• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب موضوع برای مسابقهٔ نقاشی [بهار ۱۴۰۵]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چی بکشیم؟

• رای‌دهندگان
    32
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sinara

Wilᦔflꪮwꫀr
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آبادان
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
هوشبری
سلام به همه

برای انتخاب موضوع مسابقهٔ نقاشی به کمک‌تون احتیاج داشتیم. از هنرمندها و هنردوست‌های سایت دعوت میشه که اگه ایده‌ای دارند واسه موضوع مسابقه، تا آخر امشب تو این تاپیک بفرستن. منم ۲ - ۳ تا ایده توی ذهنم هست. خلاصه با هم‌فکری همدیگه یک ایده رو انتخاب می‌کنیم تا بریم سر وقت مسابقه.
مسابقه به چه شکله؟ وقتی موضوع انتخاب شد، تکنیک نقاشی هم اعلام می‌کنیم [احتمالاً انتخاب تکنیک رو آزاد بذارم البته :-؟] بعد از اون، یک مهلت چهار-پنج روزه هم برای کشیدنش داده میشه تا شرکت‌کننده‌ها نقاشی‌شون رو بفرستن واسه من از طریق پیغام خصوصی.
منم همه رو به صورت ناشناس می‌ذارم توی تاپیک مسابقه، جهت رای دادن توسط کاربرها و تعیین برندهٔ مسابقه.
به برنده چی می‌دیم؟ نشان ناقابل هنرمند سمپادیا 💚

بفرمایید ر:

یک روز عادی در ایران

سلام به همه

برای انتخاب موضوع مسابقهٔ نقاشی به کمک‌تون احتیاج داشتیم. از هنرمندها و هنردوست‌های سایت دعوت میشه که اگه ایده‌ای دارند واسه موضوع مسابقه، تا آخر امشب تو این تاپیک بفرستن. منم ۲ - ۳ تا ایده توی ذهنم هست. خلاصه با هم‌فکری همدیگه یک ایده رو انتخاب می‌کنیم تا بریم سر وقت مسابقه.
مسابقه به چه شکله؟ وقتی موضوع انتخاب شد، تکنیک نقاشی هم اعلام می‌کنیم [احتمالاً انتخاب تکنیک رو آزاد بذارم البته :-؟] بعد از اون، یک مهلت چهار-پنج روزه هم برای کشیدنش داده میشه تا شرکت‌کننده‌ها نقاشی‌شون رو بفرستن واسه من از طریق پیغام خصوصی.
منم همه رو به صورت ناشناس می‌ذارم توی تاپیک مسابقه، جهت رای دادن توسط کاربرها و تعیین برندهٔ مسابقه.
به برنده چی می‌دیم؟ نشان ناقابل هنرمند سمپادیا 💚

بفرمایید ر:
یه سری موضوع می‌ذارم خواستید بین اینا + پیشنهادات بقیه نظرسنجی کنید :

اوریجینال کرکتر : یه شخصیت که باید خودتون دیزاین کرده باشیدش و زاده ذهن خودتون باشه
بک گراند آرت : منظره و بک گراند دیگه، حالا باز اگر اینو خواستید بعد سر اینکه موضوع بک گراند چی باشه باز میشه نظرخواهی کرد
کرکتر شیت : توی یه صفحه بزرگ یه کاراکتر رو از زوایای مختلف و تمام قد و صورت و ... می‌کشید (اینا توی کمیک و مانگا و انیمیشن خیلی کاربردی ان وقتی یه تیم یا حتی یک نفر می‌خواد کاراکترش ظاهر یکدستی داشته باشه و یهو یه جا قیافه اش کلا فرق نکنه با یه جای دیگ)
ورلد بیلدینگ : خیلی موضوع عجیب غریبی هست ولی می‌تونه جالب باشه، درواقع یه نقشه می‌کشید و خوشگل موشگلش می‌کنید و براش داستان درست می‌کنید. اون نقشه ها که تو ارباب حلقه ها و گیم آف ترونز و نمی‌دونم the man in the high castle می‌بینید ها، اونطوری.
یه شخصیت به خصوص، چمیدونم همه مردعنکبوتی رو بکشن، یا سیدمقوا رو =))
میم تمپلیت : این زینبگل رو خوشحال خواهد کرد، سعی کنید یه میم تمپلیت بکشید و حتی اگر خواستید یه میم هم کنارش درست کنید با همون (و خامش رو با قیمت گزاف به زینب بفروشید)
cosmic horror : خیلی ساده کنم، سعی کنید تصویری از یک خدا بکشید که سلامت روان یک ایرانی رو داره :))

پ.ن1 : سواد هنری ندارم فلذا ممکنه دسته‌بندی ها خیلی عجیب غریب و مسخره باشن

آه من نمیدونم ولی فقط اشاره کنم که تکنیک رو سختش نکنین طیف سبک هنرمندای سایت متفاوتن از هم اگر چیز خاصی انتخاب شه در حق خیلیا شاید بی عدالتی محسوب شه
همین

حالا من خودم چیزهایی که مد نظر داشتم این بود که مثلاً یه شعر از فروغ، یا یه آهنگ از لانا، یا یه آهنگ از آرتوش یا ویگن و... بذاریم و بگیم کاربرها هر برداشتی از این شعر دارند و حس‌شون رو نقاشی بکشن و ایضاً برای نقاشی‌شون "اسم" بذارن.
خیلی خوشگل و هیجان‌انگیز میشد برای خودم شخصاً :‌>

بنظرم کانسپت رو بذاریم رو محور جنگ و جزئی‌ترش نکنیم. گمونم تصویرسازی تمام چیزی‌که از جنگ توی ذهنمونه، ایدۀ جالبی باشه.

