• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پیراپزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Wishing
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عه الان کارآموزی میری مگه؟
آره متاسفانه....
از امروز شروع شد دیگه...کلن سال آخری هارو گفتن باید بیایین مابقی تا اول اردیبهشت مجازی فعلا...
فعلا دو هفته Ccu ام، اطفال و مدیریت و...

آره متاسفانه....
از امروز شروع شد دیگه...کلن سال آخری هارو گفتن باید بیایین مابقی تا اول اردیبهشت مجازی فعلا...
فعلا دو هفته Ccu ام، اطفال و مدیریت و...
شما اسفندم اومدین؟

کدوم دانشگاهی؟ فقط پرستاری‌ها تون؟ منم سال آخری ام دیگه

راستی پرسیدم گفت تو تلگرام داشته که پریده

شما اسفندم اومدین؟

کدوم دانشگاهی؟ فقط پرستاری‌ها تون؟ منم سال آخری ام دیگه

راستی پرسیدم گفت تو تلگرام داشته که پریده
آره من تا 26 ام کارورزی میرفتم...
علوم پزشکی مشهد، نه فقط پرستاری ها.. تمام دانشجو های سال آخر دانشکده پرستاری (مامایی، اتاق عمل، فوریت، پرستاری) البته فقط کارشناسی ها.
ارشد و ترم های پایین تر فعلا کنسله ولی بومی هاشون میتونن برن کارآموزی هاشون رو.
مرسی ازت

آره من تا 26 ام کارورزی میرفتم...
علوم پزشکی مشهد، نه فقط پرستاری ها.. تمام دانشجو های سال آخر دانشکده پرستاری (مامایی، اتاق عمل، فوریت، پرستاری) البته فقط کارشناسی ها.
ارشد و ترم های پایین تر فعلا کنسله ولی بومی هاشون میتونن برن کارآموزی هاشون رو.
مرسی ازت
عه چه بد
نه همدان اسفند فقط سال آخر پرستاری و فوریت رو نگه داشت
الان هم فعلا خبری نیست برای ما

بچه‌ها از چه منبعی / با چه روشی فارماکولوژی کاربردی و بالینی یاد گرفتین؟ جزوه‌های استاد من پر از اسم داروئه که خیلیاش یا منسوخ شدن یا اصلاً تو ایران نیستن. در حد کاتزونگ هم نمی‌خوام. می‌خوام یه چیزی باشه که تو بالین به دردم بخوره. مثلاً امروز استادمون داشت می‌پرسید اگه pvc چند کانونه تو نوار قلب بیمار دیدیم باید چی بدیم و من یه عالمه داروی آنتی‌آریتمی حفظ کردم ولی نمی‌دونستم کدوم واسه پی وی سی به درد می‌خوره و یه عالمه مثال این شکلی. نمی‌دونم چه چیزی به درد چه چیزی دقیقاً می‌خوره :‌(
یا مثلاً کلی دارو حفظم و می‌دونم اینا هم‌گروهن ولی اسمِ گروه و کاربردشون یادم نمونده 😦 فقط می‌دونم هم‌گروهن (احتمالاً چون با آهنگ حفظ‌شون کردم :(()

سلام
کسی از بچه های پرستاری تجربه کار هوم‌کر داره؟ تزریقات و پانسمان و غیره؟ یا کسی رو میشناسه داشته باشه؟ یا اطلاعاتی درموردش داشته باشه؟

