کاش اینطوری جمع نبندین واقعا. چه بخواییم چه نخواییم فرهنگ های در کل نزدیکی داریم ما و این کشور ها. اصلا تابحال یه نگاهی به جوامع کشور های شامی انداختین؟(سوریه و لبنان و ...) با حتی مصر؟ تابحال سعی کردین دیدی نسبت به اعراب خارج از سیاست و اینا داشته باشید؟ اینکه بگین که فرهنگشون ریشه خاصی نداره واقعا غلطه. یادمون نره اعراب کلییی کشور رو شامل میشن
اتفاقا این حرفا یجورایی حرف های شروع کننده تاپیک رو تایید میکنه:) اینکه ما ایرانیا هی مدام از مدرن شدن امارات و عربستان حرف میزنیم نشون میده که ما هم فکر میکنیم از اسمون پرتاب شدیم و از ما بهتر کسی نیست
منظورم تاریخچه کشور های شامی نبود اتفاقا از لحاظ تاریخی خیلی غنی هستن یه جورایی غنی تر از ما
منظور فرهنگ اجتماعی بود متاسفانه بد توضیح دادم عذر میخوام
ما ایرانیا هم از اسمون پرتاب نشدیم اتفاقا چیزی که بهش معتقدم اینه که ما همیشه میگیم ما کوروش داریم ما غنی هستیم کاش نگاهمون به جای گذشته کشور به اینده کشور بود
ولی بین خودشون واقعا مارو تخریب میکنن تو جهان عرب ما خیلیم پستیم و اینو به دنیا منتقل میکنن حالا که توی جهان بقیه بیشتر بهشون جذب شدن مثل جمله صدام که میگفت (درست یادم نمیاد ولی چنین چیزی بود)سه چیز از روی زمین باید حذف شه ایرانی یهودی و مگس
مثلا من یه همکلاسی عراقی دارم که این ها از کشور خودشون دیپورت شدن و ایران بهشون پناه داده ما مردم ایران باهاشون خوش رفتاری کردیم تو یه جای مرفه بهترین شرایط دارن زندگی میکنن یعنی جدای ملیت پذیرفتیمشون
ولی این برای هرچیزی واقعا مارو میکوبه و تخریب میکنه از فردوسی و ادبیات ما هرچیزی که شما بگید
از طرفی چیز هایی که از خودشون میگه واقعا خشنه
ایران کشور پیشرفته ای نیست ولی هرچیزی هم بوده ما خودمون ساختیم کسی لطفی نکرده
مثلا چیزی که خودش (اون دختر ) میگفت این بود کشور ما قومیت های چندانی مثل ایران نداره ولی با این حال ما دچار ناملایمی و جنگ های داخلی هستیم و کسی اتحاد ایران و لطف مردم ایران نسبت خودشون نداره و ما میگیم اگر مثل ایران بود مردممون ابرقدرت بودیم
بازهم عذر میخوام تند گفتم و اشاره به اینکه فرهنگ اجتماعی منظورم بود نکردم کامنت قبلی رو ویرایش کردم😊