• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجو معلم‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوالی که برای خودم پیش اومده اینه که حقوق دانشجوها بر اساس دانشگاه فرق میکنه؟ یا بر اساس شهر مثلا؟

یه سوالی که برای خودم پیش اومده اینه که حقوق دانشجوها بر اساس دانشگاه فرق میکنه؟ یا بر اساس شهر مثلا؟
حقوق دانشجویان فرهنگیان همون پایه وزارت کاره که هرماه یه درصدی رو دانشگاه برمی‌داره، دانشجوی‌های خوابگاهی ۴۵ درصد حقوقشون می‌ره و ترددی‌ها ۲۵ درصد. نکته جالب اینه که اینطور نیست که هرماه یه مقدار ثابتی بدن، مثلا یسری‌ها رو ۴۵ درصد رو همون ماه ازشون کم نمی‌کنن ولی درنهایت بدهی می‌شه و درآخر باید به دانشگاه یه جا پرداخت کنن. درنهایت نه، حقوق دانشجوها تو هرشهری مقدار برابریه.

حقوق دانشجویان فرهنگیان همون پایه وزارت کاره که هرماه یه درصدی رو دانشگاه برمی‌داره، دانشجوی‌های خوابگاهی ۴۵ درصد حقوقشون می‌ره و ترددی‌ها ۲۵ درصد. نکته جالب اینه که اینطور نیست که هرمته یه مقدار ثابتی بدن، مثلا یسری‌ها رو ۴۵ درصد رو همون ماه ازشون کم نمی‌کنن ولی درنهایت بدهی می‌شه و درآخر باید به دانشگاه یه جا پرداخت کنن. درنهایت نه، حقوق دانشجوها تو هرشهری مقدار برابریه.
الان چقدره پایه حقوق؟

حقوق دانشجویان فرهنگیان همون پایه وزارت کاره که هرماه یه درصدی رو دانشگاه برمی‌داره، دانشجوی‌های خوابگاهی ۴۵ درصد حقوقشون می‌ره و ترددی‌ها ۲۵ درصد. نکته جالب اینه که اینطور نیست که هرمته یه مقدار ثابتی بدن، مثلا یسری‌ها رو ۴۵ درصد رو همون ماه ازشون کم نمی‌کنن ولی درنهایت بدهی می‌شه و درآخر باید به دانشگاه یه جا پرداخت کنن. درنهایت نه، حقوق دانشجوها تو هرشهری مقدار برابریه.
تو ترم‌های مختلف و با کارآموزیم فرق نداره؟

ببین قبلا از رجاییا کم نمی شد کم هم که شد ۹ درصد کم شد ولی الانو نمیدونم.
هر سال یه ساز میزنن.

ضمن اینکه حتما از اولش برین بگین ازتون کم کنن وگرنه یهو میشه ۱۰۰ میلیون و میگن تا ندی فارغت نمیکنیم.
+رجایی این قضیه رو نداشت تا پارسال

ضمن اینکه حتما از اولش برین بگین ازتون کم کنن وگرنه یهو میشه ۱۰۰ میلیون و میگن تا ندی فارغت نمیکنیم.
+رجایی این قضیه رو نداشت تا پارسال
اتفاقا اگه همون اول کم نکنن و آخرش یه جا بخوای بدی سود زیادی می‌تونی بکنی، بچه‌های ما که از همون کامل می‌گرفتن همونو طلا می‌گرفتن و خب بعد ۴ سال با یک چهارم اون طلا می‌تونستن بدهی‌شونو صاف کنن. اتفاقا فرهنگیان با این کارش یه بی‌عدالتی بزرگ کرد در حق دانشجوها

اتفاقا اگه همون اول کم نکنن و آخرش یه جا بخوای بدی سود زیادی می‌تونی بکنی، بچه‌های ما که از همون کامل می‌گرفتن همونو طلا می‌گرفتن و خب بعد ۴ سال با یک چهارم اون طلا می‌تونستن بدهی‌شونو صاف کنن. اتفاقا فرهنگیان با این کارش یه بی‌عدالتی بزرگ کرد در حق دانشجوها
اونایی که من ازشون نقل قول شنیدم در نهایت مجبور شدن برن زیر قسط و وام.
اونو که خیلی قبول دارم. همکارم بومی بود ولی بازم قبول نمیکردن که از خوابگاه استفاده نکرده و کلی ازش سلفیدن.

چه جالب که اینجا هر سال تعداد فرهنگیاش بیشتر میشه، آدم امیدوار میشه به آینده‌ی آموزش کشور
زمانی که من دانشجو بودم هیشکی اینجا دانشجو معلم نبود. خوشحالم، موفق باشید❤️

چه جالب که اینجا هر سال تعداد فرهنگیاش بیشتر میشه، آدم امیدوار میشه به آینده‌ی آموزش کشور
زمانی که من دانشجو بودم هیشکی اینجا دانشجو معلم نبود. خوشحالم، موفق باشید❤️
یک حقیقت دارک پشتش هست
و اون اینه که به علت نبود اینده شغلی و نیاز مالی خیلی از کنکوری ها موقع انتخاب رشته میرن سمت دبیری ...

ولی خب امیدوارم نتیجش چیز مثبتی بشه

روزتون مباااااارک ❤️

Back
بالا