• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا چه حد باید کاربرای کم سن رو مراعات کنیم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اصلا باید مراعاتی بشه؟

• بله

رای‌ها: 17 19.5%
  • یه کوچولو

رای‌ها: 34 39.1%
  • خیر

رای‌ها: 25 28.7%
  • نظری ندارم.

رای‌ها: 11 12.6%

• رای‌دهندگان
    87

Wishing

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
اردبیل
رشته دانشگاه
علوم آزمایشگاهی
سمپادیا جایی هست که تعداد بچه‌های زیر ۱۸ سالش از بقیه‌ی جاها بیشتره و یه جورایی اینجا شبیه انجمن‌های دانش آموزیه و همین موضوع باعث میشه اهمیت نظارت بر محتوای اینجا برامون بیشتر شه. چند وقت پیش یه بحثی تو فروم بود که پیرو اون تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم، به نظرتون تا چه حد باید رعایت کنیم؟ در مورد چیزای جنسی و فحش تا ...

تا جاییکه اونا بهمون یاد ندن🚶🏻‍♀️‍➡️

من نمیفهمم چرا انقدر میگید تعداد زیر ۱۸ سال ها بیشتره.
یه نگاه به سایت میندازی میبینی عمدتا یک مشت پیر پاتالیم حالا دو سه تا اون وسط بچه ۱۶ ساله هست

من نمیفهمم چرا انقدر میگید تعداد زیر ۱۸ سال ها بیشتره.
یه نگاه به سایت میندازی میبینی عمدتا یک مشت پیر پاتالیم حالا دو سه تا اون وسط بچه ۱۶ ساله هست
فکر کنم منظور اینه تعداد کمی هم زیر ۱۸ باشه باز باید رعایت شن. که البته صادقانه بعید میدونم بشه. انقدری سخت میشه ارتباط که دود بفرستیم هوا بهتره.

فکر کنم منظور اینه تعداد کمی هم زیر ۱۸ باشه باز باید رعایت شن. که البته صادقانه بعید میدونم بشه. انقدری سخت میشه ارتباط که دود بفرستیم هوا بهتره.
بابا من بعنوان یک معلم نصف فحشایی که استفاده میکنم رو از شاگردام یاد گرفتم این حساسیته رو نمیفهمم😂
یعنی اونا با همسنای خودشون فحش بدن ما بریم یه فروم سمپادیا اولد ورژن بزنیم اونجا فحش بدیم؟

یه مدتی حتی پیشنهاد شد یه سری انجمن‌ها فقط برای بالای ۱۸ و یا بالای ۲۵ باز باشه:))
(چطور یه سری انجمنا برای زیر ۲۰ ارسال‌ قفله)

بعد منم شونزده سالگی اومدم اینجا
یادمه اونموقع هم همچین بحثی بود.
یک عزیزی یک متنی نوشته بود که خونه دوست پسرش بوده و دوست پسرش رفته بالا کولر رو سرویس کنه و این ها.
اونزمون حتی این هم پیراهن عثمون کرده بودن که وااای بچه نشسته این چرا نوشته که خونه دوست پسرش داشته چرت میزده.

بابا تاپیک نظرخواهی تو گفت و شنود اجتماعیه دیگه چرا انقدر به هر صحبتی آلرژی دارید بگید نه قبول ندارم اصلا هم نمی‌خوام رعایت کنم برید دیگه:‌)) همه حرفا باید تو ح‌ب رو به هوا زده شه؟:‌))

بابا تاپیک نظرخواهی تو گفت و شنود اجتماعیه دیگه چرا انقدر به هر صحبتی آلرژی دارید بگید نه قبول ندارم اصلا هم نمی‌خوام رعایت کنم برید دیگه:‌)) همه حرفا باید تو ح‌ب رو به هوا زده شه؟:‌))
چون رو‌ مود جنگی عیم
دوپس دوپس بوم

من فکر نمیکنم نیاز به رعایت خاصی باشه.شاید یک سری محتوا ها درمورد دراگ و الکل و سیگار و سکس رو خودمون کنترل کنیم بهتر باشه.
ولی بهتره بیاد بخونه،ببینه،از اون دنیای امن خارج بشه یکم سوال تو ذهنش ایجاد بشه در جریان قرار بگیره و…

سمپادیا جامعست

مکان شخصی کسی نیست ورود یا حضور یا فعالیت یه قشری رو نهی کنی توش

هر کار دلتون میخواد بکنید

وگرنه بر بچه زیر ۱۸ سال سیگارم بده؛ پس ادما تو خیابون سیگار نکشن

یه مدتی حتی پیشنهاد شد یه سری انجمن‌ها فقط برای بالای ۱۸ و یا بالای ۲۵ باز باشه:))
(چطور یه سری انجمنا برای زیر ۲۰ ارسال‌ قفله)
همممم
من دغدغه تون‌ رو میفهمم. مثلا اون بحث نود و عکس پا که گذری شوخی شد سرش آره به نظرم میشه گفت خوب نیست واقعا خرس گنده ای مثل من و بچه ی ۱۳ ساله یه جا باشن
بیاید راه حل ها رو بررسی کنیم. این راه حلی که دادی راه حل بدی نیست. من حتی میتونم بگم بیشتر ارتباط خودمم با آدم ۲۲ ۲۳ به بالاست اینجا. ولی به هر حال یسری محدودیت میسازه این
به نظرم منطقی ترش اینه ماهایی که دانشجو و شاغلیم خودمون یسری فضاها وارد نشیم و این کم کم قانون نانوشته بشه بینمون. مثلا میشه از سکس لایف نگفت(که ندیدم هم بگه کسی) یا مثلا من برنگردم یه شوخی جنسی با بچه ی ۱۵ ساله کنم(چه دختر چه پسر)
ولی فحش یا مودب بودن؟ من همین الان کونم پاره شد تا الانشو مودبانه نوشتم. خیلی سخته مودب بودن جدی. یا مثلا هیچ شوخی ای نکردن:))
راه حلی جز همین شکل گیری تدریجی یه اجماع نانوشته به نظرت میاد؟

چه تاپیک هایی؟
همچین چیزایی نداریم واقعا که نیاز باشه محدودیت بزاریم اخه
منطورم ح ب نیست توی ح ب هم بهتره یه کوچولو حواسمون باشه چی میگیم
اما مثلا یه تاپیک چند وقت پیش توی دخترونه زده شد که به نظرم بهتر بود از یه سنی به بعد اجازه ی دستزسی داشته باشن

بعد یه واقعیتی هم که هست نیازی به رعایت کردن یا نکردن ما نیست متاسفانه. توی مدارس آنقدر الکل و گل و بقیه دراگ ها بابه. اگر یواشکی گوش بدی انقدر حرف از پورن های نامتعارف و عجیب زیاده.
چیزی که بچه باید بفهمه اینه که همه چی هست و در دسترسه. ولی بسته به سن و شرایط و عقلش باید بفهمه که چی درسته چی غلط

بچه ها من یه تاپیکی زدم تو دخترونه که احتمالا نیاز به محدودیت سنی داشت. الان میخواین تاپیک رو ببندین من نتونم تاپیک خودم رو ببینم؟ شل کنید به نظرم.

Back
بالا