بچه‌ها از چه منبعی / با چه روشی فارماکولوژی کاربردی و بالینی یاد گرفتین؟ جزوه‌های استاد من پر از اسم داروئه که خیلیاش یا منسوخ شدن یا اصلاً تو ایران نیستن. در حد کاتزونگ هم نمی‌خوام. می‌خوام یه چیزی باشه که تو بالین به دردم بخوره. مثلاً امروز استادمون داشت می‌پرسید اگه pvc چند کانونه تو نوار قلب بیمار دیدیم باید چی بدیم و من یه عالمه داروی آنتی‌آریتمی حفظ کردم ولی نمی‌دونستم کدوم واسه پی وی سی به درد می‌خوره و یه عالمه مثال این شکلی. نمی‌دونم چه چیزی به درد چه چیزی دقیقاً می‌خوره :‌(
یا مثلاً کلی دارو حفظم و می‌دونم اینا هم‌گروهن ولی اسمِ گروه و کاربردشون یادم نمونده 😦 فقط می‌دونم هم‌گروهن (احتمالاً چون با آهنگ حفظ‌شون کردم :(()
سلام ببین من معمولا از چند منبع استفاده میکنم واسه دارو ها، یکی اپلیکیشن دارویاب نمیدونم داری یا نه، میتونی کارت دانشجوییت رو آپلود کنی و اکانت بسازی بهت دسترسی های بیشتری هم میده. با اون دور، کاربرد، عوارض، آموزش به بیمار، ahfs و اینا رو داره هر دارو رو به سایت های دارویی معتبر هم رفرنس میده میتونی تکمیلی ازونجا بخونی (درصورت وجود نت) یکی دیگه هم pdf داروهای ژنریک ایران رو دارم اونم بد نیست ولی خیلی تعریفی نداره
دیگه خیلی گیر کنم آپتودیت هم دارو هارو داره با توضیح کامل و دقیق ازونجا میتونی بخونی...
نمیدونم ترم چندی ولی بخش به بخش که کارآموزی بری دستت میاد دارو ها، کاردکس هارو نگا کن شرح حال هارو، ببین علتی که در زمینه بیماری این دارو داده شده چیه و... اینجوری کاربردی تو ذهنت میمونه وگرنه بخوای حفظ کنی همه رو یادت میره...
کاتزونگ واسه ترم های پایین تر خوبه ولی بالینی نیست بدرد دارو ساز ها میخوره

