• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

harry potter HBO/ بازگشت هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorincii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

dorincii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بَلْدَةً مَیْتاً
سال فارغ التحصیلی
1404
رشته دانشگاه
معماری
تریلر سریال هری پاتر hbo چند وقتیه منتشر شده، برای نسل های ما و شاید یک نسل قبلتر به جرات میشه گفت هری پاتر یکی از همگانی ترین نوستالژیهاست.
من تا اینجا ریکشنای متفاوتی رو نسبت بهش دیدم؛ اینکه قراره بهتر از سری فیلمهای قبلی باشه و اینکه هرگز نمیتونه به خوبی اونها باشه و چیزهایی بین این طیف.
اینجا محل گفت و گو راجع بهشه.
لینک تریلر سریال

اول اول
آقا منم ناراحتم اسنیپ سیاهه ولی اینا جزییاته همین که قراره سریالش بیاد کیف کنیددددددددددددد

پ.ن:
دوم دوم :(

اول اول
آقا منم ناراحتم اسنیپ سیاهه ولی اینا جزییاته همین که قراره سریالش بیاد کیف کنیددددددددددددد
اسنیپ حالا سیاهه هیچی،اون موهای دراکو رو کجای دلم بزارمم

من الان دیدم تریلر سریالو حس بدی ازش نگرفتم به نظر خوب میومد حالا باید بیاد ببینیم چیه تریلر ساختن الان خودش یه مدیوم دیگه شده. :‌‌))

ولی نظر خودم راجع به ساخت سریال اینه که فیلم‌ها به اندازه کافی خوب بودند و کلی مجموعه‌ی قشنگ دیگه هست برای اقتباس و دیدم به این نمیتونه به جز دید cynical «پول پول پول اسکناس» باشه.

تریلر سریال هری پاتر hbo چند وقتیه منتشر شده، برای نسل های ما و شاید یک نسل قبلتر به جرات میشه گفت هری پاتر یکی از همگانی ترین نوستالژیهاست.
من تا اینجا ریکشنای متفاوتی رو نسبت بهش دیدم؛ اینکه قراره بهتر از سری فیلمهای قبلی باشه و اینکه هرگز نمیتونه به خوبی اونها باشه و چیزهایی بین این طیف.
اینجا محل گفت و گو راجع بهشه.
لینک تریلر سریال
داداشششش
من هری پاتر قدیمیو میخواممم
این چه سمیهههه
دراکو چرا اون شکلیه ، هرماینی 😔 😔 یادش بخیر یه زمانی اسنیپ ابهت داشت

میم هایی که در مورد اسنیپ سیاه پوست ساختن واقعا بامزست.
اگر درست یادم بیاد اولین بار که هری اسنیپ رو میبینه توی کتاب میگه harry knew at once that he disliked snape
like now harry is just going around hating THE ONLY BLACK DUDE IN HIS SCHOOL

من با اسنیپ مشکلی نداشتم، تا جایی که نشستم فکر کردم و یخورده ایک پیدا کردم به قضیه:)
شما فکر کن، بابای هری(جیمز، که قطعا بریتیش و سفید و ایناست اینجا)بیاد تو دهه‌ی چند می‌شه اون موقع مارادرز؟ ۷۰؟۸۰؟ یه پسربچه‌ی سیاهپوست رو بولی کنه، انگار به اندازه کافی کارای جیمز بد برداشت نشده آلردی:)
یعنی واقعا خودش هیچ‌ مشکلی نیست، این قضیه ولی جالب نمی‌کنه موضوع رو.

نمیدونم جایی حرفی از اینکه چرا تصمیم گرفتن اسنیپ رو سیاهپوست بکنن و هرمیونی رو نکنن زده شده یا نه. چون یادمه اون دوران نمایشنامه cursed child جی کی رولینگ طبق معمول یه تزی داد از خودش که هرمیونی تو ذهن من همیشه سیاهپوست بود اگه اشتباه یادم نباشه.:))

توی تریلرش واسه هری تو مدرسه ای که دادلی هم بود قلدری میکردن:)

