• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارش شهابی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Shokoufeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارش شهابی

مام با معلممامون 10تایی داریم میریم بارش شهابی ببینیم ، طالقان ! اصلا ذوق مرگم بدجوور :-" ;D

به نقل از SiXaXiS :
میشه دقیقا بگین چه روز مشخصی هست که بیش تر میباره شهاب ;;)؟؟؟
اوجش شب 12Agu به 13 ;D

دوستان، بارش شهابی برساووشی فرصت استثنایی ایه، بهترین بارش شهابی ساله که حتی اگه بیاین آسمونم تقسیم کنین به شش تا( اکثرا اینجوریه که شش نفرن دایره ای میخوابن کف زمین که شهابا رو واسه zhr بشمارن ) از دستشون در میره تعداد شهابا ! نبینید از کفتون رفته :-"

این هم مال یکی از متنای ناسائه درمورد بارش شهابی برساووشی امسال

ما میریم همون زرین آباد زنجان البته اگه مشکلی پیش نیاد!یه پیشنهاد دارم هر کی رفت عکسم بگیره عکساشو بذاره این جا هم از گروه هم از آسمون :)

خیلی بی ذوقیداا به قرعان ;D
بارش شهابی رو دیدین ؟ ابری نبود اون ورا ؟
کسی میدونه دقیقا اوجش کی بود؟ من هر جا یه چیزی خوندم ، خودمم یه چیز دیگه ای دیدم !!

ما با کلی ذوق رفتیم طالقان ، اردوگاه ، بعد اونجا هوا ابری بود ( یه دوتا سکانس نم نم بارون اومد حتی ! :)) ) !! فقط یکی ساعت 1اینا دیدم ، 12تا ساعت 5 به بعد ، کلا 13 تا ;D ;D

معرکه بود هر چی بگم کم گفتم !!! هیـــــچ وقـــت یادم نمیره این شب رصدی و حرفایی که با سال بالاییامون که دوره ن زدیم و سال پایینامون و معلممامون و پانتومیم و حقیقت یا شجاعتی که بازی کردیم ، صورت فلکیایی که تو این هوای ابری به زور دیدیم و اووون همه ماهواره که شاید یه سریا ماهواره های بیشتریم نسبت به شهابا دیده باشن ... ;D

محشر بود !

خوب بچه ها من که به علت شوک بد کنکور همه برناممو کنسل کردم ولی کیا تونستن برن؟پس سوغاتیاتون (عکس و گزارش و...)کجاس؟؟؟؟

اهم ، منم گزارش میدم

شب ساعت 12:55 بود اتاق تکونیم تموم شد ، گفتم برم بخوابم ، بعد یادم اومد که امشب بارش شهابیه ، رفتم تو حیاط دیدم دیدم با این همه نوری که تو مرکز شهره ماه شب چهارده هم درست نمیبینم ( ما خونمون دقیقا مرکز شهره... !) ! ، یهو نمیدونم چی شد ، برقا رفت ، تارییییک شدا ! ساعت 1 بود ، یه شهاب به ضلع :-? 30سانت بود ... ( خفن ترین شهابی بود که تا حالا دیده بودم ) اومد یکم اون ور تر ماه رد شد رفت ... خیلی صحنه ی قشنگی بود... بعد یکم دیگم صبر کردم ، دیگه شهابی ندیدم ، رفت تا خودِ صب خوابیدم ;D

به نقل از Samaneh.Z :
خیلی بی ذوقیداا به قرعان ;D
بارش شهابی رو دیدین ؟ ابری نبود اون ورا ؟
کسی میدونه دقیقا اوجش کی بود؟ من هر جا یه چیزی خوندم ، خودمم یه چیز دیگه ای دیدم !!

ما با کلی ذوق رفتیم طالقان ، اردوگاه ، بعد اونجا هوا ابری بود ( یه دوتا سکانس نم نم بارون اومد حتی ! :)) ) !! فقط یکی ساعت 1اینا دیدم ، 12تا ساعت 5 به بعد ، کلا 13 تا ;D ;D

معرکه بود هر چی بگم کم گفتم !!! هیـــــچ وقـــت یادم نمیره این شب رصدی و حرفایی که با سال بالاییامون که دوره ن زدیم و سال پایینامون و معلممامون و پانتومیم و حقیقت یا شجاعتی که بازی کردیم ، صورت فلکیایی که تو این هوای ابری به زور دیدیم و اووون همه ماهواره که شاید یه سریا ماهواره های بیشتریم نسبت به شهابا دیده باشن ... ;D

محشر بود !
یادم نیست چندتا شهاب دیدم...
2بار ایستگاه بین المللی رو دیدم،یه بار ایریدیوم،چن بارم چن تا ماهواره دیگه...
خیلی خیلی محشر بود...!!!

حیف شد ما رصد برگزار کردیم نزدیکیای دماوند

به نقل از kaaz :
حیف شد ما رصد برگزار کردیم نزدیکیای دماوند
چرا حیف شد ؟ آسمون ابری بود ؟

بارش شهابی برساوشی از تودهٔ ذرّات برجای مانده از دنباله دار سوییفت تاتل یا ۱۰۹پ به وجود میاد و اوج اون 21 و 22 مرداده یعنی توی این بازه ی رمانی بیشترین تعداد شهاب رو میشه دید.

b9e43c170cd3.png

این برنامه ی رصدی مربوط به ماهنامه ی آسمان شب هستش و اگه کسی میخواد ثبتنام کنه باید عجله کنه چون فک کنم ظرفیت محدوده ....

ویژه برنامه رصد بارش شهابی برساوشی

- روش های مشاهده بارش شهابی
- روش های ثبت و عکاسی از بارش شهابی
- شیوه های یافتن شهابسنگ
- اهدای بسته آموزشی بارش شهابی
- رصد آسمان با تلسکوپ 10 اینچی

× هزینه: 10 هزارتومان
× زمان: برنامه شنبه 21 مرداد از ساعت 20 الی 24 بامداد
× مکان: لواسان، گردنه قوچک

× برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 26411228 دفتر ماهنامه آسمان شب تماس حاصل فرمایید.

پ.ن : اگه کسی از بارش شهابی عکس گرفت یا اینجا بذاره یا توی این تاپیک که بقیه هم استفاده کنن ...

تاپیک را بالا می آوریم ;D
گفتم رصد امسال را یاد آوری کنم >:D< که فردا شب (دوشنبه شب ،21 مرداد92) از حدود ساعت 10 شروع میشه تا 2 صبح و بین 100 تا 150 شهاب در ساعت پیش بینی میشه zhr باشه .
تا اون جایی که خبر دارم هم کل کشور گروه های رصدیشون میرن . پس هر جای ایران باشید میتونید با یه سرچ ساده تو نت گروه رصدی شهرتون را پیدا کنید .

ب.ن: یادتون باشه گزارش ثبت رصد و بارشتون هم در سایتش ثبت کنید تا با این کار کمکی به آیندگان کرده باشیم . :-"

Back
بالا