• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا مردان میتوانند باردار شوند؟ آیا صلاح است باردار شوند/شیردهی انجام دهند؟ نظرسنجی + بحث

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا مردان میتوانند/درست است که باردار شوند؟

• مرد هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 14 14.0%
  • مرد هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 20 20.0%
  • زن هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 46 46.0%
  • زن هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 12 12.0%
  • غیره (ذکر در پاسخ)

رای‌ها: 8 8.0%

• رای‌دهندگان
    100

Paulhenry

آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی
بحث واضحه. اما بیشتر از این که در مورد "امکان" باشه، از اونجایی رخ دادن خیلی از مسائل به واسطه پیشرفت علم زیست شناسی، ژنتیک و در این مورد به خصوص، مهندسی پزشکی، میسر و آسان شده، بیاید به این فکر کنیم که در آینده ای نزدیک که مردان هم بتونند بارداری رو تجربه کنند، چه چالش هایی وجود خواهد داشت؟ برای خود پدر، برای مادر، برای نوزاد در نوزادی، کودکی و نوجوانی و بزرگسالی. به نظر شما، تاثیرات آن بر جامعه چیست؟

یه ذره سخته، باید امکانات جانبی روی این بدن نصب کرد که خب برای من که امکانات اصلی هم داره کار نمی‌کنه فکر نمی‌کنم اضافه کردن امکانات جانبی جالب باشه، مثل نصب کردن سرنیزه روی تفنگیه که گلنگدنش یکی در میون می‌زنه.

مرد هستم، مشکلی در آن نیست🙏🏻
آیا حاضر هستید شرایطی که زنان امروز برای بارداری متحمل میثشوند را تجربه کنید؟ برای 9 ماه؟ آیا از چالش های آن آگاه هستید؟ (مشکلات گوارشی، تناسلی، ادراری، روحی روانی، قلبی، تنفسی و حتی اجتماعی، اقتصادی و غیره)

آیا حاضر هستید شرایطی که زنان امروز برای بارداری متحمل میثشوند را تجربه کنید؟ برای 9 ماه؟ آیا از چالش های آن آگاه هستید؟ (مشکلات گوارشی، تناسلی، ادراری، روحی روانی، قلبی، تنفسی و حتی اجتماعی، اقتصادی و غیره)
قهقهه زدم =))
بله حاضرم🙏🏻

یاد اون روایت از امام صادق علیه‌السلم افتادم که یکی ازش سوالی پرسیده بود، امام فرمود اشکالی ندارد اما این چه کاری است؟

• تعداد غر زدن‌ها سه برابر
  • مرخصی استعلاجی پنج برابر
  • درک مردها از زن‌ها هزار برابر

یه ذره سخته، باید امکانات جانبی روی این بدن نصب کرد که خب برای من که امکانات اصلی هم داره کار نمی‌کنه فکر نمی‌کنم اضافه کردن امکانات جانبی جالب باشه، مثل نصب کردن سرنیزه روی تفنگیه که گلنگدنش یکی در میون می‌زنه.

نصب تجهیزات جانبی در دو مدل ممکنه:
1- تغییر و اضافه کردن به تجهیزات موجود (اضافه شدن رحم، جفت و تکمیل ارگان های هورمون ساز) که شباهت زیادی به ارگان های زنانه ایجاد میکنه، اما عوارض زیادی هم خواهد داشت.
2- استفاده از تجهیزات جانبی بیومکانیکی (حاملگی خارج رحم، داخل پاد که الان در حال پیشرفته) که عوارض خیلی کمی به جز بر سیستم اسکلتی خواهد داشت اما تجربه ای مشابه بدن مادر ایجاد نمیکنه.
کدومش؟

ببخشید فقط چحوری قراره حامله بشن؟ کی کیو...؟

یاد اون روایت از امام صادق علیه‌السلم افتادم که یکی ازش سوالی پرسیده بود، امام فرمود اشکالی ندارد اما این چه کاری است؟
اگر همسر (فرضی) شما توانایی یا میل به بارداری نداشته باشد، و با فرض این که تمایل به فرزندآوری و تجربه بارداری داشته باشید، مایل به توضیح به امام هستید؟

باید لوازمی بشه اونوقت پلیس ببینه میفرسته پارکینگ

ببخشید فقط چحوری قراره حامله بشن؟ کی کیو...؟
در این روش همه چیز به روال قبل خواهد بود، اما سلول تخم به ارگان خارجی (پاد بارداری خارج رحمی یا رحم مصنوعی مردانه) منتقل میشود.

Back
بالا