• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره خرید کالا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع احسانم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مسله همینه
آدم فکر میکنه کویک کم خرجه
یک ساله گرفتم با ۲۰ هزار کارکرد هرماه تعمیرگاهه
یه بار سیم کلاج یه بار سیم ترمز یه بار پدال گاز یه بار دیسک و صفحه
نمیگم کوییک کم‌خرجه، قطعاتش نسبت پژو ارزونتره. سیم کلاچ و سیم ترمز و اینا توی هر ماشینی هم پیش میاد.
در مورد قطعات یدکی الان سرچ کن ببین جلوبندی و عقب بندی کوییک چنده و ۲۰۶ چنده، دیسک‌و صفحه و این چیزای مصرفی. بنظرم همون کوییک بهتره با این توصیفاتی که گفتی.

اگه سر ۲۰هزارتا دیسک و صفحه عوض کردی یا خودت زیاد نیم کلاچ میکنی یا شخص قبلی که ماشین دستش بوده:))

فکر کنم جواب پست بعدیتم دادم

نمیگم کوییک کم‌خرجه، قطعاتش نسبت پژو ارزونتره. سیم کلاچ و سیم ترمز و اینا توی هر ماشینی هم پیش میاد.
در مورد قطعات یدکی الان سرچ کن ببین جلوبندی و عقب بندی کوییک چنده و ۲۰۶ چنده، دیسک‌و صفحه و این چیزای مصرفی. بنظرم همون کوییک بهتره با این توصیفاتی که گفتی.

اگه سر ۲۰هزارتا دیسک و صفحه عوض کردی یا خودت زیاد نیم کلاچ میکنی یا شخص قبلی که ماشین دستش بوده:))

فکر کنم جواب پست بعدیتم دادم
نه حاجی ماشین صفره
اصلا دلم زده اینقدر الکی خرج‌داره و هرماه باید ببریش تعمیرگاه اصلا کیفیت نداره این ماشین ایرانیا همین الانم نشانگر بنزینش خرابه یه هفته یه خونه کم‌میکنه فردا میبینی چراغ بنزینش روشن شده:))
میخوام بدم با یه ماشین هم قیمت معاوضه بشه
توصیه ای داری کلا؟

نه حاجی ماشین صفره
اصلا دلم زده اینقدر الکی خرج‌داره و هرماه باید ببریش تعمیرگاه اصلا کیفیت نداره این ماشین ایرانیا همین الانم نشانگر بنزینش خرابه یه هفته یه خونه کم‌میکنه فردا میبینی چراغ بنزینش روشن شده:))
میخوام بدم با یه ماشین هم قیمت معاوضه بشه
توصیه ای داری کلا؟
حالا در مورد رانندگی هم باید پیشرفت کنی بنظرم😬 وقتی دنده عوض کردی پارو بذار کنار کلاچ یا پایین، با این وصفی که گفتی همیشه نیم کلاچ بودی😃

حداقل الان که گارانتی داره بنظرم همون کوییک بهتره ولی اگه جیب خودت یا بابا تنگ نیست همون ۲۰۷ یا ۲۰۶

خودم که ماشین نداشتم تا الان، دوستم کوییک داشته و خودمون هم ۲۰۶. دوستم یه تصادف خیلی شدید کرد که خرج قطعات تعویضی شد ۳۵ اینا که اگه ۲۰۶ بود فکر نکنم با ۷۰-۶۰ میشد جمعش کرد!

من همچنان توصیه‌م به نگه داشتن کوییکه حداقل تا زمانیکه گارانتی داره

حالا در مورد رانندگی هم باید پیشرفت کنی بنظرم😬 وقتی دنده عوض کردی پارو بذار کنار کلاچ یا پایین، با این وصفی که گفتی همیشه نیم کلاچ بودی😃

حداقل الان که گارانتی داره بنظرم همون کوییک بهتره ولی اگه جیب خودت یا بابا تنگ نیست همون ۲۰۷ یا ۲۰۶

خودم که ماشین نداشتم تا الان، دوستم کوییک داشته و خودمون هم ۲۰۶. دوستم یه تصادف خیلی شدید کرد که خرج قطعات تعویضی شد ۳۵ اینا که اگه ۲۰۶ بود فکر نکنم با ۷۰-۶۰ میشد جمعش کرد!

من همچنان توصیه‌م به نگه داشتن کوییکه حداقل تا زمانیکه گارانتی داره
من خودم خیلی رو‌کلاج حساسم حواسم بوده خدایی
:)) . اره خب خرج تصادفات شون بالاست ‌ولی باز حداقل قیافه داره نسبت به کویک

من خودم خیلی رو‌کلاج حساسم حواسم بوده خدایی
:)) . اره خب خرج تصادفات شون بالاست ‌ولی باز حداقل قیافه داره نسبت به کویک
سمند xu7 یا پارس هم خوبه. ۲۰۶ سواری خوبی نداره، برای مسافرت خوب نیست. فقط همون قیافه رو داره. حالا تو سنت ۲۰ ساله همون ۲۰۷ رو بگیر انشالله که خیره😃

یادم رفت بگم امیر هم‌ که هستی، باید ۲۰۷ داشته باشی🤣

ایفون ۱۶ و ۱۷ یا سری اس سامسونگ؟!
با توجه به اینکه گوشی قبلیت آیفون بوده و عادت داری به ios آیفون بگیری بهتره
ولی الان که نت قطعه فکر نکنم بتونی اپی نصب کنی رو آیفون

حدود ۵ سال از تولیدش گذشته
الان اکثرشون یه مشکلی دارن کارکرده های تو بازار و معمولا باز شدن
یسری از آگهی ها میزنن باز نشده(که نمیدونم چقد حرفشون درسته!) با هلث ۸۰-۹۰، با این شرایط چطور؟

با توجه به اینکه گوشی قبلیت آیفون بوده و عادت داری به ios آیفون بگیری بهتره
ولی الان که نت قطعه فکر نکنم بتونی اپی نصب کنی رو آیفون
میشه اپل ایدی انتقال داد اصلن؟!

یسری از آگهی ها میزنن باز نشده(که نمیدونم چقد حرفشون درسته!) با هلث ۸۰-۹۰، با این شرایط چطور؟
سلامت باتری معمولا زیر ۹۰ یکم اذیت میکنه.
باز نشدن و غیره رو هم من نمیدونم میشه فهمید یا نه. به هر حال ریسک زیادی داره خریدش

۱۳ ارزش خرید داره ولی از آدم مطمعن
یه ذره بیشتر بزاری نو بخری خیلی به صرفه تره حالا مدل متفاوت
بازار کالای دیجیتال دست دوم توی ایران خیلی جالب نیست مگه واقعا گوشی رو از آشنا مطمعن بخری

۱۳ ارزش خرید داره ولی از آدم مطمعن
یه ذره بیشتر بزاری نو بخری خیلی به صرفه تره حالا مدل متفاوت
بازار کالای دیجیتال دست دوم توی ایران خیلی جالب نیست مگه واقعا گوشی رو از آشنا مطمعن بخری
۱۳ نو پیدا میشه هنوز؟=(

Back
بالا