• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب موضوع برای مسابقهٔ نقاشی [بهار ۱۴۰۵]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چی بکشیم؟

• رای‌دهندگان
    32
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
چی هست؟

.........
من نظرم همون بهاره.
استیم‌پانک یه زیرمجموعه‌ی سای‌فای یا همون علمی تخیلی حساب میشه که به داستان‌هایی اشاره می‌کنه که یه دوره‌ی تکنولوژی قدیمی رو میگیرن و با پایه‌ی اون مثلا تکنولوژی‌های پیشرفته دارن. مثلا دوره موتورهای بخار و انقلاب صنعتی در لندن و امثال اینا (اون استیم در اسم هم در واقع اشاره به همین بخاره.) مثال بخوام بزنم مثلا آرکین و انیمیشن سیاره‌ی گنج اینجورین. تو بازی‌ها dishonored هست.

چیزی که تو ذهنم بود یه همچین چیزی برای عصر قدیم شاهان ایران بود و اون تکنولوژی البته الان که فکر میکنم خودمم موافق این ایده نیستم چون که خیلی تخصصی و جزئیه اصن مناسب همچین مسابقه‌ای در بستر سایت سمپادیا نیست.:))

من اگر آلبوم هنری هایی که دیدم رو بگم اکثرا فرد محور و مفهومی بودن و میشه گفت احساسات اون فرد بوده
از طرفی جنگ فکر کنم هممون رو تحت الشعاع(؟)قرار داده و خواه ناخواه تاثیرش رو روی نقاشی خواهد گذاشت
اگر چیزی که بشه خلاقیت رو قلقلک داد باشه خیلی بهتره

نمیشه موضوع ملایم تر باشه کلا در حیطه جنگ نباشه مثل همون بهار و این چیزا؟!.....به شخصه دلم میخواد اگر نقاشی میکشم اروم بشم نه اینکه با به تصویر کشیدن تروماهام خودمو اذیت کنم

این موضوعِ خیلییی خیلییی هیجان‌انگیزیه، ولی براش تاپیک داریم. و بنظرم همین تاپیک بهتره براش. چون برای هر آدمی، ممکنه آهنگهای متفاوتی احساساتش رو چیز کنن که بخواد نقاشی‌ش رو بکشه. مثلاً آهنگی که من باهاش حال میکنم رو ممکنه کس دیگری دوست نداشته باشه و نتونه تصویرسازی‌ش کنه. در مورد شعر هم همینه بنظرم. گمونم این ایده‌ها برای تاپیک بهتر باشن، نه مسابقه.
می‌فهمم. برای همین از وقتی ایده‌ش به ذهنم رسید دارم هی وسواس شدید به خرج می‌دم ببینم با کدوم آهنگ‌ها میشه تصویرسازی کرد. بعد دو تا ایرادِ بزرگش هم اینه که اولاً به قول شما ممکنه با اون آهنگ یا شعر ارتباط برقرار نکنن دوماً اینکه اگه آهنگ یا شعری انتخاب کنیم که خودِ متنش خیلی جزئیات و توصیفات داشته باشه احتمالاً با نقاشی‌های کم و بیش شبیه به هم مواجه می‌شیم. که خب نه--

من با همون نقاشی با محوریت جنگ یا روح فرد در ماه‌های اخیر موافق‌ترم و قبل اینکه تاپیکو بزنم یک همچین موضوعی توی ذهنم بود ولی یه مقاومتی درون خودم مقابل این ایده احساس می‌کنم که داره اذیت می‌کنه :)) حالا احتمالاً همین رو انتخاب کنم و پردازش به جزئیاتش رو بذارم به عهدهٔ کاربرها که حالا کرکتر باشه یا بک‌گراند آرت باشه و غیره و اینکه سوررئال باشه یا رئال... :-؟ ببینم چَطور پیش میره نظرها

(حالا اینکه یکم جزئیش کردم به بک گراند بودن اینه که خب یهو یه عده یه چیز خیلی سورئال یا انتزائی و مفهومی از جنگ بکشن و یه عده یه چیز واقع گرایانه سخت میشه قضاوت عادلانه. فلذا از قبل تعین کنیم بهتره و رای من با بک گراند آرت هست)
جدی قضاوت سخت میشه؟ :-؟ من دلم می‌خواست دست کاربر آزاد باشه تو انتخاب سبک و فقط کانسپت رو براش انتخاب کرده باشیم.

من الان واسه اولین بار اسم نقاشی بک گراند شنیدم و فهمیدم چیه🤣

..بنظرم با توجه به وضعیت نابسامان روح و روانمون موضوع رو جنگ نزارید، یه چیز یکم ملایم تر
و امیدوارم تکنیک آزاد باشه🙏

حالا من خودم چیزهایی که مد نظر داشتم این بود که مثلاً یه شعر از فروغ، یا یه آهنگ از لانا، یا یه آهنگ از آرتوش یا ویگن و... بذاریم و بگیم کاربرها هر برداشتی از این شعر دارند و حس‌شون رو نقاشی بکشن و ایضاً برای نقاشی‌شون "اسم" بذارن.
خیلی خوشگل و هیجان‌انگیز میشد برای خودم شخصاً :‌>
من اینو می‌پسندم حقیقتا

منم با جنگ موافق نیستم زیاد.
ایده‌ای هم ندارم فقط فکر می‌کنم حالا که یه عاملی باعث شده سایت (نسبتا) شلوغ‌تر باشه، میشه ازش استفاده کرد تا مجموعه‌ی موندگارتری از نقاشی‌ها جمع بشه. تصویرسازی جنگ کلا خیلی جهت عجیب و پالت محدودی میده به کارها.

