• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آدما رو چجوری سیو می‌کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Elsaest
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه سیو نمیکنم

ولی احتمالا

کتگوری های کانتکتم رو سعی کردم ریز کنم

مثلا اشنای دانشگاه
اشنای دانشکده

نمیدونم کی قراره مفید باشن برم
خیلیم عالی اقا سینا
من والا رفیقامو به اسم سیو میکنم و یه لقب مثل سلطان قلب ها یا غار( :) ) یا سایر چیز ها
افرادی که اشنان و با توجه به شغلشون میشناسمشون از ترکیب فامیلی به علاوه‌ شغل استفاده میکنم
مثلا فلانی مدیر فلانی معاون فلانی بقال

من ک الگوریتم خاصی ندارم هرچی برسه ذهنم از فحش درخور گرفته تا شغل و... پسری که الگوریتم داره .... اره

مثلا حراست حرومزاده، کردکریمی

از کسی هم خوشم نیاد سیوش نمی‌کنم یا مجبور باشم فامیلیشو فقط سیو می‌کنم.

من همه رو به نام و نام خانوادگی سیو کردم حتی مامانم رو 😂
دختر داییم اسمش رو دیده بود روی گوشیم شاکی شده بود که مگه همکلاسیتم

مامانم رو "قشنگ‌ ِ من🎀"
بابام رو "بابااا🖤"
مادربزرگم رو مامان جون سیو کرده‌م.
ولی دایی‌هام رو با اسم و فامیل سیو کرده‌م😂، چون مامانم همه رو با اسم و فامیل سیو می‌کنه.😂
بعد یه چیز جالب اینه که مامانم برای من، بابام، مامانش و داداش‌هاش، با عکس سیو می‌کنه، یه بار دیدم داشتم جیغ می‌زدم، ازم عکس گرفته همون رو گذاشته.😂

خیلیم عالی اقا سینا
من والا رفیقامو به اسم سیو میکنم و یه لقب مثل سلطان قلب ها یا غار( :) ) یا سایر چیز ها
افرادی که اشنان و با توجه به شغلشون میشناسمشون از ترکیب فامیلی به علاوه‌ شغل استفاده میکنم
مثلا فلانی مدیر فلانی معاون فلانی بقال
۳ تا رفیق دارم کلا من همرم اسم و فامیل

حال میده که کانتکت ها مرتب باشن که

• لایک
امتیازات: Mojo
مامانم رو "قشنگ‌ ِ من🎀"
بابام رو "بابااا🖤"
مادربزرگم رو مامان جون سیو کرده‌م.
ولی دایی‌هام رو با اسم و فامیل سیو کرده‌م😂، چون مامانم همه رو با اسم و فامیل سیو می‌کنه.😂
بعد یه چیز جالب اینه که مامانم برای من، بابام، مامانش و داداش‌هاش، با عکس سیو می‌کنه، یه بار دیدم داشتم جیغ می‌زدم، ازم عکس گرفته همون رو گذاشته.😂
وای منم تو کانتتای بابام خوابم اصلا

screenshot_20260311_141706_phone_8mkd.jpg

اساتید اندیشه‌م

بعد من خودمو تو گوشی دوستم”نور العیون🧿🧿🧿❤️”سیو کردم:))

من یه مدت فقط با اسم و فامیل سیو میکردم و تصورم این بود حافظم قراره همیشه یاری کنه یارو چیکاره بوده و کجاس....الان سی چهل تا شماره با اسم و فامیل تو گوشیم ذخیره شده هس که نمیدونم یارو کی بوده اصلا🥴کارمند اموزش بوده،سوپروایزر بیمارستان بوده،باطریساز ماشین بوده،تعمیرکار پکیج خونه بوده،ارایشگر بوده،مربی کشتج کج😁 بوده،ماساژور 😁بوده یا هر کوفت و زهرمار مزخرف دیگه...،😂

پدر مادر و خواهرم رو اسم به همراه ایموجی

بقیه رو صرفا براساس اینکه تو ذهنم چی سیو کردم ازشون ...

مثلا یکی از کانتکتام هست : hosein ejghm

نتیجه گرفتم سیو نکردن داداشم تخریب بزرگتر از هر لقبیه

من چند سال پیش یک نفر رو که فکر می‌کردم دوست صمیمی هم هستیم رو توی گوشیم به یه اسمی سیو کرده بودم، فکر می‌کنم آنام کارا، اگر درست یادم باشه، معنی‌ش می‌شد کسی که روح نزدیکی به شما دارد، چند روز بعد از اینکه فهمید چی سیوش کردم، دوست ۶ ساله‌ش رو به همین اسم دقیقاً سیو کرد و این رو تو گوشیش دیدم، بعدش به دلایل دیگه دوستی‌مون تموم شد، اما اون لحظه احساس زن‌های خیانت دیده رو داشتم واقعاً.

من یه مدت فقط با اسم و فامیل سیو میکردم و تصورم این بود حافظم قراره همیشه یاری کنه یارو چیکاره بوده و کجاس....الان سی چهل تا شماره با اسم و فامیل تو گوشیم ذخیره شده هس که نمیدونم یارو کی بوده اصلا🥴کارمند اموزش بوده،سوپروایزر بیمارستان بوده،باطریساز ماشین بوده،تعمیرکار پکیج خونه بوده،ارایشگر بوده،مربی کشتج کج😁 بوده،ماساژور 😁بوده یا هر کوفت و زهرمار مزخرف دیگه...،😂
به نسبت خوبه بازم
من از همين الان اگه سیو نکنم طرف کیه قرار نیست یادم بمونه :))

دوستام اسمشون یا بخش فامیلشون+علی

به نسبت خوبه بازم
من از همين الان اگه سیو نکنم طرف کیه قرار نیست یادم بمونه :))
قسمت بامزش اینجاس که یکی از اینایی که به اسم و فامیل ذخیرش کرده بودم ،بهم زنگ زد اخیرا و من مونده بودم که این دختره کیه اخه🤪🥴بعد از اینکه حرف زدیم و کارش رو گفت و تلفنو قطع کرد،تازه دوزاریم افتاد که چند سال قبل یارو به مدت یکسال کارشناس بخشمون بوده و هرروز میدیدمش...خیلیم ناراحت شد که نشناختمش😬

Back
بالا