- رشته دانشگاه
- داروسازی
سلام سلام! من امیدوارم این عنوان برای همه شهرها فراگیر بشه به دو دلیل: اول این که دلم کباب میخواد و هرچی میگردم توی شهر خودم کباب خوب پیدا نمیکنم
و این مشکلو توی شهرای دیگه برای غذاهاشون دارم. و دوم چون فکر میکنم جای چنین چیزی، در نه فقط سایت های داخلی، که اینترنت خالیه؛ یه آرشیو ماندگار از هر شهر، توسط بچه های اون شهر، که بهترین جاها اعم از کافه، رستوران، پاتوق ها و مکان های باحال و تفریحاتش رو معرفی میکنن، جاهایی که غیررسمی و شاید نه چندان معروف ولی خیلی باحالن، طوری که نه سایتای معرفی نه گوگل مپ، نمیتونن پیداشون کنن.
امیدوارم چند سال بعد، انقدر تغییرات شگرفی در شهر ایجاد نشه که این جاهارو نشه پیدا کرد.
این تاپیک رو توی کرج زدم، چون از نظر من هر سمپادی که الان ساکن کرجه، سمپادی کرجه
پس سمپادیای کرج، بیاید معرفی کنید
خودم با دوتا مورد از نظر خودم شروع میکنم:
۱- املت اسدالله: یه غذاخوری قدیمی و جمع و جور که بیشتر از کیفیت املت هاش (که خوبن به نسبت و شدت) به حال و هواش معروف شده.
آدرسش مهرویلا، خیابون خیام غربی، روبروی کلانتریه.
۲- حلیم راه شب: حلیم فروشی عالی. حتی آش هاش هم ماه رمضون خوب بود. آدرسش بلوار گلزار غربی، بلوار الغدیر، نرسیده به پل سردخانه.
و این مشکلو توی شهرای دیگه برای غذاهاشون دارم. و دوم چون فکر میکنم جای چنین چیزی، در نه فقط سایت های داخلی، که اینترنت خالیه؛ یه آرشیو ماندگار از هر شهر، توسط بچه های اون شهر، که بهترین جاها اعم از کافه، رستوران، پاتوق ها و مکان های باحال و تفریحاتش رو معرفی میکنن، جاهایی که غیررسمی و شاید نه چندان معروف ولی خیلی باحالن، طوری که نه سایتای معرفی نه گوگل مپ، نمیتونن پیداشون کنن.امیدوارم چند سال بعد، انقدر تغییرات شگرفی در شهر ایجاد نشه که این جاهارو نشه پیدا کرد.
این تاپیک رو توی کرج زدم، چون از نظر من هر سمپادی که الان ساکن کرجه، سمپادی کرجه

پس سمپادیای کرج، بیاید معرفی کنید

خودم با دوتا مورد از نظر خودم شروع میکنم:
۱- املت اسدالله: یه غذاخوری قدیمی و جمع و جور که بیشتر از کیفیت املت هاش (که خوبن به نسبت و شدت) به حال و هواش معروف شده.
آدرسش مهرویلا، خیابون خیام غربی، روبروی کلانتریه.
۲- حلیم راه شب: حلیم فروشی عالی. حتی آش هاش هم ماه رمضون خوب بود. آدرسش بلوار گلزار غربی، بلوار الغدیر، نرسیده به پل سردخانه.

من کلا حلیم رو بسیک میخورم بدون شکرو نمک این پسندم نبود.