• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

harry potter HBO/ بازگشت هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorincii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه چیزی که خوشم اومد اینه که همون یه شاتی که مالی هست، سنش به تایم‌لاین کتاب می‌خوره.
تو کتاب مالی ویزلی بیشتر از ۳۵/۳۶ نباید باشه تقریبا. تو فیلم شیرین ۵۰ بود.
امیدوارم اینو واسه بقیه‌ی شخصیت‌ها هم به کار ببرن.
واسه اسنیپ هم صدق می‌کنه البته، واقعا بهش می‌خوره جوون‌ترین پرفسور هاگوارتز باشه. احساس می‌کنم این رو یادمون می‌ره اکثرا.

دقیقا منم همینطور . همیشه فکر میکردم باید از همون اول سریال میساختن واسش تا اون همه جزئیات کتاب رو بتونن به تصویر بکشن .
بیشترین مشکل همینه که بازیگر های قبلی خیلی به نقش هاشون میومدن + نوستالژی
آخه یه مسئله‌ای که هست تفاوت مدیوم سینما و تلویزیونه. کستی که توی فیلم‌ها جمع شده بودن در واقع عصاره‌ی سوپراستارهای سینمای بریتانیا بودن، که تازه یه سری دوپینگ هم از هالیوود بهشون اضافه شده بود. :‌)))))
هرچقدر هم هزینه می‌کردن، نمی‌شد برای یه سریالی که قراره احتمالاً خیلی قسمت‌های زیادی هم داشته باشه، کستی مثل کست سری فیلم‌ها رو جمع کرد؛ چون واقعیت اینه که خیلی از سوپراستارهای سینما اصولاً حاضر نمی‌شن توی هم‌چین پروژه‌هایی شرکت کنن باتوجه به برنامه‌هاشون.

دوستان درباره کلاه دامبلدور دقت کنید که نه تنها دامبلدور بلکه خیلی از جادوگر ها در کتاب از این کلاها میذارن

دوستان درباره کلاه دامبلدور دقت کنید که نه تنها دامبلدور بلکه خیلی از جادوگر ها در کتاب از این کلاها میذارن
بابا می‌دونیم، تو فیلم‌ هم بود.
ولی این انگار چمی‌دونم، کلاهش از تو کتاب جادوگران رولددال درومده=) یا از این کاستوم‌های ارزون هالووین

من با کاستوم اسنیپ هم مشکل داشتم ... خیلی جدید و ترندی بود تو نگاه من ..اون زیپ جلوش 💀

اگه اشتباه نکنم یه توصیف از اسنیپ توی کتاب بود که گفته بود پوستش رنگ پریده اس:<کاش به این توجه میکردن
جدیدا انگار الزام شده یه سیاه پوست تو سریال ها بچپونن

یه چیزی که خوشم اومد اینه که همون یه شاتی که مالی هست، سنش به تایم‌لاین کتاب می‌خوره.
تو کتاب مالی ویزلی بیشتر از ۳۵/۳۶ نباید باشه تقریبا. تو فیلم شیرین ۵۰ بود.
امیدوارم اینو واسه بقیه‌ی شخصیت‌ها هم به کار ببرن.
واسه اسنیپ هم صدق می‌کنه البته، واقعا بهش می‌خوره جوون‌ترین پرفسور هاگوارتز باشه. احساس می‌کنم این رو یادمون می‌ره اکثرا.
آره اونطور که من شنیدم (یا شایدم توی یه نقدی خونده بودم)، یه چیزی که سعی دارن توی این سریال رعایت کنن همین جزئیاته. اینکه مثلاً اسنیپ، سیریوس، لوپین، ویزلی‌ها و.. توی قصه‌ ۳۰ و خورده‌ای ساله بودن اما توی سری فیلم‌ها، بازیگرهایی که نقششون رو بازی می‌کردن همگی میان‌سال بودن.
در مورد اسنیپ یه مسئله خود آلن ریکمن عزیزه. یعنی حتی اگه مثلاً تیموتی شالامی رو راضی می‌کردن با یه گریم نسبتاً سنگین و مناسب، نقششو بازی کنه؛ بازم بخاطر چیزی که آلن ریکمن خلق کرده همه غر می‌زدن. :‌))) اینکه اسنیپ سریال شبیه اسنیپ کتاب و اسنیپی که می‌شناختیم نیست تا حدی بدبینم می‌کنه نسبت به اون کرکتر، ولی در نهایت باید صبر کنم ببینم آیا از پس نقشش برمی‌آد یا نه. امیدوارم با یه پرفرم و بازی درخشان، همه‌ی حرف و حدیث‌ها رو از بین ببره.

