goes down ☀️
خاله ستاره شگفت انگیز
- نام مرکز سمپاد
- چهارمیش
- شهر
- متروپلیس
- سال فارغ التحصیلی
- 1500
هرماینی کپی کتابه.هرماینی ولی خیلی خوبه. واقعا تا آخرین قطرهی خونسرد پای هرماینیش وایمیسم
هرماینی کپی کتابه.هرماینی ولی خیلی خوبه. واقعا تا آخرین قطرهی خونسرد پای هرماینیش وایمیسم
آخه یه مسئلهای که هست تفاوت مدیوم سینما و تلویزیونه. کستی که توی فیلمها جمع شده بودن در واقع عصارهی سوپراستارهای سینمای بریتانیا بودن، که تازه یه سری دوپینگ هم از هالیوود بهشون اضافه شده بود. :)))))دقیقا منم همینطور . همیشه فکر میکردم باید از همون اول سریال میساختن واسش تا اون همه جزئیات کتاب رو بتونن به تصویر بکشن .
بیشترین مشکل همینه که بازیگر های قبلی خیلی به نقش هاشون میومدن + نوستالژی
بابا میدونیم، تو فیلم هم بود.دوستان درباره کلاه دامبلدور دقت کنید که نه تنها دامبلدور بلکه خیلی از جادوگر ها در کتاب از این کلاها میذارن
جدیدا انگار الزام شده یه سیاه پوست تو سریال ها بچپونناگه اشتباه نکنم یه توصیف از اسنیپ توی کتاب بود که گفته بود پوستش رنگ پریده اسکاش به این توجه میکردن
آره اونطور که من شنیدم (یا شایدم توی یه نقدی خونده بودم)، یه چیزی که سعی دارن توی این سریال رعایت کنن همین جزئیاته. اینکه مثلاً اسنیپ، سیریوس، لوپین، ویزلیها و.. توی قصه ۳۰ و خوردهای ساله بودن اما توی سری فیلمها، بازیگرهایی که نقششون رو بازی میکردن همگی میانسال بودن.یه چیزی که خوشم اومد اینه که همون یه شاتی که مالی هست، سنش به تایملاین کتاب میخوره.
تو کتاب مالی ویزلی بیشتر از ۳۵/۳۶ نباید باشه تقریبا. تو فیلم شیرین ۵۰ بود.
امیدوارم اینو واسه بقیهی شخصیتها هم به کار ببرن.
واسه اسنیپ هم صدق میکنه البته، واقعا بهش میخوره جوونترین پرفسور هاگوارتز باشه. احساس میکنم این رو یادمون میره اکثرا.
فقط با کاستومش مشکل داشتی؟من با کاستوم اسنیپ هم مشکل داشتم ... خیلی جدید و ترندی بود تو نگاه من ..اون زیپ جلوش 💀
جز رنگ چشمهای هری سه تا شخصیت اصلی رو از توی کتاب کشیده ن بیرونهرماینی کپی کتابه.
آخه مشکل کوچیکی نیست. اینجوری جیمز پاتر در حد هیتلر نژادپرست میشه و کل داستان تغییر میکنه. حتی لیلی پاتر رو هم نژادپرست میکنه که اونو ول کرد و حاضر شد به جاش بره با یه نژادپرست ازدواج کنه.الان فقط مشکلتون اینه که اسنیپ سیاهه؟ از هر ۵ تا پست ۴ تاش فقط همین مفهوم رو داره. :))
جدا از این قضیه که بالاتر فرمودن، مشکل دیگه سیاه بودن اسنیپ اینه که اسنیپ تنها کسی در کل کتابه که به رنگ پوستش چندین بار تاکید شده. اینکه دقیقا همون شخصیت رو گند بزنی توش خیلی حرفه اونم وقتی شعار سریال اینه که ما به کتاب وفاداریمالان فقط مشکلتون اینه که اسنیپ سیاهه؟ از هر ۵ تا پست ۴ تاش فقط همین مفهوم رو داره. :))

واسه سیریوس از یه طرف به نظرم بنبارنز واقعا خیلی مناسبه، از یه طرف کنسل میشه اگه قبول کنه:) شرایط جالبیهآره اونطور که من شنیدم (یا شایدم توی یه نقدی خونده بودم)، یه چیزی که سعی دارن توی این سریال رعایت کنن همین جزئیاته. اینکه مثلاً اسنیپ، سیریوس، لوپین، ویزلیها و.. توی قصه ۳۰ و خوردهای ساله بودن اما توی سری فیلمها، بازیگرهایی که نقششون رو بازی میکردن همگی میانسال بودن.
