• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا چه حد باید کاربرای کم سن رو مراعات کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اصلا باید مراعاتی بشه؟

• بله

رای‌ها: 17 19.5%
  • یه کوچولو

رای‌ها: 34 39.1%
  • خیر

رای‌ها: 25 28.7%
  • نظری ندارم.

رای‌ها: 11 12.6%

• رای‌دهندگان
    87
توی این موارد هم من معتقدم ادم تو محدودیت ها ستاره میشه

که نباید ستاره شد!

من بابام یادمه اگر کسی ازش تو خیابون فندکی ماشین میخواست براش روشن میکرد؛ میگفت اگر من الان براش سیگار روشن نکنم میره یجا دیگه یکی میگه جا سیگار بیا تریاک بکش
موافق نیستم. اگه خوب و مناسب گفته نشه (مثلا یهو یه فکتی رو توی ح.ب یکی بخونه) یه سری مشکلات ممکنه پیش بیاد:
۱- ممکنه نسبت به پدر و مادرش بی اعتماد بشه (که چرا به من نگفتن اینو) و چندشش بشه نسبت به اونا (خب یکم نسبت به لک لک چیز عجیب تریه)
۲- اگه فقط یه تیکه گفته بشه، ذهن کنجکاوش میره اعماقش رو میگرده
و ...

موافق نیستم. اگه خوب و مناسب گفته نشه (مثلا یهو یه فکتی رو توی ح.ب یکی بخونه) یه سری مشکلات ممکنه پیش بیاد:
۱- ممکنه نسبت به پدر و مادرش بی اعتماد بشه (که چرا به من نگفتن اینو) و چندشش بشه نسبت به اونا (خب یکم نسبت به لک لک چیز عجیب تریه)
و ...
من پیشنهاد میکنم پدر مادرها هم اد بشن به فروم که این مشکلات پیش نیاد.

من الان سوالم اینه که ۱۵ ۱۶ ۱۷ ساله‌هایی که اینجا حرفشون اینه که باید رعایت بشه خودشونو شامل افرادی که یه سری حرفا مناسبشون نیست میدونن یا نه؟ اگه جوابتون آره‌ست چند تا مثال فرضی از حرفایی که باید زده نشه و زده شده بگید (مثال فرضی که لازم نباشه حرف کسی رو تکرار کنین یه چیزی شبیهش بگین) و اگه جوابتون نه‌ست میتونم بدونم به نظر خودتون فرقتون با کوچیکتر از خودتون دقیقا در چیه؟ چون حدس میزنم برای ما کاربرای به نسبت بزرگتر همه‌ی شما بچه‌اید.
بلوغ جنسی از ۱۲ ۱۳ سالگی شروع میشه . کسی هم که چیزی ندیده باشه خواه ناخواه متوجه میشه . کودک زیر ده سال نیستن که این چیزارو حس نکنن و خشونت زا و غیر قابل درک باشه براشون . به خاطر همین حرف زدن راجبش به نظرم مشکلی نداره. فقط تو روابط باید رعایت بشه .یعنی مثلا یدفعه یه بزرگسال(چه مرد چه زن) شروع نکنه لاس زدن با بچه ۱۲ ۱۳ ساله ‌. تو پ.خ یا هر جا دیگه .

و ...
۱. دقیقا. و این موضوع خوبیه.
از دست رفتن اعتماد بین فرزند و والدین بخاطر پنهان‌کاری والدین چیزی نیست که افراد ازش بترسن و بابتش خودشون رو محدود کنن، بلکه والدین هستن که باید ازش بترسن. توی موردی که گفتی مقصر شکستن اعتماد پدر و مادر هستن، نه فردی که برای فرزند کنجکاوی ایجاد کرده‌. وقتی اطلاعات از یه منبع امن به فرزند برسن، علاوه بر این اعتماد بیشتر می‌شه و اون فرزند برای سوال های بعدی‌ش هم به والدین مراجعه می‌کنه( به جای افراد نامطمئن)، فرزند اطلاعات نادرست دریافت نمی‌کنه که در نهایت براش مضر باشن.
۲. باز هم دقیقا. و این چیز خوبیه. سرکوب کنجکاوی روش جمهوری اسلامیه. کنجکاوی اگه طی کودکی سرکوب بشه، طی بزرگسالی هم توسط خود فرد سرکوب می‌شه‌.
سرکوب کنجکاوی مضره. رفع کنجکاوی از طریق منابع و روش درست صحیحه.

بلوغ جنسی از ۱۲ ۱۳ سالگی شروع میشه . کسی هم که چیزی ندیده باشه خواه ناخواه متوجه میشه . کودک زیر ده سال نیستن که این چیزارو حس نکنن و خشونت زا و غیر قابل درک باشه براشون . به خاطر همین حرف زدن راجبش به نظرم مشکلی نداره. فقط تو روابط باید رعایت بشه .یعنی مثلا یدفعه یه بزرگسال(چه مرد چه زن) شروع نکنه لاس زدن با بچه ۱۲ ۱۳ ساله ‌. تو پ.خ یا هر جا دیگه .
با بچه ۱۲ ، ۱۳ ساله خیلی چندشه لاس زدن ولی یه سریا اعتقاد دارن ۱۴۰۰ سال پیش بچه ۶ ساله هم اندازه قهرمان میس المپیا جثه داشته

الان میبینم معاون پرورشی گویا اد شده
البته دارم بی انصافی می کنم.یادمه معاون پرورشیمون اون زمان برامون از "مزایای صیغه" می گفت تا ذهن کنجکاومون اعماق هیچ جایی رو نگرده و دچار "بی اعتمادی به پدر و مادر" نشیم

من جواب سوالمو نگرفتم راستش. کلا حرفاتو قبول دارم و من خودم نظرم اینه که نیاز به رعایت خیلی خاصی نیست. این چیزی که توصیف کردی اسمش رعایت نیست اصن اسمش اینه که پدوفیل نباشید. من بیشتر می‌خوام بدونم اون مثلا ۱۶ ساله‌ای که میگه رعایت کنید برای بچه بده سنی که این رعایتا باید شروع بشه کیه و چرا فکر می‌کنه از سن خودش به قبله:‌))

. دقیقا. و این موضوع خوبیه.
از دست رفتن اعتماد بین فرزند و والدین بخاطر پنهان‌کاری والدین چیزی نیست که افراد ازش بترسن و بابتش خودشون رو محدود کنن، بلکه والدین هستن که باید ازش بترسن. توی موردی که گفتی مقصر شکستن اعتماد پدر و مادر هستن، نه فردی که برای فرزند کنجکاوی ایجاد کرده‌. وقتی اطلاعات از یه منبع امن به فرزند برسن، علاوه بر این اعتماد بیشتر می‌شه و اون فرزند برای سوال های بعدی‌ش هم به والدین مراجعه می‌کنه( به جای افراد نامطمئن)، فرزند اطلاعات نادرست دریافت نمی‌کنه که در نهایت براش مضر باشن.
خیلی از والدین برنامه دارند که در دوره راهنمایی به فرزندشون بگن این موضوعات رو.
خیلی از سایت ها این هشدار رو برای افراد زیر ۱۸ میگذارند که محتوایی که میخوای ببینی مناسب سنت نیست. در حالی که سمپادیا میگه اینجا مناسب توعه، چون سمپادی هستی. حتی اگه زیر سن قانونی باشی.
پس فک کنم این مسئولیت سایت باشه که با نگه داشتن رضایت افراد بزرگسال، محیط نسبتا ایمنی رو برای افراد زیر سن قانونی فراهم کنه
۲. باز هم دقیقا. و این چیز خوبیه. سرکوب کنجکاوی روش جمهوری اسلامیه. کنجکاوی اگه طی کودکی سرکوب بشه، طی بزرگسالی هم توسط خود فرد سرکوب می‌شه‌.
سرکوب کنجکاوی مضره. رفع کنجکاوی از طریق منابع و روش درست صحیحه.
کنجکاوی از روش صحیح خوبه. ولی کسی که اینجا صرفا به یک کلمه اشاره میکنه که سرچ اون ممکنه از روش غلط هم کنجکاوی رو سیر کنه، این غلطه
چرا بحث رو سیاسی میکنی یهو

خیلی از سایت ها این هشدار رو برای افراد زیر ۱۸ میگذارند که محتوایی که میخوای ببینی مناسب سنت نیست. در حالی که سمپادیا میگه اینجا مناسب توعه، چون سمپادی هستی. حتی اگه زیر سن قانونی باشی.
پس فک کنم این مسئولیت سایت باشه که با نگه داشتن رضایت افراد بزرگسال، محیط نسبتا ایمنی رو برای افراد زیر سن قانونی فراهم کنه

کنجکاوی از روش صحیح خوبه. ولی کسی که اینجا صرفا به یک کلمه اشاره میکنه که سرچ اون ممکنه از روش غلط هم کنجکاوی رو سیر کنه، این غلطه
خودت زیر سن قانونی هستی پسرجون

البته خیلی از مدارس این بحث رو برای بچه ها توضیح میدن حتی قبل کلاس هشتم...برای مثال معلم بهداشت و دبیر زیست ما از الان برامون خیلی اوکی توضیح دادن با اینکه تمام بچه ها از دبستان میدونستن

صحبتی که‌ من کردم بیشتر عمومی و general بود و لزوما وضعیت کنونی سمپادیا مد‌ نظرم نبود.
حرفی که می‌زنی درمورد سمپادیا کاملا درسته. احتمالا چیزی که از محیط‌ سمپادیا تبلیغ می‌شه اون چیزی نیست که واقعا باشه. همونطور که فرد دیگه‌ای گفتن بهتره محیط‌ سمپادیا(به اقتضای افرادی که توی جامعه‌ش هستن) از سا محیط صرفا آموزشی/دانش‌آموزشی فراتر بره و فراتر تبلیغ بشه.
چیزی که داری می‌گی‌ به نحوی دنبال زیر بغل مار گشتنه‌. مورد های خاص یه بحث کلی رو تغییر نمی‌دن. (هرچند توی موردی که گفتی هم می‌شه انتظار داشت یا محیط سمپادیا طور دیگه‌ای تبلیغ بشه، یا خانواده‌ی مورد اعتماد منبع رفع کنجکاوی فرزند باشن همونطور که گفتم)

خودت زیر سن قانونی هستی پسرجون
چه ربطی داره
چون زیر سن قانونیه نمی‌تونه اظهار نظر کنه در این مورد؟
کوچیک نشون دادن نظر یه فرد با "پسرجون" خطاب کردنش خودش به اندازه‌ی کافی بچگونه هست.

صحبتی که‌ من کردم بیشتر عمومی و general بود و لزوما وضعیت کنونی سمپادیا مد‌ نظرم نبود.
اینجا صحبت از سمپادیاست
چیزی که داری می‌گی‌ به نحوی دنبال زیر بغل مار گشتنه‌. مورد های خاص یه بحث کلی رو تغییر نمی‌دن.
مورد خاص نیست. منظورم این بود باید محدودیت هایی بر روی کلمات و مطالب از طرف خود فرد باشه
همین. چیزی که همین الانش هم از طرف اکثر کاربرا رعایت میشه

چه ربطی داره
چون زیر سن قانونیه نمی‌تونه اظهار نظر کنه در این مورد؟
کوچیک نشون دادن نظر یه فرد با "پسرجون" خطاب کردنش خودش به اندازه‌ی کافی بچگونه هست.
باش

دقیقا همین!
من بیشتر می‌خوام بدونم اون مثلا ۱۶ ساله‌ای که میگه رعایت کنید برای بچه بده سنی که این رعایتا باید شروع بشه کیه و چرا فکر می‌کنه از سن خودش به قبله:‌))

بابا بخدا اینجا خیلی سالم تر از تلگرام و روبیکاست

بزارید اتفاقا بچه های کم سن تر سمپادیا باشن تا روبیکا

به عنوان یک اندرایج بنده خواستار اینم که بزرگترا برام چیپس و بستنی بگیرن

به عنوان یک اندرایج بنده خواستار اینم که بزرگترا برام چیپس و بستنی بگیرن
هنوز که هنوزه مامانم که از بیرون میاد میرم ببینم خوراکی چی خریده 🥹👍🏿

Back
بالا