آه من نمیدونم ولی فقط اشاره کنم که تکنیک رو سختش نکنین طیف سبک هنرمندای سایت متفاوتن از هم اگر چیز خاصی انتخاب شه در حق خیلیا شاید بی عدالتی محسوب شه
همین
آره می‌دونی حتی اگه می‌خواستم تکنیک انتخاب کنم چیز ساده‌ای انتخاب می‌کردم. گرچه انتخاب تکنیک قضاوت رو عادلانه‌تر می‌کنه بین نقاشیا ولی خب محدودیت ایجاد می‌کنه همونطور که گفتی.
انتخاب تکنیک رو می‌ذارم به عهدهٔ بچه‌ها :‌*

بنظرم کانسپت رو بذاریم رو محور جنگ و جزئی‌ترش نکنیم. گمونم تصویرسازی تمام چیزی‌که از جنگ توی ذهنمونه، ایدۀ جالبی باشه.
رای من یه منظره با مضمون جنگ

(حالا اینکه یکم جزئیش کردم به بک گراند بودن اینه که خب یهو یه عده یه چیز خیلی سورئال یا انتزائی و مفهومی از جنگ بکشن و یه عده یه چیز واقع گرایانه سخت میشه قضاوت عادلانه. فلذا از قبل تعین کنیم بهتره و رای من با بک گراند آرت هست)

پ.ن: برای اینکه ایده بگیرید منظورم چیه، موضوع نقاشیتون می‌تونه یه پایگاه نظامی وسط بیابون باشه، یه صحنه از یه درگیری نظامی بین دو تا پیاده نظام، جنگ های مدرن یا قدیمی، یا اصلاً یه صحنه نبرد بین ستاره ای تخیلی یا یه شهر درحال بمباران شدن یا یه ناوگروه وسط اقیانوس و هزار تا منظره دیگه که به ذهن خودتون برسه...

رای من یه منظره با مضمون جنگ

(حالا اینکه یکم جزئیش کردم به بک گراند بودن اینه که خب یهو یه عده یه چیز خیلی سورئال یا انتزائی و مفهومی از جنگ بکشن و یه عده یه چیز واقع گرایانه سخت میشه قضاوت عادلانه. فلذا از قبل تعین کنیم بهتره و رای من با بک گراند آرت هست)

پ.ن: برای اینکه ایده بگیرید منظورم چیه، موضوع نقاشیتون می‌تونه یه پایگاه نظامی وسط بیابون باشه، یه صحنه از یه درگیری نظامی بین دو تا پیاده نظام، جنگ های مدرن یا قدیمی، یا اصلاً یه صحنه نبرد بین ستاره ای تخیلی یا یه شهر درحال بمباران شدن یا یه ناوگروه وسط اقیانوس و هزار تا منظره دیگه که به ذهن خودتون برسه...
این سبک کلا اسمش هنر پس زمینه ست که فکر کنم فقط شما استاد اینکارین آقا ایلیا:(

این سبک کلا اسمش هنر پس زمینه ست که فکر کنم فقط شما استاد اینکارین آقا ایلیا:(
اتفاقاً برعکس :))
نقاشی پس زمینه ام ریده نقاشیامم ببینی یا پس زمینه های ساده ای دارن یا اصلاً ندارن
بخشی از تنبلی و بخشی از skill issue :))

حالا باز رای نمیدم یه وقت نگید چیزی که خودش خوب بلد بود رای داد :))

حالا من خودم چیزهایی که مد نظر داشتم این بود که مثلاً یه شعر از فروغ، یا یه آهنگ از لانا، یا یه آهنگ از آرتوش یا ویگن و... بذاریم و بگیم کاربرها هر برداشتی از این شعر دارند و حس‌شون رو نقاشی بکشن و ایضاً برای نقاشی‌شون "اسم" بذارن.
این موضوعِ خیلییی خیلییی هیجان‌انگیزیه، ولی براش تاپیک داریم. و بنظرم همین تاپیک بهتره براش. چون برای هر آدمی، ممکنه آهنگهای متفاوتی احساساتش رو چیز کنن که بخواد نقاشی‌ش رو بکشه. مثلاً آهنگی که من باهاش حال میکنم رو ممکنه کس دیگری دوست نداشته باشه و نتونه تصویرسازی‌ش کنه. در مورد شعر هم همینه بنظرم. گمونم این ایده‌ها برای تاپیک بهتر باشن، نه مسابقه.

بک گراند آرت هست
برای اینکه بیشتر تشویق بشن بچه‌ها که نقاشی بفرستن، میتونم قول بدم نقاشی هر کسی که برنده شد تا یه ماه بذارم بک‌گراند گوشیم، ولی بک‌گراند آرت؟ همچین چیزی نمیتونم بکشم دووود. :))

برای اینکه بیشتر تشویق بشن بچه‌ها که نقاشی بفرستن، میتونم قول بدم نقاشی هر کسی که برنده شد تا یه ماه بذارم بک‌گراند گوشیم
عه خب پس 16/9 نقاشی می‌کشم :))

این خیلی ایده جالبیه به نظرم
اینکه علاوه بر نقاشی؛ آهنگ یا شعری که ازش الهام گرفته شده هم کنار نقاشی باشه خیلی تو بهتر فهمیدن جزئیات نقاشی و منظور فرد موثره..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا