• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا خاورمیانه‌ای خیال را رها نمی‌کند؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع albino crow
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

albino crow

ماه ماه
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1405
من دیروز یچیزی گفتم راجب اینکه به نظرم خاورمیانه برای همیشه همینطور میمونه چون مردم خاورمیانه از ابتدای تاریخ واقع گرا نبودند. همیشه دنبال یه قصه فرا واقعی بودند هیچوقت نتونستن بپذیرند افراد قدرتمند مانند خودشون انسان هستند و از آسمان به زمین پرتاب نشده اند. نظر شما در این باره چیه؟ و اگه نظرتون با من یکیه به نظرتون دلیلش چیه؟

تنها چیزی که میتونم بهش فک کنم اینه که کاش هرجایی جز خاورمیانه متولد شده بودم:(

تنها چیزی که میتونم بهش فک کنم اینه که کاش هرجایی جز خاورمیانه متولد شده بودم:(
ببین حتی نمی تونم بگم چقدر باهات موافقم
حتی دلم نمی خواست بدونم این خاورمیانه کجا هست. (دیگه نهایتا در حد خوندن مقاله)

علاوه بر اسلام که باعث شده خاورمیانه جهنم بشه دلیلش نفت هم هست ، خاورمیانه پر از نفته و کشورای منطقه برای به دست آوردنش هرکاری میکنن
یه دلیل دیگه هم که ممکنه داشته باشه اینه که کشورای عربی اکثرا تو همین منطقه هستن

من دیروز یچیزی گفتم راجب اینکه به نظرم خاورمیانه برای همیشه همینطور میمونه چون مردم خاورمیانه از ابتدای تاریخ واقع گرا نبودند. همیشه دنبال یه قصه فرا واقعی بودند هیچوقت نتونستن بپذیرند افراد قدرتمند مانند خودشون انسان هستند و از آسمان به زمین پرتاب نشده اند. نظر شما در این باره چیه؟ و اگه نظرتون با من یکیه به نظرتون دلیلش چیه؟
کلا بحث گسترده‌ایه، اینکه جایی قرار گرفته که قوم‌های مختلف ازش گذر می‌کردند، در کنار هم زندگی می‌کردند و حالا در شرایطی به اختلاف می‌خوردند و به ستیز منجر می شد.
در همین شرایط، دین‌های مختلفی توی همین منطقه جغرافیایی ظهور می‌کنند؛ کلا افراد این منطقه افراد افراطی هستند (احتمالا این تکه از حرفم یکم جای گفت‌و‌گو بیشتری داشته باشه)، این دین های مختلف به علاوه تعصبشون، شرایط واقعا بی‌ثباتی رو به وجود آورد.
که مثلا اگه بعدا از یه پادشاه بزرگ که همه این منطقه زیر نظرشه، فردی راس قدرت بشه که توانایی مدیرت و برقراری ثبات رو نداره، هر کدوم از اون افراد متعصب و افراطی خودشون رو شایسته مدیریت و راس قدرت بودن می دونن.
و این برای از هم پاشیدن همه چیز کافیه.

کلا یه سری تفاوت‌های خاورمیانه با باقی دنیا به نظر به خاطر تولد نه فقط اسلام بلکه همه‌ی ادیان ابراهیمی و ریشه‌دار بودنشون توی این منطقه‌ست.
حالا نمی‌دونم چقدر می‌تونه درست باشه ولی یه بار یکی می‌گفت مثلا اینکه توی این منطقه خیلی همه شخص‌محورن (در مقابل سیستم‌محور)، می‌تونه به دلیل وجود اعتقاد به منجی توی این ادیان باشه.
برای باقی مسائل هم میشه دنبال همچین ریشه‌هایی گشت‌. هرچند خیلی فاکتورهای دیگه‌ای هم هستن که توی به وجود اومدن یه سری رفتار در یک نقطه‌ی جغرافیایی تأثیرگذارن.

واقعیتش فرهنگ اجتماعی اعراب(اعراب ایران نه) واقعا سطح پایین
خشن وذره ای لطافت توش نیست و خیلی از مردمشون نون به نرخ روز خورن
درصد بالای خاورمیانه هم همین کشور های عربی تشکیل میده
به نظرم این خودش باعث ناملایمیه یعنی فرهنگ و ذات مردمشون
بخاطر مدرن شدن کشور های عربی مثل امارات و... که خیلیا رو جذب این پیشرفت کرده یه جورایی فرهنگشون آوازه جهان شده یه جور ترند شده
توی کشور های خارجی عبارت های انشالا، حبیبی و سلام علیکم و... خیلی ترند شده