سلام
کسی از بچه های پرستاری تجربه کار هوم‌کر داره؟ تزریقات و پانسمان و غیره؟ یا کسی رو میشناسه داشته باشه؟ یا اطلاعاتی درموردش داشته باشه؟
هوم کر کار نکردم اما دوستام کار میکردن ...نیاز داره مقدمات اولیه رو بلد باشی در حد تئوری که EDO دانشکده ها معمولا کارگاه میزاره در حد تئوری و مولاژ رو میگن اما اگر میخوای کار کنی قطعا کافی نیست و بهترینش کارگاه های وزارت بهداشته معمولا ظرفیت زود پر میشه اما شنیدم چند ماهی که دوره رو میگذرونی کیس های خوبی میبینی مرتبط با چیزی که انتخاب کردی....معمولا هوم کر رو میرن دوره زخم میبینن دوره های دیگه هم هست که نمیدونم چقدر به درد بخوره توی هوم کر ولی اکثر دوستام زخم رو دوره دیدن بعضیا هم رفتن دیالیز و icu ,ccu که توی هوم کر اونقدری فکر نمیکنم ازش استقبال شه مگر اینکه فردی توی دوره زندگی نباتی باشه خانواده ش تجهیزات تهیه کنن توی خونه‌.... حالا متخصص بیهوشی که تخصص icu داره و یه نرس و یه کمک پرستار و گاهی هم یه کارشناس زخم رو پیدا کنن که تا زمان اکسپایر شدن تحت نظر باشه ولی بیشتر توی بیمارستان به درد میخوره ...
قدم بعدی کار با مریض عه و باید کار با پورت و سی وی لاین و شالدون و پرمیکت غیره روتجربه داشتی باشی که چه فرق هایی داره و از کدوما چه استفاده هایی میشه.... تا اشتباها باعث خراب شدنشون نشی‌...هم خانواده ها هوشیارتر شدن و شکایت می‌کنن هم اینکه خود مریض اذیت میشه خصوصا اگر هم روحیه حساسی داشته باشه هم بیماری مزمن و سختی داشته باشه....مثلا یکی از بچه ها از پورت مریض خونگیری کرده بود چون یک طرفه اس و یه لیمیتی توی تعداد تزریق دارن وقتی که تموم شه اکسپایر محسوب میشه باید تعویض شه ‌...و خونگیری و اینا باعث میشه خراب شه مجبور میشن دوباره بره اتاق عمل... خانواده مریض ازش شکایت کرده بودن دردسر شده بود براش...‌
معمولا بچه ها مریضای مسنی که کنسر دارن و نیاز به اینترالیپید و امینو اسید دارن یا داروهای ساده ی غیر بیمارستانی دارن رو میبینن که کارشون در حد تزریق اپرکس و هپارینه ، خودشون و اعضای خانواده شون بلد نیستن یا میترسن.... ولی بیشتر بچه ها کیسای تزریق از پورت داشتن و اپرکس و هپارین و تزریق سرم ساده که مریضاشون ثابت بودن از بیمارستان باهم بودن و همون مریضا بهشون اشناهاشون رو معرفی میکردن بعضی وقتا ...‌.
بعضیا هم که جراحی میکنن یا کیس سوختگی هستن و پانسمان های مخصوص دارن که کارشناس زخم معمولا ویزیت میکنه نیاز به همون مدرک زخم از جاهای معتبر داره همینطوری نمیزارن ویزیت کنی ‌.... اکثر دوستام کارشناس زخم هم بودن برای یک سریا که واقعا خوب بود با پزشکای عفونی و جراح ها کار میکردن و از طرف خود دکتر و بیمارستان معرفی میشد به مریض‌ها....ولی هم یه سرمایه اولیه میخواد برای اینکه کارگاه ها رو بری و پانسمان های نوین رو بخری ببینی‌ که اکثر شون گرونن‌‌......هم نیاز داری یکی پرزنت کنه و کیس بهت معرفی کنن تا جا بیوفتی و خیلی طول میکشه خصوصا الان که کارشناس زخمها بیشتر شدن و اکثرا هم پیش معروفها میرن و توی شهرای بزرگ جا افتادن سخت تره و شهرای کوچیک سریعتر معروف میشن و درامد بهتری هم دارن اگر رقیبی هم نباشه دستشون هم توی قیمتا بازه معمولا ....هم اینکه دل و جرئت میخواد ممکنه کیس های خیلی تمیزی نباشه اکثر مریض ها هم حمایت روحی نیاز دارن و خجالت میکشن از وضع موجودشون و همه مناسبش نیستن....کارشناس هم اونقدری باید حرفه ای باشه که دوره درمان زخم رو با پانسمان مناسب کوتاه کنه نه اینکه صرفا بره یه پانسمانی عوض کنه دو تومنم بگیره مریض هم آخرش از سپسیس بمیره یا اینکه بافت کاملا نکروز شه حتی بهتر هم نشه اخلاق پزشکی هم خیلی مهمه که متاسفانه بعضیا ندارن و اعتقادی هم بهش ندارن...
مردم کشورمون هم تزریقات سرپایی و تعویض پانسمان های ساده رو معمولا یا اعضای خانواده خودشون انجام میدن یا میرن درمانگاه و یا دیلی کر بیمارستان تا اینکه دنبال مراکز دیلی کر باشن....
نکته بعدی هم باید توی بالین مریض پیدا کنی و مریضا وقتی کارت خوب باشه برات مشتری میارن و خودت مرکز داشته باشی یا با یک فرد با تجربه تر کار کنی که کیس های بیشتری بهت معرفی کنه....
همونطور که گفتم خیلی از مریض‌ها توی شیفت از بچه هایی که کارشون خوب بود ایدی و شماره می‌گرفتن برای مراقبت های بعد از عمل یا اگر کاری داشته باشن ...استادها توصیه میکردن شماره یا ایدی رو ندیم سر بحث مزاحمت ها و زنگهای وقت و بی وقت نصفه شبی برای سوال کردن درباره ی مریضی اکرم خانوم همسایه‌ شون ولی این موارد خیلی زیاد رایج نیست بیشترشون مسن ان بچه هاشون نزدیک شون نیستن مجبور میشن از نرس مراقب شون‌کمک بگیرن و بچه ها پول خوبی از این مریضاهم در میوردن چون پانسمان های جراحی اکثرا ساده ان خیلی چیز خاصی ندارن.... مگر جراحی های خاص امپوته شده یا گرفت ها و پیوند عضوها که معمولا خود جراح ها ویزیت میکنن تا یه مدت پانسمان و شستشو با نرسایی هست که توی مطب خودشون کار میکنن تا وضعیت مریض رو مرتب چک‌کنن ...
البته شهرهایی مثل تهران توی این مراکز کار کردن سود چندانی نداشت چون درصد بیشتری رو خود طرف برمیداره زحمتش با خودته ولی توی بیمارستان که طرفدار داشته باشی کارت هم خوب باشه میتونی با اجازه از بیمارستان توی بورد بخش ها اطلاعات تماس برای هوم‌ کر رو بزاری هرکس تمایلی داشت تماس بگیره...