اگه چیزی به ذهنم رسید میگم ولی فقط اومدم تا توی ذهنم هست بنویسم که.

wild card :

موضوع نقاشی رو به صورت رقابتی انتخاب کنیم. یعنی 1 روز زمان بدیم افراد موضوعاتی رو ارائه بدن، بعد 1 روز وقت که یه نقاشی حتی شده یک sketch یا خطخطی از موضوعی که ارائه دادن بکشن و بعد اونا به رای گذاشته بشن به مدت 1 روز و هرکدوم که رای بیشتری آورد بشه موضوع مسابقه.

+ بدی این موضوع اینه که اگر کسی نقاشی نخواد بکشه نمی‌تونه شرکت کنه توی انتخاب موضوع.
++ راه حل : می‌تونید مزدور استخدام کنید که موضوعتون رو نقاشی کنه (؟! :)) )

:(( :)) در رابطه با "استخدام مزدور" :
:)) :((
یعنی الان این یه کلمه مزدور نبود اوکی بود؟ :))

بابا ترجمه انسان‌گونه اش میشه از موضوع کسی خوشت اومد نقاشیش می‌کنی و شرکت میدیش تو انتخاب موضوع دیگه :(( :(( :((

درضمن چند تا نقاشی هم می‌تونی شرکت بدی تو انتخاب موضوع :(( :))

اگر با این ایده موافقید ی لایک بدید ببینیم چی به چیه
طبعاً اگر مخالفید دیسلایک

wild card :

موضوع نقاشی رو به صورت رقابتی انتخاب کنیم. یعنی 1 روز زمان بدیم افراد موضوعاتی رو ارائه بدن، بعد 1 روز وقت که یه نقاشی حتی شده یک sketch یا خطخطی از موضوعی که ارائه دادن بکشن و بعد اونا به رای گذاشته بشن به مدت 1 روز و هرکدوم که رای بیشتری آورد بشه موضوع مسابقه.

+ بدی این موضوع اینه که اگر کسی نقاشی نخواد بکشه نمی‌تونه شرکت کنه توی انتخاب موضوع.
++ راه حل : می‌تونید مزدور استخدام کنید که موضوعتون رو نقاشی کنه (؟! :)) )

اگر با این ایده موافقید ی لایک بدید ببینیم چی به چیه
طبعاً اگر مخالفید دیسلایک
من ازین ایده گرخیدم و مامانم را میخواهم
نقاشی یه چیز نازه خشنش نکنین:((

10 20 30 40...کنین🎀🎀🙏🏻🙏🏻

«من در هفتاد سالگی»

من ازین ایده گرخیدم و مامانم را میخواهم
نقاشی یه چیز نازه خشنش نکنین:((

بابا ترجمه انسان‌گونه اش میشه از موضوع کسی خوشت اومد نقاشیش می‌کنی و شرکت میدیش تو انتخاب موضوع دیگه :(( :(( :((

بیشتر شبیه نقاشی "زود تند سریع خشن " شد

میشه دو تا مسابقه که...
به نظرم هر چی تا الان ارائه شده و مخالفی نداشته رو بنویسین و قرعه بندازین...👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯
یا هم نظرسنجی بشه و بیشترین را آورنده انتخاب شه

کی نظرسنجی میذارین؟
نظرسنجی واسه انتخاب موضوع نمی‌ذارم. فقط می‌خواستم ببینم بچه‌ها با چه موضوعی بیشتر اوکی‌ان و هدفم بیشتر هم‌فکری بود. و اینکه تکنیک یا سبک رو چیکار کنیم که بابت اونا به نتیجه رسیدیم. چون نظرسنجی واسه انتخاب موضوع هم باز احتمالاً یه ۲۴ ساعت کار رو عقب بندازه که به نظرم نیازی به این حد از کار جزئی نیست.

بیشتر شبیه نقاشی "زود تند سریع خشن " شد
خب speed paint دگ :(( :))

میشه دو تا مسابقه که...
به نظرم هر چی تا الان ارائه شده و مخالفی نداشته رو بنویسین و قرعه بندازین...👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯
یا هم نظرسنجی بشه و بیشترین را آورنده انتخاب شه
اگه اینطوره من با همه موضوعات مخا-
(من جمله مال خودم)

"من در دنیای موازی" هم موضوع نسبتاً ساده‌ایه. مثلاً من دوست دارم در دنیای موازی گلدون باشم 🙏🏻 شاید یکی دوست داره یه پسر جوون و خوشتیپ در توکیو ۲۰۲۵ باشه 🙏🏻

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا