• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا چه حد باید کاربرای کم سن رو مراعات کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اصلا باید مراعاتی بشه؟

• بله

رای‌ها: 17 19.5%
  • یه کوچولو

رای‌ها: 34 39.1%
  • خیر

رای‌ها: 25 28.7%
  • نظری ندارم.

رای‌ها: 11 12.6%

• رای‌دهندگان
    87
حرفای جنسی بنظرم مهم نیست. مگه ما خودمون بچه مدرسه‌ای نبودیم نمیدونم تو مدارس چه خبره؟
ولی این که یه نفر با هفت هشت سال اختلاف سنی مثلا بره پی وی یه کاربر زیر سن قانونی بنظرم خیلی کرینجه و باید کاربر خاطی بن بشه. چون حتی توی شبکه‌های اجتماعی خارجی هم چنین قانونی هست و خیلی عجیبه یکی بره به آدم underage پیام بده در حد پیگرد قضایی داستان میشه واسش

بچه ها من یه تاپیکی زدم تو دخترونه که احتمالا نیاز به محدودیت سنی داشت. الان میخواین تاپیک رو ببندین من نتونم تاپیک خودم رو ببینم؟ شل کنید به نظرم.
همینو بگو👌🏿👍🏿

ببینید خیلی خوبه که چیزای بد رو از ادما دور نگه داشت؛ ولی بحث اینه اولا خیلی از چیزای اینجا بد نیستن صرفا شاید برای سنتون زود باشن

دوما به نظرم از ادمای اینجا یسری چیزا رو بشنوید خیلی بهتر برخورد کنید با اون مسیله تا تو مدرسه و جاهای بدتر دیگه.

بچه ها من یه تاپیکی زدم تو دخترونه که احتمالا نیاز به محدودیت سنی داشت. الان میخواین تاپیک رو ببندین من نتونم تاپیک خودم رو ببینم؟ شل کنید به نظرم.
حس میکنم منظور از کم سن و سال رنج ۱۲ تا ۱۵ باشه
نه ۱۷ ۱۸

آقا اگه می‌خواید مراعات ما اندرایجا رو کنید ما در همین حد که ناشناسمون فحش نده کسی و مزاحمت برامون به وجود نیاد جاهای مختلف راضی‌ایم

فحش و اینارو بهتر از خودتون‌ بلدیم وگرنه😔😂

منم با نظر همین آقای ashkansin موافقم.
مزاحمتهایی که اینشکلی ان و تو پ خ و چت روم به طور خصوصی هستن باید گزارش و به کاربر انجام دهنده تذکر داده باشه. در صورت تکرار اون آدم، بن کاربر. جز این مورد محتوای تاپیکهای عمومی هرطوری هم باشه اوکیه. دیگه الان دست هر بچه ۱۰ ساله ای گوشیه حالا سمپادیا هم عضو نباشه حتما ده جای دیگه عضوه.

منم با نظر همین آقای askansin موافقم.
مزاحمتهایی که اینشکلی ان و تو پ خ و چت روم به طور خصوصی هستن باید یه جوری گزارش و به کاربر انجام دهنده تذکر داده باشه. در صورت تکرار اون آدم، بن کاربر. جز این مورد محتوای تاپیکهای عمومی هرطوری هم باشه از نظر من اوکیه. دیگه الان دست هر بچه ۱۰ ساله ای گوشیه حالا سمپادیا هم عضو نباشه حتما ده جای دیگه عضوه.
مشتی میگم من از ۸ سالگی با سوپر اشنا شدم چی میگی🥹

ببینید این استدلال که میتونه جای دیگه ببینه درسته. منم همه جا سمت دولت محدود وایمیستم(مطهری عشق کن دولت زدم به نامت)
ولی یادمون نره عموما قبل دانشگاه وارد سایت شدیم. عضو شدن اعضا معمولا حین سمپادی بودن و نه بعد اون اتفاق میفته.
حالا فرض کنید کاربر جدید میاد، حرف بزن رو باز میکنه و میبینه من دارم با شوق و ذوق از این حرف میزنم که تا الان اشتباه میکردم فلان دخترها تایپمن اون یکی ها جالبترن. بله این یک امر واقعیه اما یکم اون آدم راحتیش از بین میره.
به نظرم با مختصری محدودیت از سمت خودمون، که به نظرم داره انجام میشه همین الان هم، همه راحتن.