بالین بری خیلی زودتر یاد میگیری چی خط اوله... الان فقط اتاق عمل میری یا ccu ,icu هم میری؟ چون دیدم بچه های هوشبری میان شیفت میدن اینجاها ....
کیس هاشو یه بار ببینی یادت میمونه.....خودم جزوه استادهام و دارویاب و خلاصه کاتزونگ رو خوندم تجربه بالین هم اضافه شد و یکم هم تجربه ی داروخانه دارم :)) .... کاتزونگ خیلی به درد بالین نمیخوره کتاب داروهای ژنریک ایران مناسب تر بود اگر کتابخونه تون داره حتما بگیرش ....یه کتاب جمع و جور و حجیمه :)) ‌..... جدیدا هم سارا بهم دکتر اباد رو‌معرفی کرد اونو بیشتر از دارویاب دوست دارم قسمتای جالبی داشت اگر نصب کردی پ خ بده کد معرف بهت بدم :))

سلام، بچه ها کسی جزوه ونتیلاتور خوب داره؟!

سلام، بچه ها کسی جزوه ونتیلاتور خوب داره؟!
منظورت از خوب چیه
یه جزوه دارم برای واحد ICU بود راجع به مدها و پارامترهای ونتیلاتوره
فقط نمی‌دونم استاده اوکیه پخشش کنم یا نه

بالین بری خیلی زودتر یاد میگیری چی خط اوله... الان فقط اتاق عمل میری یا ccu ,icu هم میری؟ چون دیدم بچه های هوشبری میان شیفت میدن اینجاها ....
کیس هاشو یه بار ببینی یادت میمونه.....خودم جزوه استادهام و دارویاب و خلاصه کاتزونگ رو خوندم تجربه بالین هم اضافه شد و یکم هم تجربه ی داروخانه دارم :)) .... کاتزونگ خیلی به درد بالین نمیخوره کتاب داروهای ژنریک ایران مناسب تر بود اگر کتابخونه تون داره حتما بگیرش ....یه کتاب جمع و جور و حجیمه :)) ‌..... جدیدا هم سارا بهم دکتر اباد رو‌معرفی کرد اونو بیشتر از دارویاب دوست دارم قسمتای جالبی داشت اگر نصب کردی پ خ بده کد معرف بهت بدم :))
@Sinara اینو نصب کردی؟ کاربردی بود برای ما؟

@Sinara اینو نصب کردی؟ کاربردی بود برای ما؟
آره آره زهرا. هممممه چی داشت. منع مصرف و کاربرد و دستور مصرف و تداخل. عالیه :‌>
فقط کد معرفو من فکر کردم بعدا هم میشه زد و نزدمش ولی الان دیدم نمیشه :‌"

سلام ببین من معمولا از چند منبع استفاده میکنم واسه دارو ها، یکی اپلیکیشن دارویاب نمیدونم داری یا نه، میتونی کارت دانشجوییت رو آپلود کنی و اکانت بسازی بهت دسترسی های بیشتری هم میده. با اون دور، کاربرد، عوارض، آموزش به بیمار، ahfs و اینا رو داره هر دارو رو به سایت های دارویی معتبر هم رفرنس میده میتونی تکمیلی ازونجا بخونی (درصورت وجود نت) یکی دیگه هم pdf داروهای ژنریک ایران رو دارم اونم بد نیست ولی خیلی تعریفی نداره
دیگه خیلی گیر کنم آپتودیت هم دارو هارو داره با توضیح کامل و دقیق ازونجا میتونی بخونی...
نمیدونم ترم چندی ولی بخش به بخش که کارآموزی بری دستت میاد دارو ها، کاردکس هارو نگا کن شرح حال هارو، ببین علتی که در زمینه بیماری این دارو داده شده چیه و... اینجوری کاربردی تو ذهنت میمونه وگرنه بخوای حفظ کنی همه رو یادت میره...
کاتزونگ واسه ترم های پایین تر خوبه ولی بالینی نیست بدرد دارو ساز ها میخوره
مرسی ممنوننن بچه‌هاا.
آره تو بالین خیلی راحت‌تر یادم می‌مونه ولی خب نه اینکه خیلی وقته از درس خوندن و بیمارستان دور بودم، حس کردم هیچی جز افدرین و پوفول یادم نمونده :‌(( ترسیدوم :‌(
حالا با همین اپه سعی میکنم روزی چند تا رو بخونم از فاجعه جلوگیری کنم :‌>