در مورد اسنیپ یه مسئله خود آلن ریکمن عزیزه. یعنی حتی اگه مثلاً تیموتی شالامی رو راضی میکردن با یه گریم نسبتاً سنگین و مناسب، نقششو بازی کنه؛ بازم بخاطر چیزی که آلن ریکمن خلق کرده همه غر میزدن. :))) اینکه اسنیپ سریال شبیه اسنیپ کتاب و اسنیپی که میشناختیم نیست تا حدی بدبینم میکنه نسبت به اون کرکتر، ولی در نهایت باید صبر کنم ببینم آیا از پس نقشش برمیآد یا نه. امیدوارم با یه پرفرم و بازی درخشان، همهی حرف و حدیثها رو از بین ببره.
تنها و تاکید میکنم، تنها مشکلی که با بازیگر اسنیپ دارم بخاطر همون تایملاین مارادرزه و لیلیایناست.الان فقط مشکلتون اینه که اسنیپ سیاهه؟ از هر ۵ تا پست ۴ تاش فقط همین مفهوم رو داره. :))
باباااا.آخه مشکل کوچیکی نیست. اینجوری جیمز پاتر در حد هیتلر نژادپرست میشه و کل داستان تغییر میکنه. حتی لیلی پاتر رو هم نژادپرست میکنه که اونو ول کرد و حاضر شد به جاش بره با یه نژادپرست ازدواج کنه.
این موضوع وقتی لیلی رو نژادپرست میکنه که بره به اسنیپ بگه نمیخوام با توی کاکاسیا وقت بگذرونم.
وقتی جیمز رو نژادپرست میکنه که با انگیزههای نژادی با اکیپش برنامه بچینه برای بولی کردن اسنیپ چون سیاهه. اتفاقاً از نظر داستانی نگاه کنیم تنها کسی که این وسط وصلهی نژادپرستی بهش میخورده اسنیپ بوده، هم بهخاطر اون حرفی که به لیلی زد سر مشنگزاده بودن لیلی، هم بخاطر اینسکیوریتیای بخاطر دورگه بودن خودش و پدر مشنگش داشت و اون لقب هفبلاد پرنس.قطعا جوری فیلمنامه رو مینویسن که این مشکل به وجود نیاد وگرنه کلا اون خط داستانی رو باید عوض کنن.آخه مشکل کوچیکی نیست. اینجوری جیمز پاتر در حد هیتلر نژادپرست میشه و کل داستان تغییر میکنه. حتی لیلی پاتر رو هم نژادپرست میکنه که اونو ول کرد و حاضر شد به جاش بره با یه نژادپرست ازدواج کنه.
سینما و تلویزیون غرب الان خیلی وقته که رنگ پوست رو جز وفاداری به یه داستان به حساب نمیاره و نژادهارو بر حسب چیزی که فکر میکنن دایورسیتی بهتریه میچینن. ممکنه با این کار مشکل داشته باشین یا هرچی و بحث سرش زیاده ولی از دید اونا این ربطی به وفاداری به کتاب نداره. برای خود من جالبه بفهمم چرا فقط یک نفر و فقط اسنیپ رو برای این قضیه انتخاب کردن.جدا از این قضیه که بالاتر فرمودن، مشکل دیگه سیاه بودن اسنیپ اینه که اسنیپ تنها کسی در کل کتابه که به رنگ پوستش چندین بار تاکید شده. اینکه دقیقا همون شخصیت رو گند بزنی توش خیلی حرفه اونم وقتی شعار سریال اینه که ما به کتاب وفاداریم
یه لحظه یه تینیجر وایت با اون شنل و لهجه بریتیش رو تصور کن که داره روی یه سیاه پوست اسپل میزنه. به من که حس ارباب برده میده.باباااا.این موضوع وقتی لیلی رو نژادپرست میکنه که بره به اسنیپ بگه نمیخوام با توی کاکاسیا وقت بگذرونم.
وقتی جیمز رو نژادپرست میکنه که با انگیزههای نژادی با اکیپش برنامه بچینه برای بولی کردن اسنیپ چون سیاهه. اتفاقاً از نظر داستانی نگاه کنیم تنها کسی که این وسط وصلهی نژادپرستی بهش میخورده اسنیپ بوده، هم بهخاطر اون حرفی که به لیلی زد سر مشنگزاده بودن لیلی، هم بخاطر اینسکیوریتیای بخاطر دورگه بودن خودش و پدر مشنگش داشت و اون لقب هفبلاد پرنس.
نژادپرستی اینطوری نیست که به هرکسی که جزء یه مینوریتیایه فحش بدی، ریسیست محسوب بشی :)))) در یک لولی خود این نگاه هم نژادپرستانهست در واقع :))))