یکی یه حرف جالبی زده بود تو کامنت های مربوط به تریلر و گفته بود این سریال کلا برای نسل جدیده و اولین برخورد خیلی هاشون با دنیای هری پاتره . واقعیتش خیلی هامون همش داریم با کست قدیمی مقایسه میکنیم .
در مورد اسنیپ سیاهپوست هم واقعا عجیبه یکی از کاراکتر هایی که ما یه بخش زیادی که ازش دیدیم داشت توسط دیگران هیت میگرفت و بولی میشد رو سیاهپوست کردن . یا قراره همه کاراکتر ها ریسیست بشن یا قراره تغییری در رفتارشون با اسنیپ به وجود بیاد چون اینجوری نمیشه واقعا

یکی یه حرف جالبی زده بود تو کامنت های مربوط به تریلر و گفته بود این سریال کلا برای نسل جدیده و اولین برخورد خیلی هاشون با دنیای هری پاتره . واقعیتش خیلی هامون همش داریم با کست قدیمی مقایسه میکنیم .
در مورد اسنیپ سیاهپوست هم واقعا عجیبه یکی از کاراکتر هایی که ما یه بخش زیادی که ازش دیدیم داشت توسط دیگران هیت میگرفت و بولی میشد رو سیاهپوست کردن . یا قراره همه کاراکتر ها ریسیست بشن یا قراره تغییری در رفتارشون با اسنیپ به وجود بیاد چون اینجوری نمیشه واقعا
اتفاقا به نظرم جالبه که کلی قراره بش هیت بدن و یهو آخرای داستان بشه سلطان قلب ها:))))) منظورشون اینه نژادپرست ها هم همینجوری قراره اشتباه کنن 🥹

من تریلرشو دیدم فضا و لباساشون دقیقا همون هری پاتر قدیمیه، خود بازیگر هری پاتر هم خیلی شبیهه ،به نظر نمیرسه این‌همه هزینه کنن بعد بیاد سریالی بشه که همه وسطش ولش کنن، من خوشبینم به اسنیپ سیاه پوست عادت میکنم به شرطی که خوب نقشش رو بازی کنه ولی اما واتسون واقعا برای نقش هرماینی خاص بود اون خود هرماینی بود

اتفاقا به نظرم جالبه که کلی قراره بش هیت بدن و یهو آخرای داستان بشه سلطان قلب ها:))))) منظورشون اینه نژادپرست ها هم همینجوری قراره اشتباه کنن 🥹
آخه یه چند فصلی داریم تا به اونجا برسیم . وضعیت دیدنی میشه ...

نمیدونم جایی حرفی از اینکه چرا تصمیم گرفتن اسنیپ رو سیاهپوست بکنن و هرمیونی رو نکنن زده شده یا نه. چون یادمه اون دوران نمایشنامه cursed child جی کی رولینگ طبق معمول یه تزی داد از خودش که هرمیونی تو ذهن من همیشه سیاهپوست بود اگه اشتباه یادم نباشه.:))
بابا ببخشیدا، ولی این رولینگ هم گه زیاد می‌خوره. می‌بینه اون وسط هیچ دایورسیتی‌ای نیست، یا چمی‌دونم، تئاتر پولش شاید تو جیبش نره، یه تزی می‌پرونه.
سر دامبلدور هم جای اینکه توی بهترین موقعیت(مقاله‌ی ریتا اسکیتر) گی بودن یارو رو بیاره، بخاطر اینکه یه سری فن‌ها ریزش نکنن هیچی‌نگفت، گذاشت منتشر بشه، فروشش رو بکنه، بفدا یه نگاه انداخت گفت عه وا، ووک‌ها رو نداشته باشم؟ یه چی راجع به اونم گفت.
الانم که کلا یه ورش نیست، اندازه کافی پول داره و بازم در میاره.
گفتم دایورسیتی دوباره یاد فاکینگ "چو چنگ" افتادم=)

موسیقی هم که تو تریلر پخش میشد واقعا اون حس جادویی رو نداشت واسه من ...
در کل شاید مشکل از ما باشه که پیر و غرغرو شدیم و سریال واقعا خوب از آب دربیاد !

کاستوم دامبلدور یکم خنده‌دار نیست؟:)یا فقط منم کلاهش خیلی تو مخمه؟

خیلی صحنه‌هاش تکراری به نظر می‌رسید.
اسنیپ رو هم نادیده می‌گیرم😑

Back
بالا