آره آره زهرا. هممممه چی داشت. منع مصرف و کاربرد و دستور مصرف و تداخل. عالیه :‌>
فقط کد معرفو من فکر کردم بعدا هم میشه زد و نزدمش ولی الان دیدم نمیشه :‌"
عه کاش گفته بودم اولش باید بزنی .....هرکس خواست پ خ بده براش بفرستم کد رو
مرسی ممنوننن بچه‌هاا.
آره تو بالین خیلی راحت‌تر یادم می‌مونه ولی خب نه اینکه خیلی وقته از درس خوندن و بیمارستان دور بودم، حس کردم هیچی جز افدرین و پوفول یادم نمونده :‌(( ترسیدوم :‌(
حالا با همین اپه سعی میکنم روزی چند تا رو بخونم از فاجعه جلوگیری کنم :‌>
نترس به مرور درست میشه

منظورت از خوب چیه
یه جزوه دارم برای واحد ICU بود راجع به مدها و پارامترهای ونتیلاتوره
فقط نمی‌دونم استاده اوکیه پخشش کنم یا نه
قابل فهم و درک 😅
استاد خودمون اصلا جزوه اش خوب نبود فردا هم picu دارم هیچی یادم نیست.....

قابل فهم و درک 😅
استاد خودمون اصلا جزوه اش خوب نبود فردا هم picu دارم هیچی یادم نیست.....
از این نظر شاید جزوه استاد ما هم خوب نباشه چون خلاصه نوشته باید خودت یادت باشه بفهمی:))

فقط زیاد پخشش نکن نمی‌دونم کار درستیه پخش کردن فایلش یا نه :)

از این نظر شاید جزوه استاد ما هم خوب نباشه چون خلاصه نوشته باید خودت یادت باشه بفهمی:))

فقط زیاد پخشش نکن نمی‌دونم کار درستیه پخش کردن فایلش یا نه :)
مرسی ازت✨🌱.... یادم هست بیسش رو و کار با دستگاه‌ رو اما یکم قاطی میکنم

مرسی ازت✨🌱.... یادم هست بیسش رو و کار با دستگاه‌ رو اما یکم قاطی میکنم
من خودم مد هارو با این یاد گرفتم
خلاصه و جمع و جور گفته
امیدوارم به دردت بخوره

🟢* اطلاعیه
🔢 تمامی واحد‌ها
📍 دانشکده پیراپزشکی
▫️ فراخوان جذب نیروی طرحی کارشناس رادیولوژی*

‼️ *قابل توجه فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان رشته رادیولوژی*

✨️ بدین وسیله به اطلاع شما عزیزان می‌رسانیم که دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد نسبت به جذب یک نفر نیروی طرحی کارشناس رادیولوژی اقدام نماید.

✨️ افراد واجد شرایط لطفا تا تاریخ ۲۳ اردیبهشت‌ماه، نسبت به ارائه مدارک خود و مصاحبه به صورت حضوری به دفتر ریاست دانشکده پیراپزشکی مراجعه کنند.

✨️ جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

☎️ شماره تماس: 02122718505 | 02122718531

📍 آدرس: تجریش، خیابان دربند، بعد از کوچه پرتوی، دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

🌸 به دوستان و آشنایان خود اطلاع دهید.

✨️کانال اطلاع رسانی صنفی دانشکده پیراپزشکی:

@pira_pezeshkisbmu

♨️ rubika: ‌ https://rubika.ir/SBMU_SS
‎‏🚸 eitaa: http://eitaa.com/SBMU_SS
‎‏⚜️ bale: http://ble.ir/join/2fvuocqTzQ
‎‏🌍 telegram: https://t.me/SBMU_SS
‎‏📲 instagram: https://www.instagram.com/sbmu.ss?igsh=cHQxdXJucnRxZGV2&utm_source=qr
‎‏🖥️ website: sbmu-ss.org

Back
بالا