واقعیتش فرهنگ اعراب(اعراب ایران نه) واقعا سطح پایین و خیلی مزخرف و منفوره
خشن ، زمخت ، ذره ای لطافت توش نیست و بسیار نون به نرخ روز خورن با وجود اینکه خاورمیانه یه جای قدیمی محسوب میشه ولی فرهنگ اینا ریشه خاصی نداره
درصد بالای خاورمیانه هم همین کشور های عربی تشکیل میده
به نظرم این خودش باعث ناملایمیه یعنی فرهنگ و ذات مردمشون
متاسفانه بخاطر مدرن شدن کشور های عربی مثل امارات و... که خیلیا رو جذب این پیشرفت کرده یه جورایی فرهنگ مزخرفشون آوازه جهان شده یه جور ترند شده
توی کشور های خارجی عبارت های انشالا، حبیبی و سلام علیکم و... خیلی ترند شده
امیدوارم واقعا این ترند از تب و تاب بیفته و فرهنگ جهانی نشه

کاش اینطوری جمع نبندین واقعا. چه بخواییم چه نخواییم فرهنگ های در کل نزدیکی داریم ما و این کشور ها. اصلا تابحال یه نگاهی به جوامع کشور های شامی انداختین؟(سوریه و لبنان و ...) با حتی مصر؟ تابحال سعی کردین دیدی نسبت به اعراب خارج از سیاست و اینا داشته باشید؟ اینکه بگین که فرهنگشون ریشه خاصی نداره واقعا غلطه. یادمون نره اعراب کلییی کشور رو شامل میشن
اتفاقا این حرفا یجورایی حرف های شروع کننده تاپیک رو تایید میکنه:) اینکه ما ایرانیا هی مدام از مدرن شدن امارات و عربستان حرف میزنیم نشون میده که ما هم فکر میکنیم از اسمون پرتاب شدیم و از ما بهتر کسی نیست

راستش نظر شخصی من اینه که این عدم واقع گرا نبودن شاید یجورایی coping mechanism بوده برای ادمای خاورمیانه. یجورایی تنها دلیل کنار اومدن و اروم شدن و تسکین دادن خودمونه. یه راه راحت برای فرار از واقعیت و انداختن مشکلات کشورها روی گردن بقیه. شاید ناشی از اینه که ما توانایی تحمل شکوفایی بقیه رو نداشتیم و عوض چاره اندیشی تصمیم گرفتیم بگیم که "عوضشششش تاریخ چندین هزار ساله داریم. اینا که چیزی نیستن".

کاش اینطوری جمع نبندین واقعا. چه بخواییم چه نخواییم فرهنگ های در کل نزدیکی داریم ما و این کشور ها. اصلا تابحال یه نگاهی به جوامع کشور های شامی انداختین؟(سوریه و لبنان و ...) با حتی مصر؟ تابحال سعی کردین دیدی نسبت به اعراب خارج از سیاست و اینا داشته باشید؟ اینکه بگین که فرهنگشون ریشه خاصی نداره واقعا غلطه. یادمون نره اعراب کلییی کشور رو شامل میشن
اتفاقا این حرفا یجورایی حرف های شروع کننده تاپیک رو تایید میکنه:) اینکه ما ایرانیا هی مدام از مدرن شدن امارات و عربستان حرف میزنیم نشون میده که ما هم فکر میکنیم از اسمون پرتاب شدیم و از ما بهتر کسی نیست
منظورم تاریخچه کشور های شامی نبود اتفاقا از لحاظ تاریخی خیلی غنی هستن یه جورایی غنی تر از ما
منظور فرهنگ اجتماعی بود متاسفانه بد توضیح دادم عذر میخوام
ما ایرانیا هم از اسمون پرتاب نشدیم اتفاقا چیزی که بهش معتقدم اینه که ما همیشه میگیم ما کوروش داریم ما غنی هستیم کاش نگاهمون به جای گذشته کشور به اینده کشور بود
ولی بین خودشون واقعا مارو تخریب میکنن تو جهان عرب ما خیلیم پستیم و اینو به دنیا منتقل میکنن حالا که توی جهان بقیه بیشتر بهشون جذب شدن مثل جمله صدام که میگفت (درست یادم نمیاد ولی چنین چیزی بود)سه چیز از روی زمین باید حذف شه ایرانی یهودی و مگس
مثلا من یه همکلاسی عراقی دارم که این ها از کشور خودشون دیپورت شدن و ایران بهشون پناه داده ما مردم ایران باهاشون خوش رفتاری کردیم تو یه جای مرفه بهترین شرایط دارن زندگی میکنن یعنی جدای ملیت پذیرفتیمشون
ولی این برای هرچیزی واقعا مارو میکوبه و تخریب میکنه از فردوسی و ادبیات ما هرچیزی که شما بگید
از طرفی چیز هایی که از خودشون میگه واقعا خشنه
ایران کشور پیشرفته ای نیست ولی هرچیزی هم بوده ما خودمون ساختیم کسی لطفی نکرده
مثلا چیزی که خودش (اون دختر ) میگفت این بود کشور ما قومیت های چندانی مثل ایران نداره ولی با این حال ما دچار ناملایمی و جنگ های داخلی هستیم و کسی اتحاد ایران و لطف مردم ایران نسبت خودشون نداره و ما میگیم اگر مثل ایران بود مردممون ابرقدرت بودیم
بازهم عذر میخوام تند گفتم و اشاره به اینکه فرهنگ اجتماعی منظورم بود نکردم کامنت قبلی رو ویرایش کردم😊

