• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آدما رو چجوری سیو می‌کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Elsaest
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه زمانی برای هرکس لقب و ایموجی میزاشتم و یادم میموند. یه پسره بود با هم هر روز میرفتیم دوچرخه سواری. بعد مدرسه که شروع شد من دیگه حوصلم نشد با این برم بیرون. حدود ۱ سال و ۶ ماهی میشه که من جواب تلفونشو ندادمو هنوز بعضی مواقع بهم زنگ میزنه.
منم اسمشو یادم رفته دیگه کلا روم نمیشه جواب بدم.

یه زمانی برای هرکس لقب و ایموجی میزاشتم و یادم میموند. یه پسره بود با هم هر روز میرفتیم دوچرخه سواری. بعد مدرسه که شروع شد من دیگه حوصلم نشد با این برم بیرون. حدود ۱ سال و ۶ ماهی میشه که من جواب تلفونشو ندادمو هنوز بعضی مواقع بهم زنگ میزنه.
منم اسمشو یادم رفته دیگه کلا روم نمیشه جواب بدم.
خوب شمارشو سیو کن بعد برو توی تلگرامش کانتکتو پاک کن اسمش میاد یا بگو توی اینستا بهت ریکوئست بده
اگه سن خودته حتما شاد یا ازین چیزا داره ببین کدومش اسم و نشون میده توی اون بزن چک کن

سیو نمیکنم🦦
نزدیکا هم همون نسبتی ک دارم

فامیلی در کنار رشته و یا شغلش
الف رادیو
ب آموزش

هیچ کسو سیو نمی‌کنم

تقریبا همه با اسم و فامیل کاملن حتی دوستام.
ادمایی که معمولا اشتباه می‌گیرم، برای خودم اخر اسمشون یه چیزی می‌زارم یادم بمونه این اون آدمه.
به جز اعضای خانواده که اونا عنوانشونه به علاوه اسم کوچیکشون؛ ولی توی اونا هم دو سه تاشون که اسماشون یکسانه فامیل هم دارن.
خواهرم، خیلی وقتی Fariئه.
ولی من تو گوشیش متغیرم؛ الان ♡Titanium هستم.
(هیچ منطقی برای انتخاب اسم نداره، در مکالمات روزمره هم اگر یه چیزی گفت که بی‌ربط بود داره منو صدا می‌زنه)

نزدیکا که همون نسبتی که دارم
به جز دخترخالم که به اسمه
مابقی اسم . حرف اول فامیلی

مامان بابام رو mamani و بابایی سیو کردم کنار اسم دوستای نزدیکم و مامان بابام و کلا کسایی که دوستشون دارم یه 💗 میذارم
خواهرمو کلا سیو نکرد-

یکی از دایی هام : خلبان عصبانی
مامانم : Mom❤️
بابام : Dad❤️
دخترعموم : ریحانه دختر عمو ۷۹۰۱۵۸ اُمین شماره😹❤
مادر بزرگم که فوت شده : مامانجونم:)🖤

بقیه هم ساده
مثلا اکرم دخترخاله
Ayda
ریحانه x (به اسم و فامیل)

چقدر کامل و جامع گفتم، برگام.

آها اینم بگم.
در راستای پررو بودنم خودمو تو گوشی همه حتی عمه‌ی مامانم که کلا ۱ بار دیدمش سیو کردم " زیباترین دختر دنیا"
تو سایر گوشی ها "عشقم زندگیم نفسم" یا "بهترین دختر دنیا به‌به" یا "تنها دلیل زندگیم"😂😂

یه بارم زنداییم اسمم رو روی گوشی داییم دیده بود فکر کرده بود داییم دوست دختر داره. بعد کاشف به عمل اومد که سیو منه😂

Back
بالا