- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
محل گفت و گوی دانشجویان فرهنگیان و رجایی و ...
نهیه سوالی که برای خودم پیش اومده اینه که حقوق دانشجوها بر اساس دانشگاه فرق میکنه؟ یا بر اساس شهر مثلا؟
حقوق دانشجویان فرهنگیان همون پایه وزارت کاره که هرماه یه درصدی رو دانشگاه برمیداره، دانشجویهای خوابگاهی ۴۵ درصد حقوقشون میره و ترددیها ۲۵ درصد. نکته جالب اینه که اینطور نیست که هرماه یه مقدار ثابتی بدن، مثلا یسریها رو ۴۵ درصد رو همون ماه ازشون کم نمیکنن ولی درنهایت بدهی میشه و درآخر باید به دانشگاه یه جا پرداخت کنن. درنهایت نه، حقوق دانشجوها تو هرشهری مقدار برابریه.یه سوالی که برای خودم پیش اومده اینه که حقوق دانشجوها بر اساس دانشگاه فرق میکنه؟ یا بر اساس شهر مثلا؟
الان چقدره پایه حقوق؟حقوق دانشجویان فرهنگیان همون پایه وزارت کاره که هرماه یه درصدی رو دانشگاه برمیداره، دانشجویهای خوابگاهی ۴۵ درصد حقوقشون میره و ترددیها ۲۵ درصد. نکته جالب اینه که اینطور نیست که هرمته یه مقدار ثابتی بدن، مثلا یسریها رو ۴۵ درصد رو همون ماه ازشون کم نمیکنن ولی درنهایت بدهی میشه و درآخر باید به دانشگاه یه جا پرداخت کنن. درنهایت نه، حقوق دانشجوها تو هرشهری مقدار برابریه.
۱۴۰۴ فکر میکنم ۱۳ بودالان چقدره پایه حقوق؟
تو ترمهای مختلف و با کارآموزیم فرق نداره؟حقوق دانشجویان فرهنگیان همون پایه وزارت کاره که هرماه یه درصدی رو دانشگاه برمیداره، دانشجویهای خوابگاهی ۴۵ درصد حقوقشون میره و ترددیها ۲۵ درصد. نکته جالب اینه که اینطور نیست که هرمته یه مقدار ثابتی بدن، مثلا یسریها رو ۴۵ درصد رو همون ماه ازشون کم نمیکنن ولی درنهایت بدهی میشه و درآخر باید به دانشگاه یه جا پرداخت کنن. درنهایت نه، حقوق دانشجوها تو هرشهری مقدار برابریه.
نه هیچ فرقی نداره طی اون ۴ سال. بعد از دانشجویی یه مقدار افزایش پیدا میکنهتو ترمهای مختلف و با کارآموزیم فرق نداره؟
ببین قبلا از رجاییا کم نمی شد کم هم که شد ۹ درصد کم شد ولی الانو نمیدونم.یه سوالی که برای خودم پیش اومده اینه که حقوق دانشجوها بر اساس دانشگاه فرق میکنه؟ یا بر اساس شهر مثلا؟
اتفاقا اگه همون اول کم نکنن و آخرش یه جا بخوای بدی سود زیادی میتونی بکنی، بچههای ما که از همون کامل میگرفتن همونو طلا میگرفتن و خب بعد ۴ سال با یک چهارم اون طلا میتونستن بدهیشونو صاف کنن. اتفاقا فرهنگیان با این کارش یه بیعدالتی بزرگ کرد در حق دانشجوهاضمن اینکه حتما از اولش برین بگین ازتون کم کنن وگرنه یهو میشه ۱۰۰ میلیون و میگن تا ندی فارغت نمیکنیم.
+رجایی این قضیه رو نداشت تا پارسال
اونایی که من ازشون نقل قول شنیدم در نهایت مجبور شدن برن زیر قسط و وام.اتفاقا اگه همون اول کم نکنن و آخرش یه جا بخوای بدی سود زیادی میتونی بکنی، بچههای ما که از همون کامل میگرفتن همونو طلا میگرفتن و خب بعد ۴ سال با یک چهارم اون طلا میتونستن بدهیشونو صاف کنن. اتفاقا فرهنگیان با این کارش یه بیعدالتی بزرگ کرد در حق دانشجوها
یک حقیقت دارک پشتش هستچه جالب که اینجا هر سال تعداد فرهنگیاش بیشتر میشه، آدم امیدوار میشه به آیندهی آموزش کشور
زمانی که من دانشجو بودم هیشکی اینجا دانشجو معلم نبود. خوشحالم، موفق باشید❤️