نقطه پیشرفت از پذیرش شروع می‌شه.
.....
باور دینی که خیلی‌ها در جامعه دارن رو بپذیر و نگو چرت و پرته. بگو عقیده من متفاوته. به جای گفتن اینکه من درست فکر میکنم همه غلط بگو تعریف‌های متفاوتی از حقیقت وجود داره.
من حتی بحث‌های خیلی جالب‌تری هم دارم اونم اینه که این حالت ستیز پیدا کردن با دین و اسلام که الان داخل جامعه داره پخش میشه هم یه اکت کامل دینیه و سوشیانتی که جای خودش رو داده به امام زمان و الان تبدیل شده به پهلوی! بحث‌هاییه که براش آماده نیستید.
درواقع ایرانی جماعت حتی جنگش با دین هم دینیه=‌)

باور دینی که خیلی‌ها در جامعه دارن رو بپذیر و نگو چرت و پرته. بگو عقیده من متفاوته. به جای گفتن اینکه من درست فکر میکنم همه غلط بگو تعریف‌های متفاوتی از حقیقت وجود داره.
من حتی بحث‌های خیلی جالب‌تری هم دارم اونم اینه که این حالت ستیز پیدا کردن با دین و اسلام که الان داخل جامعه داره پخش میشه هم یه اکت کامل دینیه و سوشیانتی که جای خودش رو داده به امام زمان و الان تبدیل شده به پهلوی! بحث‌هاییه که براش آماده نیستید.
وای دختر مسلمون که معتقد به نصف قوانین اسلام نیست باز اومد ...
چشم عقاید داعشی هارو میپذیریم و باهاشون به گفتگو میشینیم

بند اخر : سوشیانت دینی پهلوی 😂
مبارزه با اسلام خودش اکت دینیه 😂

خاورمیانه تا قبل حمله ملخ ها (اعراب) و سوسک ها(مغولها) یکی از بهترین مکانها برای زندگی بود

ولی وقتی دین سرتاسر کصشعر اسلام با زور شمشیر به مردم حقنه میشه و در ادامه ش حس یاس و ناامیدی و دنیاگریزی ناشی از حمله مغول ها وارد فرهنگمون میشه ...
نمیشه انتظار بیشتری داشت

تا میام یکم هم پیشرفت کنیم بچه شیعه اذیت میشه و جفتک میندازه

درواقع ایرانی جماعت حتی جنگش با دین هم دینیه=
ببخشید کسی اشاره ای به پهلوی کرد؟((((: من که ندیدم . داری مغلطه میکنی ‌.

باور دینی که خیلی‌ها در جامعه دارن رو بپذیر و نگو چرت و پرته.
بپذیرم؟ ببخشید چیو بپذیرم؟
عقاید بابای رومینا که سر بچشو بخاطر دوست پسر داشتن برید؟ عقاید فلان چلقوز که بچشو 12 سالگی شوهر میده؟ عقاید بسیجی گراز بی‌ناموس که بخاطر خوردن روزه تو ملاء عام جوون مردم رو کتک می‌زنه کف خیابون؟؟؟

یه عدتون لای پر قو نشستید و از عواقب "احترام گذاشتن به عقاید بچه شیعه" در امانید برا خودتون فتوا صادر می‌کنید که به عقده های هم باید احترام گذاشت وگرنه something something عاظادی بیان چه می‌شود.

اتفاقا نه تنها چرت و پرته بلکه سرطانه برای جوامعی که تسخیرشون می‌کنه.

اگه تاریخ رو بررسی کنید، میبینید که عقاید دینیِ بی پایه و اساس و کاملا بی منطق چندین بار جلوی پیشرفت هایی بزرگ رو گرفتن، خیلی وقت ها هم آدم هایی بی گناهی که فقط به دنبال پیشرفت کشور بودن رو به مرگ محکوم کرده.
من کلا با کانسپت دین و محدود کردن عقاید مخالفم، بنظرم اینکه هر کس بسته به ارزش هایی که برای خودش داره مجموعه ای از باور هارو برای خودش بسازه خیلی مقبول تر از اینه که یک سری عقیده از پیش تعیین شده رو بپذیره!

Back
بالا