اینو باید بگم؛
ببینید هر چی جلوتر می‌ریم هممون داریم بزرگتر می‌شیم، همیشه یک مینیمم ۱۳ ساله داریم ولی از طرف دیگه ماکسیممی نداریم و تا ۳۰ و خورده‌ای سال هم هست، و هر چی جلوتر بریم این گپ سنی بزرگتر می‌شه.
راه‌حل به نظرم این نیست افراد بالای فلان سن نیان یا فلان رو حرف نزنیم چون واقعاً به جز مراعاتی که خود اشخاص می‌تونن کنن نمی‌شه با قوانین و مدیریت اینا زیاد چیزی رو پیگیری یا کنترل کرد.
راه‌حلی که من به ذهنم می‌رسه اینه که سمپادیا بیشتر هویت خودشو به عنوان شبکه‌ای اجتماعی برای سمپادی ها، و نه جایی که محتوای درسی ارائه می‌ده قبول کنه. الان از بیرون یه ظاهر گوگولیِ توجیه کننده برای یه بچه ۱۳ ساله داره که خواه ناخواه می‌تونه خودشو به بهونه "درسی" بودن اینجا گول بزنه، که خب بچه ۱۳ ساله‌ست چه انتظار دیگه‌ای داریم جز اینکه برای خودش جاستیفای کنه؟!
اینجا واقعاً یک محیط درسیِ دبیرستانی پاستوریزه نیست و با اینکه ایده‌ای ندارم چطوری ولی می‌دونم باید از این ظاهر فیکش خارج بشه و هویت واقعیش بیشتر به چشم بیاد.

به نظرم‌ بهتره خود کاربری که مینویسه یکم حواسش باشه.
یه سری مباحث و ... نباید گفته بشن به نظرم چون برای همه افراد مناسب نیست
فحاشی و اینا هم کمتر باشه
و این محدودیت ها توی ح.ب نسبت به باقی سایت یکم کمتر باشه. چون اونجا هر کس میخواد راحت تر باشه

میدونم این تاپیک درمورد یکی مثلا به سن و سال منه ولی خب باید بگم مواردی که ذکر شد متاسفانه الان تو مدارس بین دانش آموزا رایجه و متاسفانه خیلی این موارد عادی شدن

به نظر من جنرالی و بدون مخاطب حرف زدن نه میشه نه منطقیه که جلوشو گرفت. مثلا‌ من میرم ح‌ب مینویسم من عاشق ممه هستم. خب این حرفو تو مهد کودک نزدم که مختص کودک باشه. هرجا برم بگمش "ممکنه" آندرایج هم وجود داشته باشه. تا اینجا بنظرم مسئولیتی گردن کسی نیست.
ولی وقتی یکیو تگ کردم گفتم جون چه ممه هایی (حرفم مخاطب داشت)، یا به یک عملی دست زدم. مثلا‌ آیدی دادم گفتم به من عکس ممه بدید. اونجاست که بحث مسئولیت میاد وسط. حالا مخاطب من قبلش ح ب کرده باشه که "من ممه دارم" باز هم حرف و کار منو جاستیفای نمیکنه. خب اینجا اگه مثلا یه فرد ۱۵ ساله برای من عکس بفرسته واقعا مسئولیتی گردن کسی نیست؟
به نظر من اتفاقات بد در این فاز خیلی کم پیش میاد که از روی ناآگاهی و سو تفاهم باشه و اغلب پای بی شعوری کسی در میونه.
اونقدر سخت هم نیست به نظرم. تو یا یکیو میشناسی و میدونی با هم شوخی دارید و یه حرفی بهش بزنی اوکیه و ناراحت و آفندد نمیشه، یا مطمئن نیستی که در این صورت اگه آدم باشی احتیاط میکنی.
حرمسرا طور برخورد کردن و "برام نود بفرستید" خطاب به همگان گفتن رو من خودم دوست ندارم. ولی چون حس میکنم بیشتر احساس شخصی ایه و نمیتونم اوتقدر برای غیراخلاقی بودنش دلیل بیارم راجع بهش حرف نمیزنم.
دومی رو راستش به همین خاطر که یک عملی ممکنه انجام بشه و از صرف حرف فراتر بره (عکسی ممکنه فرستاده بشه) به نظرم باید جدی تر گرفت.
(حالا کاملا بخوام صادق باشم الان بیشتر همون ماجرای لینک گذاشتن توی ذهنمه، نه فقط حرفشو زدن.)
به نظرم فرقش اینجاست که وقتی من فقط جنرالی و بدون مخاطب حرف جنسی میزنم دیگه تهش اینه که یه بچه یه حرفی خونده که مناسب سنش نبوده و اگه بخواد یقه کسی گرفته بشه باید والدینش باشن احتمالا. ولی وقتی من یه بستری فراهم میکنم که اکچلی ممکنه یه کاری صورت بگیره، این تو محیطی که همه بزرگسال نیستن حقیقتا کریپیه برام.
من اینارو اینجا هم بذارم. اینم اضافه بکنم که روی سخن من رفتارهای آدماست، نه سن واقعی یا سمپادیاییشون. اشتباه از هر آدمی ممکنه سر بزنه و صرف سن و سال و تاریخ افتتاح اکانت نباید قضاوت ما رو biased کنه.
با این حرفا که "جامعه همینه"، "اینجا مواجه بشه بهتره تا دنیای واقعی" و "دبیرستانیا الان همینن" هم مخالفم. چون جامعه همینه ما هم همین باشیم و حتی تلاش هم نکنیم در راستای مرز داشتن؟

مشتی میگم من از ۸ سالگی با سوپر اشنا شدم چی میگی🥹
شما خفن
من خیلی از افراد رو میشناسم و با چشمای خودم دیدم که تا کلاس هشتم هیچی نمیدونسته.
حتی اگه توی مدارس و ... اینطوری باشه شاید یکی بخواد از محیط آروم و دوستانه سمپادیا استفاده کنه

به عنوان یه 13 ساله خواستم نظر بدم
فحشاتونو بدین راحت باشین چون مام میدیم 😁
فقط لطفا و خواهشا مزاحمت جنسی ایجاد نکنین یا حداقل اگه ایجاد میکنین تو ناشناس ایجاد نکنین ببینیم اصلا کی هستین

ایجاد محدودیت بخاطر‌ گروه کم‌ سن تر چه اقلیت باشن و چه اکثریت، کار اشتباهیه به نظرم.
محدود کردن فراد زیر سن قانونی برای اینکه با محتوای نامناسب با سنشون رو به رو نشن حتی اگر کار درستی باشه وظیفه‌ی محیط و یا جامعه نیست. وظیفه‌ی نهاد خانواده و سیستم آموزشیه. و اگه اونها درست انجامش ندن، ارتباطی با بقیه نداره و نباید burden چنین مسئولیتی رو از فرد مسئول منتقل کرد به یه جامعه.

من الان سوالم اینه که ۱۵ ۱۶ ۱۷ ساله‌هایی که اینجا حرفشون اینه که باید رعایت بشه خودشونو شامل افرادی که یه سری حرفا مناسبشون نیست میدونن یا نه؟ اگه جوابتون آره‌ست چند تا مثال فرضی از حرفایی که باید زده نشه و زده شده بگید (مثال فرضی که لازم نباشه حرف کسی رو تکرار کنین یه چیزی شبیهش بگین) و اگه جوابتون نه‌ست میتونم بدونم به نظر خودتون فرقتون با کوچیکتر از خودتون دقیقا در چیه؟ چون حدس میزنم برای ما کاربرای به نسبت بزرگتر همه‌ی شما بچه‌اید.

شما خفن
من خیلی از افراد رو میشناسم و با چشمای خودم دیدم که تا کلاس هشتم هیچی نمیدونسته.
حتی اگه توی مدارس و ... اینطوری باشه شاید یکی بخواد از محیط آروم و دوستانه سمپادیا استفاده کنه
توی این موارد هم من معتقدم ادم تو محدودیت ها ستاره میشه

که نباید ستاره شد!

من بابام یادمه اگر کسی ازش تو خیابون فندکی ماشین میخواست براش روشن میکرد؛ میگفت اگر من الان براش سیگار روشن نکنم میره یجا دیگه یکی میگه جا سیگار بیا تریاک بکش

شما خفن
داش یه دو واحدی روان شناسی سلامت خوندم اجازه بده یه چی بگم.
به نظرم این تابو هایی که خانواده های ایرانی میسازن در جهت تربیتی که اذغان دارن درسته و یه محیط بسته میخان ایجاد کنن هر چند که احتمالا موافق نظر بچه هم هست(طبق دوره بندی لذت فروید تو اون تایم بچه در دوره نفهتگی عه اگر اشتباه نکنم) بعدا اسیب زا است براش. اینکه یه دفعه ای بیاد و با یه سری چیزا اشنا شه.

اینو باید بگم؛
ببینید هر چی جلوتر می‌ریم هممون داریم بزرگتر می‌شیم، همیشه یک مینیمم ۱۳ ساله داریم ولی از طرف دیگه ماکسیممی نداریم و تا ۳۰ و خورده‌ای سال هم هست، و هر چی جلوتر بریم این گپ سنی بزرگتر می‌شه.
راه‌حل به نظرم این نیست افراد بالای فلان سن نیان یا فلان رو حرف نزنیم چون واقعاً به جز مراعاتی که خود اشخاص می‌تونن کنن نمی‌شه با قوانین و مدیریت اینا زیاد چیزی رو پیگیری یا کنترل کرد.
راه‌حلی که من به ذهنم می‌رسه اینه که سمپادیا بیشتر هویت خودشو به عنوان شبکه‌ای اجتماعی برای سمپادی ها، و نه جایی که محتوای درسی ارائه می‌ده قبول کنه. الان از بیرون یه ظاهر گوگولیِ توجیه کننده برای یه بچه ۱۳ ساله داره که خواه ناخواه می‌تونه خودشو به بهونه "درسی" بودن اینجا گول بزنه، که خب بچه ۱۳ ساله‌ست چه انتظار دیگه‌ای داریم جز اینکه برای خودش جاستیفای کنه؟!
اینجا واقعاً یک محیط درسیِ دبیرستانی پاستوریزه نیست و با اینکه ایده‌ای ندارم چطوری ولی می‌دونم باید از این ظاهر فیکش خارج بشه و هویت واقعیش بیشتر به چشم بیاد.
این به نظر من جامعترین و زیباترین راه حل تا الان بوده. تبدیل سمپادیا به یک محیط بزرگتر از محیط آموزشی صرفا.
اما خب الان این هویت هنوز شکل نگرفته دیگه. الان همچنان همونجور که گفتم بچه ها قبل دانشگاه وارد سایت میشن دیگه.
تا قبل ایجاد اون هویت به نظرم دغدغه ی مطرح شده قابل تامله.

Back
بالا