الان فقط مشکلتون اینه که اسنیپ سیاهه؟ از هر ۵ تا پست ۴ تاش فقط همین مفهوم رو داره. :‌))
آخه مشکل کوچیکی نیست. اینجوری جیمز پاتر در حد هیتلر نژادپرست میشه و کل داستان تغییر میکنه. حتی لیلی پاتر رو هم نژادپرست میکنه که اونو ول کرد و حاضر شد به جاش بره با یه نژادپرست ازدواج کنه.

الان فقط مشکلتون اینه که اسنیپ سیاهه؟ از هر ۵ تا پست ۴ تاش فقط همین مفهوم رو داره. :‌))
جدا از این قضیه که بالاتر فرمودن، مشکل دیگه سیاه بودن اسنیپ اینه که اسنیپ تنها کسی در کل کتابه که به رنگ پوستش چندین بار تاکید شده. اینکه دقیقا همون شخصیت رو گند بزنی توش خیلی حرفه اونم وقتی شعار سریال اینه که ما به کتاب وفاداریم

ندیده بودم من این تریلر روووووووو
به به! چه خوشی بگذرههه^^
پ.ن: مهم نیست اسنیپ چه رنگیه و فلانی چه شکلیه. این یه بازآفرینیه، به چشم یه چیز جدید ببینیمش و لذت ببریم. : ))
مثل اینه که بگیم اگه هملت قبلا ساخته و پرداخته شده، دیگه ساختنش خوب نیست و دیدنش مسخره‌ست و نوستالژی رو خراب میکنه.
ولی کی فکرشو میکرد بندیکت کامبربچ یروزی هملت رو به اون زیبایی و بی نقصی اجرا کنه؟^^

فکر نکنم بتونم فیلمشو ببینم🤦‍♀️

آره اونطور که من شنیدم (یا شایدم توی یه نقدی خونده بودم)، یه چیزی که سعی دارن توی این سریال رعایت کنن همین جزئیاته. اینکه مثلاً اسنیپ، سیریوس، لوپین، ویزلی‌ها و.. توی قصه‌ ۳۰ و خورده‌ای ساله بودن اما توی سری فیلم‌ها، بازیگرهایی که نقششون رو بازی می‌کردن همگی میان‌سال بودن.
در مورد اسنیپ یه مسئله خود آلن ریکمن عزیزه. یعنی حتی اگه مثلاً تیموتی شالامی رو راضی می‌کردن با یه گریم نسبتاً سنگین و مناسب، نقششو بازی کنه؛ بازم بخاطر چیزی که آلن ریکمن خلق کرده همه غر می‌زدن. :‌))) اینکه اسنیپ سریال شبیه اسنیپ کتاب و اسنیپی که می‌شناختیم نیست تا حدی بدبینم می‌کنه نسبت به اون کرکتر، ولی در نهایت باید صبر کنم ببینم آیا از پس نقشش برمی‌آد یا نه. امیدوارم با یه پرفرم و بازی درخشان، همه‌ی حرف و حدیث‌ها رو از بین ببره.
واسه سیریوس از یه طرف به نظرم بن‌بارنز واقعا خیلی مناسبه، از یه طرف کنسل می‌شه اگه قبول کنه:) شرایط جالبیه

تنها و تاکید می‌کنم، تنها مشکلی که با بازیگر اسنیپ دارم بخاطر همون تایم‌لاین مارادرزه و لیلی‌ایناست.
وگرنه آلردی یه حس جالبی بهش دارم.

آخه مشکل کوچیکی نیست. اینجوری جیمز پاتر در حد هیتلر نژادپرست میشه و کل داستان تغییر میکنه. حتی لیلی پاتر رو هم نژادپرست میکنه که اونو ول کرد و حاضر شد به جاش بره با یه نژادپرست ازدواج کنه.
باباااا. :)) این موضوع وقتی لیلی رو نژادپرست می‌کنه که بره به اسنیپ بگه نمی‌خوام با توی کاکاسیا وقت بگذرونم. :)) وقتی جیمز رو نژادپرست می‌کنه که با انگیزه‌های نژادی با اکیپش برنامه بچینه برای بولی کردن اسنیپ چون سیاهه. اتفاقاً از نظر داستانی نگاه کنیم تنها کسی که این وسط وصله‌ی نژادپرستی بهش می‌خورده اسنیپ بوده، هم به‌خاطر اون حرفی که به لیلی زد سر مشنگ‌زاده بودن لیلی، هم بخاطر اینسکیوریتی‌ای بخاطر دورگه بودن خودش و پدر مشنگش داشت و اون لقب هف‌بلاد پرنس.
نژادپرستی اینطوری نیست که به هرکسی که جزء یه مینوریتی‌ایه فحش بدی، ریسیست محسوب بشی ‌:‌‌)))) در یک لولی خود این نگاه هم نژادپرستانه‌ست در واقع :‌))))

قطعا جوری فیلم‌نامه رو می‌نویسن که این مشکل به وجود نیاد وگرنه کلا اون خط داستانی رو باید عوض کنن.
جدا از این قضیه که بالاتر فرمودن، مشکل دیگه سیاه بودن اسنیپ اینه که اسنیپ تنها کسی در کل کتابه که به رنگ پوستش چندین بار تاکید شده. اینکه دقیقا همون شخصیت رو گند بزنی توش خیلی حرفه اونم وقتی شعار سریال اینه که ما به کتاب وفاداریم
سینما و تلویزیون غرب الان خیلی وقته که رنگ پوست رو جز وفاداری به یه داستان به حساب نمیاره و نژادهارو بر حسب چیزی که فکر میکنن دایورسیتی بهتریه می‌چینن. ممکنه با این کار مشکل داشته باشین یا هرچی و بحث سرش زیاده ولی از دید اونا این ربطی به وفاداری به کتاب نداره. برای خود من جالبه بفهمم چرا فقط یک نفر و فقط اسنیپ رو برای این قضیه انتخاب کردن.

باباااا. :)) این موضوع وقتی لیلی رو نژادپرست می‌کنه که بره به اسنیپ بگه نمی‌خوام با توی کاکاسیا وقت بگذرونم. :)) وقتی جیمز رو نژادپرست می‌کنه که با انگیزه‌های نژادی با اکیپش برنامه بچینه برای بولی کردن اسنیپ چون سیاهه. اتفاقاً از نظر داستانی نگاه کنیم تنها کسی که این وسط وصله‌ی نژادپرستی بهش می‌خورده اسنیپ بوده، هم به‌خاطر اون حرفی که به لیلی زد سر مشنگ‌زاده بودن لیلی، هم بخاطر اینسکیوریتی‌ای بخاطر دورگه بودن خودش و پدر مشنگش داشت و اون لقب هف‌بلاد پرنس.
نژادپرستی اینطوری نیست که به هرکسی که جزء یه مینوریتی‌ایه فحش بدی، ریسیست محسوب بشی ‌:‌‌)))) در یک لولی خود این نگاه هم نژادپرستانه‌ست در واقع :‌))))
یه لحظه یه تینیجر وایت با اون شنل و لهجه بریتیش رو تصور کن که داره روی یه سیاه پوست اسپل میزنه. به من که حس ارباب برده میده.
نمیدونم شایدم زیادی حساس شدیم.

Back
بالا